Tue. Oct 4th, 2022

Mauri hermundsson föräldrar /\ Hermundsson bytte namn till Mauri när han bara var sex år, men det är inte hans förnamn, åtminstone inte enligt folkboken.Hermundsson slog igenom 2018 med sin YouTube-kanal “Uppdrag: Mat”, och han har sedan dess lagt upp mer än 50 videor på kanalen. Denna matfokuserade YouTube-kanal drivs tillsammans av fotografen Filip Meneses och videoredaktören Hugo Johansson. En eller flera gäster är vanligtvis närvarande i kanalen.

Aftonbladet ger finansiering till “Uppdrag: Mat”, som den 27 oktober 2021 hade över 529 00 prenumeranter och över 90 miljoner visningar, med ett genomsnitt på över 1 miljon tittare varje avsnitt. Hermundssons video med Bianca Ingrosso var en av de mest sedda i Sverige 2020, med över 1,8 miljoner visningar. Hermundsson nominerades till Stora journalistpriset 2019 i kategorin “Årets nykomling”.

2021 var Mauri Hermundsson åtta på Medieakademins Maktbarometer och hans kanal var femte största i Sverige samma år.Mauri nominerades till 2019 års stora journalistpris för sin originalitet och karisma.Tyvärr vann Malin Mendel på Världens värsta indian priset. Att bli nominerad är dock redan en stor bedrift i sig. Många människor, oavsett trosuppfattning, önskar sig ett sällsynt eller ovanligt namn för sig själva eller vill ge sina barn sådana namn. Det hävdar Katharina Leibring, forskare vid Institutet för språk och folklore. 1990-talet markerade början på trenden.

Fakta och bio om Mauri hermundsson föräldrar

  • 2020 blev Hermundsson ledare för TV4:s tävlingsserie Lego Masters Sverige, en utslagstävling där flera lag tävlar genom att konstruera stora legomodeller på en begränsad tid.
  • Sedan 2021 har Hermundsson även varit ansvarig för Aftonbladets “Topp 1 I Sverige”-podcast, där han träffar och intervjuar några av Sveriges finaste inom en rad olika områden.
  • Maja Andersson är poddens producent.
  • På frågan om betydelsen av detta hänvisar jag vanligtvis till det faktum att vi etablerar vår egen identitet och vårt rykte.
  • I december 2015 hade över 125 000 personer initiala namn som inte kunde stavas av någon annan.
  • Namn som William och Alice tenderar att förbli populära även när vi föredrar att använda mer kreativa val.
  • Många människor har lagligen kunnat ändra sina förnamn sedan 2017 tack vare en ny regel som tillåter sådana ändringar.


Den nya lagen tillåter många förnamnsbyten, bland annat tillägg och radering av namn.Som Katharina Leibring uttrycker det, “man kan experimentera, det kan ha att göra med olika livsvillkor.”Till exempel bytte Mauri Hermundsson, som är nominerad till Stora journalistpriset för sin virala videoserie “Uppdrag mat” på YouTube, förnamn för flera år sedan.Hans föräldrar gav honom namnet Vicktor, och det hade han alltid gått efter.När han var sju år gammal föredrog han dock titeln “idol.


Till en början var Mauris föräldrar inte entusiastiska.Efter det började jag ställa in dem när de använde namnet Vicktor och svarade bara när de använde Mauri.De gav upp efter att ha försökt i några veckor.På samma sätt, natten innan jag föddes, drömde min far att jag skulle heta Mauritz.De resonerade att det var bra på grund av detta.Alla är inte medvetna om att när Mauri Hermundsson var sju år gammal bytte han juridiskt namn.Hans födelsenamn var Vicktor, men han släppte det som ung.


Mauri ville bara bli tilltalad som “sin tidigare idol”, vilket var den enda motivationen för bytet.En annan person i mitt samhälle, några år äldre än jag, var en fenomenal fotbollsspelare som kunde lyfta bollen till himlens övre delar.Jag har alltid velat heta Mauri, har Mauri sagt till Aftonbladet.Mauris föräldrar var bland dem som var skeptiska till planen.Så då ignorerade jag dem bara när de kallade mig Vicktor och svarade bara när de kallade mig Mauri.Mauris föräldrar gav till slut upp efter att ha försökt i några veckor.
När jag fortfarande låg i min fars mage hade han en dröm att jag skulle heta Mauritz.


Enligt Mauri Hermundssons reportage i Aftonbladet så kände de att det var okej.LEGO Masters är en ny dokusåpa där flera lag tävlar om vem som kan göra de mest imponerande LEGO-skapelserna.Mauri kände sig privilegierad att leda programmet och var imponerad av elevernas talang.Sverige må vara ett litet land, men det är uppenbart att många av dess medborgare är skickliga på att göra det själv.Mauri, i ett pressmeddelande, säger, “Vi blev förvånade när vi förstod vilken nivå de faktiskt har.”De är mer än bara Lego-fans; deras fantasi och uppfinningsrikedom placerar dem i en egen liga.

Mauri hermundsson föräldrar

By sehzuka