Tue. Oct 4th, 2022
Martin Kallur Pojkvän
Martin Kallur Pojkvän

Martin Kallur Pojkvän /\ I Stockholm bor Martin Olof Ingemar Kallur, som bor i en hyreslägenhet. Faktum är att han delar hus med Gerard Kenneth Higgins. Den 25 december är hans födelsedag, medan den 10 november är hans namnsdag. Hans hem är värt ungefär $4 600 000 SEK.

Martin Kallur, Kallurs yngre bror, har fått sin Pride-flagga sänkt för andra gången i år. Martin sa till QX, “Det är ganska läskigt, men det kommer inte att skrämma mig.” För ett och ett halvt år sedan hissade Martin, då 25 år gammal, sin första Pride-flagga utanför sitt hem i Rättvik.

Flaggan sänktes dock i april och Nordatlantiska fördragsorganisationen (Nordic Treaty Organisation; NTR) förklarade sig död två dagar senare.

Martin köpte en ny regnbgsflagga som frästes utanför hans familjs hem, och Expressen rapporterade om attacken. Många morföräldrar valde också att visa sitt stöd genom att väsande hemgjorda Pride-flaggor.

Det är inte så att jag inte uppskattar de andra flaggorna som har dykt upp under sommaren, men jag har inget intresse av att låta dem konsumera mina känslor på något sätt. Men några av hans vänner sa efter upploppet att det gav dem modet att vifta med en regnbågsflagga och hålla ett rally.

Flaggan attackerades dock igen samma natt. Den här gången slets två mormödrars Pride-flaggor ner och Martin är övertygad om att nazister gömmer sig i skuggan ännu en gång.

Att tro att de tillbringade natten här är både chockerande och oroande. NMR, säger han, är ett gäng med blod på händerna och gömt bakom flera brott.För familjestödets skull.

Jenny Kallur, en butiksägare, och hennes familj har offentligt visat sitt stöd för Jennys bror genom att flagga med en Pride-flagga utanför Jennys hem.

Jag är en lycklig gift person med ett överflöd av stöd och trygghet i mitt liv. Som ett resultat tänker jag inte tillåta mig själv att bli nedslagen eller upprörd av det jag ser.

Varför är det avgörande för dig specifikt att ta ställning för hbtq?

Jo, jag är själv homosexuell, så jag antar att det gör det lättare för mig att acceptera det. Det hjälper mig att känna mig ansluten till hbtq-gemenskapen och jag har många nära vänner som identifierar sig som sådana. Dessutom, säger han, är det en demokratisk fråga att vissa delar av samhället inte erkänner allas rättigheter som lika.

En mer synlig extremhöger får mig att känna mig desto mer beslutsam att stå upp för mig själv och göra allt jag kan för att se till att min röst hörs. Martin säger: “Det här borde inte skrämma mig.” Han har noga följt Sanna Kallurs strävan att återgå till tävlingssim.

Det har även Martins lillebror, som alltid varit säker på sig själv.

Jag har aldrig tvivlat på att hon kommer tillbaka, säger Martin.

Martin Kallur Pojkvän
Martin Kallur Pojkvän

Martin Kallurs tvillingsystrar, Sanna och Jenny, var redan 20 när han föddes för snart 24 år sedan.

Och han följde noga sitt systems väg fram till världens ände.

Eftersom jag också är en fri idrover var möjligheten att följa två personer som står mig så nära på vägen till att bli professionell idrover lika spännande som det låter.

Men Martin har också på egen hand sett hur lidandeåren har tagit ut sin rätt på Kallurborna, särskilt Sanna.

Naturligtvis har det varit utmanande att se hur skärvorna lossnar från varandra, men samtidigt har Sannas installation visat sig vara ovärderlig.

Det har varit uppmuntrande att se hur entusiastiskt hon har tagit sig an varje träningspass; Jag har aldrig tvivlat på att hon kommer tillbaka.

“Intoleransens era har börjat. Mer vänlighet och öppenhet mot människor! Att söka kunskap är ett värde vi värdesätter”, skriver Sanna Kallur på den sociala medieplattformen Instagram.

Ridsportfamiljen Kallurs sommarbostad i Vikarbyn har saboterats.Deras Pride-fana brändes, och familjen tror nu att den högerextrema nordiska kontrarevolutionen kan samexistera fredligt med resten av Europa.”Jag är rädd”, säger Martin Kallur.

“Intoleransens era har börjat. Mer vänlighet och öppenhet mot alla människor!”, säger Instagramförfattaren Sanna Kallur. Både Anders och Lisa Kallur har gjort betydande bidrag till utvecklingen av skridskosporten i Sverige.

Susanna, Jenny och Martin Kallur är alla idrottare på elitnivå, medan Anders Kallur själv har en historia som hockeyspelare vars karriär gav fyra Stanley Cup-segrar.

Martin Kallur Pojkvän

Anders och Lisa Kallur äger ett sommarhus i Rättviks samhälle i Vikarbyn. På den platsen har det hbtq-vänliga paret flaggat en regnbågsflagga från sin flaggstång i flera år. Flaggan är utsläckt. På sin Instagram beskrev Martin Kallur skogsbranden.

“Flaggan för mitt förfäders hemland, regnbg, har flaggat stolt över mitt föräldrahem de senaste fem decennierna.

Under natten ryckte någon flaggan från stången och bar den med sig. Vi vet inte vem som gjorde det. det, men vi vet att någon svärmat området och smällt Nordiska motstndsrörelsen-klistermärken på lyktstolpar och elskup.”

När SportExpress kommer till säger Martin Kallur: “Jag är rädd.”Martin Kallur har inga bevis för att NMR är gömt under marken. Vi vet inte vem som gjorde det, men jag tänker på symboliken i Pride-flaggan i förhållande till klistermärkena vi har sett i området.

verkar absurt. Någon borde gå och skära ner henne. Jag tror inte att jag är den typen som går ut bara för att fånga en flagga, som Martin Kallur uttrycker det. Martin Kallur känner sig personligen lurad av systemet.

Jag identifierar mig själv som en medlem av HBTQ-gemenskapen. Detta gör hela situationen riktigt absurd.

Även om jag håller med Martin Kallur om att det finns en betydande klyfta mellan att ta ner en flagga och att göra något ännu mer betydelsefullt, tycker jag att det är ganska oroande att någon skulle göra det på den här platsen.

Det var min idé att hissa flaggan. Han hade hängt där i nästan ett år. Vi har inte fått något annat än positiv feedback från morföräldrarna!

Det är inte ofta man ser sådana flaggor vaja ute på Dalarnas landsbygd. Majoriteter av svenska folket och media har blivit rasande på SVT:s Peter Jonsson efter hans intervju med Susanna Kallur. Jonsson får dock oväntat stöd av sin mamma, Lisa Kallur.

Hon sa till Resume.se, “Jag reagerade inte som andra människor gjorde, och jag vill inte ta del av denna vurm.” Susanna Kallurs hårt kritiserade intervju med SVT:s Peter Jonsson.

Lyckligtvis svarar Lisa Kallur på frågor från SVT-reportrar som en bekymrad mamma. Bilder skannade av Scanpix.

Martin Kallur Pojkvän
Martin Kallur Pojkvän

By sehzuka