Tue. Sep 27th, 2022
Mark isitt fru
Mark isitt fru

Mark isitt fru /\ Mark Isitt, Grand Designs Sveriges arkitekt, har två barn.Naturligtvis känner man inte igen dem som man borde.Om du har sett dem förut kan du se dem nu!


Kritiker av svensk arkitektur och vinnaren av årets Arkitekters Kritikerpris 2018 är bland andra arkitekten Mark Isitt, 54, som kommer att vara värd för ett nytt tv-program, Grand Designs Sweden 2020.

Jag skrev programmet för att karaktärerna skulle följa Mark när han gick på en sexrelaterad resa under två år, som var och en är unik på sitt sätt.

– Alla sex villorna strävar efter att fundera över gränserna för vad ett hem är. Människorna som bor här är alla visionärer som, som Mark Isitt redan har sagt, är villiga att sätta sina liv på spel för att infrastruera sina egna mörka önskningar.

Stine Isitt, 49, och Mark Isitt bor just nu i Stockholm. Tillsammans har de två barn: Buster och Scott. Finns det en chans att vissa tv-tittare skulle kunna komma ikapp efter ett tag?

Det var inte så allvarligt som vi trodde! Buster Isitt, den äldsta av Mark och Stines två barn, är den sista överlevande medlemmen i familjen. Han föddes den 1 september 2000 och är nu tjugo år gammal.

Det är inte så farligt om du känner igen Buster igen eftersom han var med i TV-rutan förr! Sommaren 2010 dök han upp i kalendern på Hotel Gyllene Knorren, som ligger i en sång.

Men det slutade inte där! Därmed har Buster bidragit till bland annat julikalendrarna med Piratskattens rättigheter sedan 2014 och medlem i Hotell Gyllene Knorrens ledningsgrupp sedan dess.

Det kommer dock att ske en förskjutning i fokus bort från enbart skdespelaryrket.

Scott Isitt är den äldsta av Isitts barn. Han föddes den 9 maj 2003 och är nu 17 år gammal, tre år yngre än sin storebror.

Skedspelaryrket tror att Scott har blivit utslagen ur spelet av sin egen storebrors fotspr. Men till slut slutade de båda med att leta efter samma julikalendrar två gånger. Och varje dag efter det himlade Buster med ögonen när han gick ifrån sin lillebror.

Men när Scott upptäckte rullarna väntade han bakom knuten. Han har till exempel medverkat i barn-tv-serierna Sam Tars Over och Livet Lekers som tidigare på Barn Kanalen.

En av Scotts viktigaste och mest minnesvärda karaktärer var Maggan, tjänaren som spelades av Josefin Neldén i den svenska tv-serien Vr tid är nu.

Mark Isitt, programledare för “Grand Designs Sweden”, är en välkänd arkitekt. Showen innehåller några riktigt distinkta scenbilder, och tittarna kan följa Marks fotspår två år efter att han först gjorde det. Alla byborna delar samma mål: att definiera vad ett hem kan vara.

Mark Isitt har tidigare uttalat att människorna som bor här alla är visionärer som riskerar allt för att nå sina mål.

Alla dessa platser hade samma mödosamma arkitektoniska utmaningar som jag stod inför. Trots att de flesta av mina konkurrenter är lika friska och edgy som jag,

lyckas jag överköra dem genom att påpeka att livet i staden faktiskt är väldigt roligt. Mark Isitt är inte särskilt intresserad av att vara en idiot.

För honom är detta dagen att börja ta itu med stadsbyggnadsproblematiken på alla fronter, eftersom arkitekturen i miljonprogramsområdena skrämmer medborgarna. I Hammarkullen förklarade en kurdisk kille för honom vad som hade hänt.

Sätt upp en hinderbana genom träden, bygg en rökig hydda i mitten och skär en väg för bilar att köra på. Denna metod kräver involvering av investerare. Bor på dessa platser kan vara mer acceptabelt på en mängd olika sätt.

Han och hans familj flyttade från Stockholm till Köpenhamn för ungefär ett och ett halvt år sedan, där de nu bor i en 1800-talslägenhet fylld med vacker inredning.

I varje rum i huset finns en historia att berätta, förklarar han. Mark och Stines andra barn, Buster Isitt, är det äldsta. Han föddes den 1 september 2000.

Mark isitt fru
Mark isitt fru

Eftersom han har varit vid två tidigare tillfällen är det osannolikt att du kommer att se honom igen, Buster. En låt om Hotel Gyllene Knorren, som presenterade honom i sommarkalendern 2010, släpptes två år senare. Men håll ut, det finns mer!

Bland annat har Piratskattens hemlighet och Busters uppföljning av Hotell gyllene knorren varit Busters engagemang sedan 2014. Mark Isitt är en svensk arkitekt med i “Grand Designs Sverige” just nu.

Det var två och ett halvt år sedan de flyttade från Stockholm till Köpenhamn och bosatte sig i en 1800-talsherrgård fylld med dekorativa inslag.

Jag har en kärlekshistoria med den här produkten i mitt hus, säger han. –

I Köpenhamn, Sverige, vid Hauser plads, ett torg med anor från 1831, bredvid en klassisk smörrebrödsrestaurang. I vårt hem har vi ett kök som är gjort i rostfritt stål; vi har även ett badrum som är gjort i rostfritt stål; och en liten hall som leder till köket.

Tre av de fyra sovrummen är förbundna med en hall med salongsdörrar. Det är paneler på träden och mycket blommor.

Även om det framstår som ett exklusivt läge ligger det i centrala Köpenhamn, i “Indre by”, innersta staden kärnan, som liknar Stockholms “Gamla stan” men inte är riktigt lika gammalt. Vi är extatiska över att ha ett ställe att bo på. Det här är en välberättad berättelse.

När vi bestämde oss för att resa från Stockholm till Köpenhamn var min syster en mycket aktiv deltagare i uthyrningen av lokala krogar. När hon lyssnade på flera låtar insåg hon att de alla var av olika artister och att de alla ropade på Hemnet.

Till slut hittade vi ett stycken som matchade våra kriterier för vad vi ville ha. På väg tillbaka från Hauser plads stannade vi vid olika tider på dygnet så att vi kunde se hur torpederna fungerade på olika ställen på dagen.

Sedan, efter att vi hade varit på en restaurang och fattat vårt beslut, tänkte vi att vi skulle gå tillbaka och titta.

När vi går till stigen som leder till Hauser Place hör vi dunkadunkamusik. Jag källaren i det pampiga huset hade en häftig fest.

I fjärran kan du se en kaskadkräks och en kille. För närvarande studerar vi från anteckningar gjorda när vi spionerar på någon på en annan plats.

Det finns inget sätt att säga om det var en bil parkerad där eftersom parkeringsplatsen under lekparken, ett arkitektoniskt underverk, har tre killar som ser otroligt barnsliga ut. Och så vi studerade dem. Dessutom sitter en tjej och pussar i en hamn lite längre bort. Vi verkade vara flipperbollars.

Stine, å andra sidan, var stenhård på att det inte var några problem, och jag var totalt antisvensk. Jag är otroligt tacksam för det hon gjorde. Vi har inte haft några problem sedan sist vi var här, trots att det är precis i mitten.

Mark isitt fru
Mark isitt fru

By sehzuka