Mon. Oct 3rd, 2022

Marie Ledin Sjuk /\ Tomas Ledin kommer för alltid att reflektera över det utmanande år som nu ligger bakom honom.

Marie Ledin Sjuk
Marie Ledin Sjuk

Nu diskuterar han den utmanande sjukdomstiden som han har gått igenom samt metoderna som hjälpte honom att ta sig igenom den. Han beskriver också de strategier han använde för att övervinna det.

Tomas Ledin, som är 69 år, är den typen av kille som många svenskar bilder sig in i sina tankar när sommarämnet tas upp.

Låtar som “Summer is fleeting” och “Part of my heart” är två av hans tidlösa favoriter som borde spelas ofta under sommaren.

På grund av den pågående epidemin har många evenemang och aktiviteter varit tvungna att skjutas upp eller ställas in.

På grund av detta har den omtyckte Tomas Ledin, som var van att åka på turné, fått anpassa sig till en betydande livsstilsanpassning.

Kändisaren diskuterar de utmanande händelserna som inträffat under det föregående året i en intervju med Expressen.

Du har gjort det nödvändigt att dra ut mattan under allt som var planerat. Däremot har jag ansträngt mig för att skapa, jobba på nya låtar och spela in lite.

Enligt vad han berättar för tidningen är planen att gå tillbaka in i inspelningsstudion när sommaren är över och jobba på nytt material.

Tomas Ledin, som är 69 år, är den sortens kille som många svenskar tänker på när de bildar sommaren. Låtar som “Summer is brief” och “Part of my heart” är några av hans klassiker genom tiderna som borde spelas varje sommar.

Tomas somrar innehåller ofta ett späckat schema fullt av uppträdanden och turnéer med olika band. Föregående år var dock som vanligt och ingen av konserterna genomfördes.

Coronaepidemin var ett förödande slag för det kreativa samhället som helhet, och många artister har kämpat kraftigt som ett resultat. Eftersom Tomas har varit sjuk under tiden har det varit väldigt utmanande för honom.

Marie Ledin är dotter till skivbolagsdirektören, kompositören och affärsmannen Stikkan Anderson. Fram till 1986 var Marie Ledin aktivt engagerad i chefsroller på sin fars byrå Polar Music International där hon bland annat ansvarade för marknadsföringen.

Efter det etablerade hon sitt eget skivbolag känt som The Record Station, som kort därefter köptes av det stora tyska företaget Bertelsmann/BMG.

Marie Ledin Sjuk

Trots detta förblev hon anställd på BMG fram till år 1995, och 1993 etablerade hon också ett nytt skivbolag känt som Anderson Records.

Dessutom etablerade hon år 2005 bokförlaget Anderson Pocket, som nu är Sveriges mest framgångsrika förlag av originalpocketböcker, tillsammans med en grupp medarbetare som inkluderade andra författare.

Sedan starten 1989 har Ledin varit aktivt involverad i administrationen av Polar Music Prize, som först instiftades av hennes far.

Sedan hennes fars bortgång 1997 har Ledin tagit över ledningsansvaret för företaget. Hon är också ledamot i styrelsen för en rad organisationer, bland annat Stockholms Stadsmission.

Hon deltog i låten “Baby-twist” när hon var yngre med Stikkan Anderson.

Min far hette Stikkan är en biografi som hon och journalisten Petter Karlsson skrev tillsammans om hennes fars och familjs liv. Boken har titeln “Min far hette Stikkan” (2008).

När de läste om det under gårdagens DN-annonser var det förmodligen ganska många som visade förvåning genom att höja ett eller båda ögonbrynen.

Det sades att det skulle bli en bodelning mellan Tomas Ledin och Marie Ledin. Å andra sidan är detta inte en skilsmässa.

Enligt Tomas Ledin har våra känslor absolut ingenting med det att göra.

Förfarandet för bodelning avser de likvida tillgångar som ska omvandlas från enskild egendom till giftorättsgods, även känt som gemensam egendom.

Tillsammans med Marie Ledins lägenhet i Stockholm kommer Tomas likvida medel, som inkluderar kontanter, fordringar och aktier, till ett värde av 21 200 000 kr, att betraktas som giftorättsgods.

Vid äktenskap delar båda parter omedelbart ägandet av alla sina respektive tillgångar. Du har möjlighet att välja vilka fastigheter som ska hållas för dig själv genom att använda ett äktenskapsförord.

Tomas och Marie Ledin har kommit fram till att de kommer att dela ägandet av de tillgångar som de tidigare kommit överens om att de ska hållas individuellt.

Men det faktum att artisten personligen har kämpat med missbruk tidigare har förstås gjort det svårare för honom att umgås med de människor han bryr sig om regelbundet.

Jag kunde få corona ganska tidigt och som ett resultat får jag en känsla av att jag har lyckats med det. Vissa har dock stängt av sig och ett tag var det ganska stängt på alla plan, tillägger han. Han fortsätter med att säga:

Marie Ledin Sjuk
Marie Ledin Sjuk

– Jag blev inte inlagd på sjukhuset. Men det var en kraftig förkylning. Det finns inget jag skulle föreslå

By sehzuka

Leave a Reply

Your email address will not be published.