Tue. Oct 4th, 2022

Maria lundqvist föräldrar /\ De gick under namnen Maria Lundqvist och Gerd Wilderoth, och de är hennes föräldrar. Efter att Antons föräldrar skilt sig och hans mamma Maria träffat en ny pojkvän blev han bortprioriterad och började sova och äta med sin nya flickvän. Men nu är bandet starkare än någonsin, och Anton kliver in i sitt livs viktigaste roll: pappans.

Spara lite tid och träffa Maria och Anton Lundqvist, båda folkskridskoåkare som är vänliga och kvicka med varandra. När vi slår oss ner i en av stadens hotellabbyer frågar Maria artigt Anton om han fortfarande vill ha en macka. De verkar ha en stark morgon- och kvällsrelation från sättet de tjafsar tillsammans.

Maria beskriver Anton som en fantastiskt naiv, nyfiken och älskvärd yngling. Han har alltid varit mycket uppmärksam på detaljer; du kan lita på att han gör som du blir tillsagd. Jag minns inte några specifika incidenter från min ungdom, men jag minns att när jag var tonåring hade mina vänner och jag utvecklat ett så passionerat band med varandra att även de svåraste tiderna kändes som en trevlig utmaning .

Fakta och bio om Maria lundqvist föräldrar

  • Anton har alltid varit ganska eftertänksam och reflekterande, och han har, som de flesta barn, en gränslös fantasi och kreativitet som jag tyckte var trevlig att möta.
  • Maria säger att hon inte var överbeskyddande som mamma och istället lät Anton gå sin egen väg.
  • Idag ser jag föräldrar som är överbeskyddande, som letar efter faror vid varje tur och som sätter ett för tidigt slut på sina barns upptäckter.
  • Jag tycker att det är viktigt att låta barn springa runt och leka, hoppa och knåda och tjata, äta och dricka, allt samtidigt som man håller ett öga på dem så att de inte blir alltför överkörda.
  • När barn uppmuntras att utforska världen omkring dem och deras naturliga nyfikenhet inte släcks, kan det bero på att deras föräldrar inte själva modellerar dessa beteenden.
  • Det är nog lättare att få barnen att slå sig ner framför en iPad här.
  • Det har varit ganska utmanande för mig att förstå vad Maria säger.


Som mamma kritiserade Maria aldrig Antons ambitioner offentligt.När föräldrar är berusade på offentliga platser och inför okända män, säger hon, är det då de är mest benägna att lämna sina barn utan tillsyn.Om jag ville träffa Anton hade jag tagit honom åt sidan eller petat honom i revbenen.Även om små barn inte vill bli utskräpade, agerar de ofta irrationellt eftersom de inte förstår bättre.Detta beteende kan tolkas som ganska naivt.Utsatta ungdomar kräver att en vuxen kommer till dem, sätter dem ner och förklarar hur vuxna tänker och agerar.Anton minns med glädje om sin mamma och beskriver henne som extremt stödjande, snäll och engagerad i hans liv.


Hon var alltid optimistisk över allt.Jag minns så tydligt den tid då jag och min familj diskuterade mitt golfspel i mitt rum och jag hade möjlighet att skriva mitt namn med stora tecken som ett hedersmärke.
Hans nuvarande partner, Anton Laura, är någon han träffade när han var 16 år gammal; de har varit tillsammans de senaste 11 åren.Om bara några korta veckor blir Anton pappa.Han beskriver hur naturen och samhället dikterar vilken sorts förälder man ska och inte ska vara.Men han tycker att det är skönt att ha en galleria att falla tillbaka på.


Precis som mina egna föräldrar vill jag vara den sortens pappa som uppmuntrar sitt barns fantasi.
Jag vill ge mina barn utrymme att utforska sina känslor, uppmuntra dem att visa sitt sanna jag och ingjuta i dem övertygelsen att ingenting är utom räckhåll.Till skillnad från nu, när Anton var barn, var datorer och smarta telefoner inte lättillgängliga.Och Maria var en exceptionellt principfast mamma när det gällde att använda svärd.Anton är mycket för mycket principiell enkelhet.


Jag och mina småbröder fick möjlighet att dela en halvtimmes skreemtid under dagen.Sjukfria söndagar var något jag instiftade.Det finns ingen dator, tv eller film.Men jag såg det som en dag med möjligheter snarare än begränsningar.Söndagar blir en dag för vila och avkoppling.

Maria lundqvist föräldrar

By sehzuka