Tue. Oct 4th, 2022

Maria Forsblom Familj /\På Nyhetsmorgon är hon den med yngst ålder. Ändå har det gått över tjugo år sedan Maria Forsblom, som nu är 34 år, debuterade i TV4.

Maria Forsblom Familj
Maria Forsblom Familj

Under hela sin karriär har hon kommit farligt nära utmattning vid mer än ett tillfälle, men hon har också haft Tilde de Paul Ebys stöd.

– Jag tycker att det är underbart att komma fram ur den här bilden att kvinnor inte hjälper kvinnor, sa Forsblom i en intervju om att klara av de förväntningar som ställs på henne själv

, samt den oväntade fördelen med hennes hormonella störning. – Jag tycker att det är jättebra att komma från den här bilden av att kvinnor inte hjälper kvinnor.

Maria Forsblom, som är 34 år, uppmärksammas av ett stort antal människor för att hon sedan ett antal år varit programledare för Nyhetsmorgon och Efter fem i TV4.

Den välkände programledaren har nu ett förhållande med sin pojkvän Emil Hagglof, och paret har för närvarande två barn tillsammans som heter Matheo och Milian.

Att de två så småningom skulle bli föräldrar var däremot aldrig givet. I en tidigare intervju med Aftonblade avslöjade hon att hon hade det kroniska hormontillståndet PCOS,

vilket innebär att man har flera äggstockar på sina äggstockar. Detta innebär att hon inte har förmågan att skaffa barn.

Ägglossningen kan påverkas som ett direkt resultat av detta, bli mindre frekvent eller till och med obefintlig i extrema fall.

Maria uttryckte sin uppskattning till Hant för att hon trots sin sjukdom fortfarande kunde bli gravid under en intervju med Hant:

Jag hade en överväldigande känsla av tacksamhet över att allt ändå lyckades gå så bra och fixades med relativt liten ansträngning.

Samtidigt går mina tankar till de människor som nu upplever samma knipa som jag tidigare och som upplever en hel del oro. Det kräver en betydande mängd kraft och energi, och det belastar både individen och relationen som helhet.

Snart kommer Milian hit för att träffa sin lillebror, och senare idag åker vi alla tillbaka till våra hem för att koppla av och spendera tid tillsammans.

Det var i november månad som Marias andra graviditet tillkännagavs live för världen.

Programledaren Jenny Stromstedt gratulerade Maria till födelsen av hennes andra barn. Marias svar var följande:

Många, många tack till dig! Jag kunde inte begära en bättre känsla just nu. Och du kanske hävdar att jag utvecklas på samma sätt som pepparkakor utvecklas i ugnen.

Maria Forsblom Familj

Som jag sa tidigare är Maria och Emil föräldrar till en pojke som heter Milian, som föddes i december månad 2015. Men trots Marias bästa ansträngningar har hon ännu inte lyckats uppnå föräldraskap.

Eftersom jag lider av ett hormonellt tillstånd som gör det väldigt svårt för mig att få barn, visste jag när jag gick in i det här att jag var i en kamp. Enligt vad hon sa till Klick! 2015 ökade lyckan ännu mer när vi fann framgång på så kort tid.

Maria Forsblom, som är 35 år och leder det populära morgonprogrammet Nyhetsmorgon, har ett ansikte som många svenskar känner till.

Programmet sänds varje vardagsmorgon. Hon sköter sändningarna med hjälp av sin kollega Martin Jarborg ganska ofta,

men från och med nu kommer vi mest att se henne jobba med Steffo Tornquist istället. Du kan få en uppfattning om hur mycket han tjänar genom att läsa detta.

Hon har jobbat länge på kanalen som reporter och redaktör, och hon har blivit en fanfavorit på tv på väldigt kort tid. Men speglar det också på kontot var lönen förvaras?

När det kommer till vad Jenny Stromstedt, Soraya Lavasani och Anders Pihlbladearns tycker har Nyheter24 tagit upp ämnet tidigare.

I tisdags uppdaterade TV4-programledaren sina fans på Instagram med ett fräscht lyckobesked och tackade för att de följt honom.

För att vara mer specifik har hon försökt ge blod de senaste fyra åren men inte fått det eftersom hon tidigare har haft ett blodvärde som varit för lågt för att hon ska kunna donera. Men hon har äntligen nått en nivå som är acceptabel:

“Äntligen! Efter fyra år av att ha ett blodvärde som var för lågt för blodgivning, har jag äntligen nått en acceptabel nivå.

Det är viktigt att tänka på att eftersom falskt blod inte kan tillverkas, kommer sjukvården och patienter i i synnerhet, är beroende av samarbetet från de som är friska. I den här världen får du vad du ger. Enkelt är det.

De utmärkta nyheterna möttes av entusiastiska svar från följare, som sa underbara saker om hur mycket ansträngning det krävs för att ge blod:

Maria Forsblom Familj
Maria Forsblom Familj

“Vilket enastående arbete! En anhängare sa: “Hade jag fått donera blod, skulle jag ha gjort det utan att tveka!” om tillfället gavs. Någon annan ringde och sa att han donerat blod i samband med en stroke som hindrade henne .

By sehzuka