Tue. Sep 27th, 2022

Måns Zelmerlöw Föräldrar /\ Mns Petter Albert Sahlén Zelmerlow är en välkänd popsångare och låtskrivare från Sverige.

Måns Zelmerlöw Föräldrar
Måns Zelmerlöw Föräldrar

Han jobbar även som tv-värd. 2005 tävlade han i American Idol och slutade till sist på femte plats. Året därpå vann han första säsongen av Let’s Dance och 2007 hade han en hit med låten “Cara Mia”

, som han hade gått in i Melodifestivalen med. Mellan åren 2011 och 2013 ledde Zelmerlow programmet Allsng p Skansen.

Han tävlade i Melodifestivalen 2007, 2009, och tog till sist hem priset 2015. Under Eurovision Song Contest 2015 representerade Zelmerlow Sverige med låten “Heroes”,

som gick vidare och vann tävlingen med totalt 365 poäng. Eurovision Song Contest 2016 hölls i Stockholm och Zelmerlow och Petra Mede delade på värduppdragen.

Paret har tidigare varit väldigt uppriktiga om sin upplevelse av att en graviditet slutade i missfall.

“Eftersom de senaste dagarna har varit så fruktansvärda känner jag ett behov av att förklara varför jag har varit så tyst. Vår lilla bebis har gått bort, vilket är en fruktansvärd förlust för oss.

Detta är den andra instansen av vad som kallas ett “tyst missfall” som vi har haft i år”, skrev Ciara Zelmerlow på sitt Instagramkonto i augusti 2020.

På Instagram diskuterade Mns Zelmerlow också de svåra tiderna och skrev så här:

“Den senaste veckan har varit utmanande. Tack så mycket för all hjälp, och min uppriktiga tacksamhet riktar sig till sjukvårdspersonalen på avdelning 15 på Hallands sjukhus för deras enastående vård.

Även om det inte är +1 längre vill jag fortfarande för att uttrycka min tacksamhet för den underbara familj som jag redan har,

särskilt till min modiga och starka fru, som har gått igenom mycket de senaste dagarna. Jag älskar dig”, skrev skaparen av verket då.

När Mns Zelmerlow bara var 19 år tävlade han i TV4:s Idol, en populär talangtävling, och slutade på en femte plats. Som ett resultat av sitt framträdande i showen blev han ett känt namn i hela Sverige.

Året efter det, 2006, tog han förstaplatsen i danstävlingen Let’s Dance som sändes i samma kanal. Hans danspartner var då Maria Bild.

Sedan hon gjorde sitt stora genombrott på Idol har Skne inte haft annat än framgång i allt hon gjort. Utöver framgångarna i musikbranschen har han arbetat som programledare och medverkat i stora tv-produktioner som Sommarkrysset, Allsong p Skansen, och S ska det lta.

Han är mest känd för sina roller i musikaler som Grease, där han spelade viktiga bikaraktärer. Han är för närvarande anställd på skivbolaget Warner Music.

Måns Zelmerlöw Föräldrar

Han dejtade den svenska konstnären Marie Serneholt från 2008 till 2011; deras förhållande varade i de fem åren.

Musikern och programledaren Mns Zelmerlow, 35 år, och hans fru Ciara Zelmerlow, 34 år, väntar sitt andra barn tillsammans.

Mns diskuterar de underbara nyheterna på sitt Instagramkonto så här:

De senaste åren har varit fyllda av lycka, men det har också funnits tider av sorg när livet inte har blivit som vi hade hoppats. Det är dags att börja få hopp igen. Vi hänger på varenda en av våra tummar! Han är författare.

Under de senaste åren har Mns. och Ciara har drabbats av flera missfall, som de har diskuterat i detalj offentligt.

Mns gjorde även succé i en rad musikaler och som programledare, förutom sina många hitframgångar i musikbranschen. Det var år 2007 som han första gången dök upp .

i programmet Lilla Melodifestivalen i rollen som programledare. 2010 fungerade han som en av de tre regissörerna för den genuina Melodifestivalen tillsammans med Christine Meltzer och Dolph Lundgren.

Utöver det har han synts i en rad reklamfilmer, varav en för spelbolaget Betsson. Den kontroversiella reklamfilmen för onlineapoteket MEDS där Mns rider naken på en häst har genererat mest uppmärksamhet och mest pressbevakning av någon av deras andra annonser.

I annonsen skämtar han om sina egna anmärkningsvärda karriärprestationer. Detta möttes av både applåder och kritik från de som hörde det. Dessutom är Mns en partner i den verksamhet som kallas MEDS.

Mns Zelmerlow har arbetat inom en mängd olika områden de senaste tio åren, inklusive som artist, musiker, dansare och presentatör. Att vänta, arbeta i en skivaffär och arbeta i en djuraffär är alla jobb som han har haft tidigare.

Både Mns mamma och pappa har akademiska befattningar inom det medicinska området. Som ett resultat var det inte omedelbart klart att Mns skulle engagera sig i musikaliska ansträngningar.

Min mamma och pappa har alltid uppmuntrat mig att göra en karriär inom musiken. Det är de människor som stöttar mig mest.

Måns Zelmerlöw Föräldrar
Måns Zelmerlöw Föräldrar

Men att nå framgång i musikbranschen är ingen lätt uppgift. På grund av detta var de nöjda med att jag bestämde mig för att delta i Naturprogrammet på Musikgymnasiet. Enligt Mns är det fördelaktigt att h

By sehzuka