Mon. Oct 3rd, 2022

Malin gramer längd /\ Malin Gramer är ett välkänt ansikte i svensk tv, både som skådespelerska och programledare.

Malin gramer längd
Malin gramer längd

I filmen “Trekant” (1994), där hon spelade huvudpersonen, var Gramer en av skådespelarna. Hon var programledare för barnprogrammet Lattjo Lajban, som gick i TV4, samt spelprogrammet Lyckochansen, som gick på TV3.

Gramer var programledare för dokumentärserien Frga Olle, som sändes på Kanal5 2011 till 2013, och hon var även programledare för Min man kan på samma kanal 2013.

Båda dessa program visades 2013. Hon har också medverkat -värdade Talang Sverige 2014 med Adam Alsing och presenterade programmet Jagad av hundar.

Showen Paradise Hotel på TV3 har varit under hennes ledning sedan 2013 och innan dess var hon programledare för Jagad av hundar.

Innan han gick till frisören har Gramer skrivit på sin blogg om de motstridiga känslorna av skräck och extas som han upplever. Hon säger i ett inlägg med titeln “Nu ryker håret!?”

att hon har funderat på ämnet sedan våren föregående år och att karaktären Noora Saetre från tv-serien “Skam” är källan till hennes inspiration.

“Jag är livrädd att jag ska komma att ångra mig, och säg inte just nu – Det växer ut, för jag vet, det här bara att det tar sååå sjukt lång tid att få håret långt igen…

men Jag gör aldrig något med mitt hår, så just nu känner jag mig inte särskilt snygg, eller har någon cool frisyr, håret är bara… som en drunknad katt. “

Jag är livrädd att jag ska komma att ångra mig. , och säg inte att jag är ledsen just nu, men jag har verkligen en väldigt konstig koppling till mitt hår, jag VET!!!”

Värden skickades till sjukhuset i december 2020 för obehag i bröstet, men lyckligtvis kunde läkarna konstatera att det inte var något fel på hjärtat. Efter bara en månad dök symptomen på höstsjukabilden upp igen.

Den här gången kommer det att hålla på i totalt tio veckor. Enligt vad Malin Falk Gramer skriver, “sen är jag frisk i tre veckor, sedan får jag bihåleinflammation i sju veckor.”

Min energinivå, som vid det här laget faktiskt aldrig når 30 procent (av vad den brukade vara), är kontinuerligt på noll eller lägre.

Malin gramer längd

“Min energinivå” Jag får många tester gjorda på olika sjukvårdsinrättningar, och alla fynd tyder på att jag har utmärkt hälsa. När jag får reda på svaret brast jag ut i gråt.

Malin Falk Gramer förklarar hur hon vid det laget absolut inte har någon lust att fortsätta leva. På grund av sjukdomarnas svängdörr kan hon inte arbeta och måste istället ställa in evenemang som möten, fester med mera.

Mitt sinne är grumligt som en dimma, jag glömmer hela tiden folks namn, och mitt minne är en enda röra. Hon säger på Instagram,

“Jag har absolut INGEN aning om vad poängen med att leva är”, men hon gör det klart att hon aldrig har övervägt att avsluta sitt liv.

På liknande sätt identifierades Malin Falk Gramer som lider av depression, långvarig covid och postcovid. Under den tiden hade hon täta samtal med psykologer; ändå rapporterar hon att hon kände sig livlös på insidan.

“Jag har inte varit särskilt aktiv på sociala medier den senaste tiden. Fördelningen är som följer. Sedan började pandemin,

och som ett resultat hade jag feber på och av under de kommande 18 månaderna (det var som att ha två graviditeter, jag var så sjuk!!!), tillsammans med huvudvärk, ingen energi, ledvärk och andra symtom.

Hon fortsätter med att säga: “Jag har tillbringat månader i sängen i ett mörkt rum, vilket naturligtvis har gjort mig melankolisk och orsakat mig att förlora glädje och passion för livet.” Jag har tillbringat månader i sängen i ett mörkt rum.

Jag är nu på Korfu, Grekland, med programledaren Malin Falk Gramer. För er som inte är medvetna om detta ber jag om ursäkt.

Genom åren har vi haft möjlighet att arbeta tillsammans på sex eller sju säsonger av Paradise Hotel; ändå är Malin i år presentatör för Love Island Sweden; så spännande!!

Fram till den 7 oktober ska jag bo här hos henne. Jag rekommenderar alla av er som är intresserade av att få dagliga uppdateringar om vad vi håller på med att följa oss på Instagram,

där vi lägger upp uppdateringar på instastories. Malins Instagramkonto hittar du HÄR, och mitt kan du se HÄR.

Det här är håret och sminket som Malin kommer att ha på sig för showen ikväll. 3 Malin har precis klippt håret kortare, vilket är en förändring som jag tycker ser bra ut på henne.

Å andra sidan finns det tillfällen när du vill förlänga programmets varaktighet, som jag gjorde för kvällens sändning. Jag använde de bästa tillgängliga hårförlängningarna för att återskapa Rapunzels ridhår.

Inse hur smidigt det var, hur snabbt det rörde sig, och så plötsligt fick Malin en 60 centimeter lång våg.

Malin gramer längd
Malin gramer längd

De som är intresserade kan välja från en mängd olika färgalternativ samt en rad olika längder för tofsen om de så vill. Den finns på den här platsen (klicka).

By sehzuka