Tue. Oct 4th, 2022

Maja Nilsson Höjdhopp Längd /\ Maja Helena Nilsson är en friidrottare från Sverige som tävlar i höjdhopp. Hennes fullständiga namn är Maja Helena Nilsson.

Maja Nilsson Höjdhopp Längd
Maja Nilsson Höjdhopp Längd

Vid European Youth Olympic Festival 2015 (EYOF) i Tbilisi deltog Nilsson i höjdhoppstävlingen och vann silvermedaljen med ett språng på 1,80 meter.

Detta var hennes första erfarenhet av att tävla på internationell nivå. Året därpå vann hon U17-EM i friidrott 2016 med ett språng på 1,82 meter,

och det ägde återigen rum i Tbilisi. 2018 tävlade Nilsson i VM för idrottare under 20 år i Tammerfors och 2019 tävlade han i EM för idrottare under 23 år i Gävle. Vid U23-EM 2021 fick hon en silvermedalj.

Experter tror att Maja Nilsson, höjdhoppare, har potential att bli en av Sveriges mest framgångsrika idrottare och har hänvisat till henne som ett “sant framtidsnamn att räkna med.”

Men vem är egentligen Nilsson i slutändan? Idrottarens ålder, hennes personbästa och de problem hon haft med skador förklaras alla av Nyheter24.

Enligt Sveriges Olympiska Kommitté uppnådde Nilsson ett nytt personbästa när hon klarade en ribba på 1,96 meter i lagfriidrotts-SM som hölls i Halmstad i slutet av juni 2021. Tävlingen hölls i Halmstad.

Som ett resultat kunde hon uppfylla de krav som var nödvändiga för att tävla i OS i Tokyo samma år. Här kan du lära dig mer om den svenska medaljtagningen vid de olympiska spelen 2021.

Gör det till ditt uppdrag att uppnå en förbättring på en millimeter jämfört med det riktmärke du har etablerat för dig själv.

Trots att han inte hamnade på första plats fick han trots sin prestation ändå OS-guldet. Trots detta tar det inte mycket tid.

Under sin tid i fotbollslaget Uppsala IF beslutade Armand Duplantis att göra Uppsala till sitt permanenta hem. I december 2021 flyttade han till Stockholm med sin partner Desiré, och de två har bott i den staden kontinuerligt sedan flytten.

Armand Duplantis sa till Café att han “verkligen trivs i regionen” på frågan om hur nöjd han är med lägenhetens läge på Kungsholmen, som ligger mitt i Stockholm.

Eftersom hon har ett stort antal familjer som bor i regionen har jag haft möjlighet att tillbringa mycket tid där.

Alla som har följt Armand Duplantis under en betydande tid är medvetna om det faktum att han vanligtvis kallas “Mondo”.

Han hävdar att Greg Duplanti, hans fars bästa vän och den som han hade den närmaste relationen med, var den som först kom på pseudonymen,

som antogs av ett stort antal människor nästan omedelbart. Medan Hovland inte kunde göra en birdie på följande par 5, kunde McIlroy göra en dubbelputt för en birdie på hålet.

Hennes föräldrar, Ellinore Andersson och Lars-Inge Rolfo, uppfostrade henne i Kungsbacka, där hon också föddes. Hennes mamma heter Ellinore. Hennes äldre syster Daniella är också sex år äldre än henne, men hon är sex år yngre än Daniella.

Maja Nilsson Höjdhopp Längd
Maja Nilsson Höjdhopp Längd

Karin Torneklint slutar som kapten för det svenska landslaget efter den kommande matchen mot Finland. Kajsa Bergqvist tar då över tyglarna.

Det har dock skett en oroande minskning av lagets storlek den senaste tiden.

Karin försäkrar mig om att vi trots detta kommer att fortsätta kämpa och hitta det positiva i situationen.

Maja Nilssons höjd på 1,96 meter, kvalhöjden som fick henne till OS i Tokyo, placerar henne i toppen av topplistorna för Sverige vad gäller höjd den här säsongen.

Hon fortsatte att prestera bra på den platsen och kvalificerade sig till finalen.

Där gav sig dock krafterna och hon hamnade på trettonde plats med en poäng som förblev oförändrad på 1,84.

Jag anstränger mig för att inte ta för mycket hänsyn till vad andra har att säga. Det viktigaste är inte vad andra tycker om mig, utan snarare vad jag tycker om mig själv och vad mina nära och kära tycker om mig.

Nilsson är aktuell för OS-tävlingen som går av stapeln i Tokyo i sommar som en konsekvens av de fina prestationer han åstadkom i vinter (han tog guldmedaljen i SM inomhustävling i februari).

När säsongen började var hennes mål U23-EM i Tallinn; dock har hon nu flyttat fokus till Japan som sin ultimata destination.

– Att delta i OS är något jag alltid har drömt om att göra, så naturligtvis har jag funderat lite på det. Detta har varit ett mål för mig sedan jag var 15 år gammal.

Maja Nilsson Höjdhopp Längd

. Det första steget är dock att se om du kvalificerar dig, och sedan ska nästa steg väljas. Därför ska jag koncentrera mig på att hoppa, så får vi se vart det leder mig.

Nästa vecka fortsätter sökandet efter Nilsson i Åbo som ligger i Finland.

Maja Nilsson, ahöjdhoppare, hade redan hoppat 1,90 meter när hon var 17 år gammal, men då hade hon skador som ställde henne utanför de kommande fyra åren.

Hon hoppade 1,96 tum i Halmstad tidigare i somras, vilket var ett nytt personbästa för henne. I år har dock den nedåtgående trenden vänt, och det har bara blivit bättre.

Jag är inte van vid att hoppa från så höga höjder, men jag har fått göra det på träning. Hon säger till SVT Sport saker som “Jag hoppade 1,90 under träningslägret och jag har aldrig gjort det förut.”

Den unge mannen, som är 21, menar att det ställs stora förväntningar på stora idrottsmän.

Som idrottare pressar ni er själva maximalt, och vi måste göra detsamma för att kunna konkurrera med de allra bästa. Ibland är det bara en procent för mycket,

och när det händer är det så enkelt som att gå tillbaka lite, upprepa vad du gjorde och göra rätt den här gången.

Säkerhetsfrågorna tas dock ofta upp, trots att de har minskat.

Problemet med knät har varit närvarande hela sommaren; det är naturligtvis en liten källa till frustration. Men samtidigt går det upp och ner och det känns som att det är under kontroll, enligt Nilssons tränare Yannick Tregaro.

Nilsson har däremot valt att ha en optimistisk inställning till mästerskapet.

Hon rekommenderar att helt enkelt gå ut och försöka ha så roligt som möjligt, eftersom hennes erfarenhet är att det är då det blir som bäst.

Maja Nilsson Höjdhopp Längd
Maja Nilsson Höjdhopp Längd

By sehzuka