Tue. Sep 27th, 2022

Maja Ivarsson Familj /\ Maja Ivarsson har uppträtt med band som Foo Fighters, The Strokes, och Panic! på bland annat Disco och har turnerat jorden runt med bandet The Sounds.

Maja Ivarsson Familj
Maja Ivarsson Familj

Hon bor nu i Malmö i en lägenhet med sin son Dante, som för närvarande är 6 år. 2015 var hon även gift med Ben Fee, som var hennes man på den tiden.

Hon kommer att börja diskutera sin koppling till Dantes pappa när Anders Ofvergrd dyker upp i våravsnittet av Anders knackar på TV4.

Det här avsnittet sänds under våren i år. Värden frågar sig om hedersgästen förekommer på bilden eller inte.Han är vid den här tiden. Hon hävdar att han nu är i Sverige på en resa och att han är här på besök.

The Sounds fick sitt stora genombrott i branschen för 23 år sedan. Det tog inte lång tid innan frontfiguren Maja Ivarsson blev allas snackis.

The Sounds hade enorma kommersiella framgångar och listade många topp tio singlar, inklusive “Living in America” ​​och “Hit me!”

Albumet “Things we do for love” släpptes av The Sounds förra året. De hade också för avsikt att åka på en turné, men den fick tyvärr ställas in på grund av den pågående coronaepidemin.

Maja menar att hon tycker att det är olyckligt att han inte dök upp i Dantes liv förrän vid denna tidpunkt.

Det finns dock några positiva resultat som har lett till att Dantes pappa Ben Fee har varit mer involverad i hans vardag.

– Han är en ståtlig medborgare. Därför är det inte en stökig pappa med sådana svårigheter; tvärtom, han är en bra kille. Maja fortsätter med att säga:

“På grund av detta skulle jag nog aldrig försöka hindra honom från att ha en koppling till sin pappa.”

Jag fick också växa upp utan min pappa när jag var väldigt liten. Därför är det bara naturligt för mig att vilja att Dante ska ha en stödjande vuxen manlig förebild.

Maja Ivarsson Familj

Ivarsson har även samarbetat med medlemmar i det amerikanska rockbandet Cobra Starship, The Academy IsWilliam …’s Beckett och Gym Class Heroes’ Travis McCoy för att spela in låten “Snakes on a Plane (Bring It),” som släpptes av Ivarsson.

Spåret fanns med på soundtrackalbumet till filmen med samma namn, som fortsatte med att nå nummer 32 på Billboard-listorna i USA.

Ivarsson, Felix Rodriguez och Nic Schroder, huvudsångaren i Nic & the Family, samarbetade med Ivarsson under sken av pseudonymen Nancy Blond för att skriva låten “Hi Hi Monika”, som sjöngs av Nic & the Family.

Skaparna av låten belönades med en guldskiva som ett resultat av dess framgång som en sommarhit 2004.

Efter att ha samarbetat om låtar under en betydande tid med Felix Rodriguez i The Sounds, tog de två beslutet 2018 att lansera den teknobaserade ensemblen Crew of Me & You som ett nytt sidoprojekt som skulle lägga tonvikten på en annan sorts musik.

Hon berättar vidare att det är ganska utmanande, och att hon är något irriterad över att han just nu har valt att komma upp och vara en del av sin sons liv.

Å andra sidan värdesätter hon att ha Dantes pappa i sitt liv och är tacksam för hans engagemang.

Han är en ståtlig medborgare. Därför är han inte en komplicerad förälder som kämpar med frågor; tvärtom, han är en otrolig man.

Enligt Maja Ivarsson fortsätter hon med att säga: “Detta innebar att jag praktiskt taget aldrig skulle neka Dante en koppling till hennes pappa.” [Typexempel]

När jag var ung fick jag också ta farväl av min pappa. Det borde inte komma som någon överraskning att jag vill att Dante ska ha en sund relation med en manlig föräldrafigur.

Daniel Nilsson, svensk modell, har precis blivit Maja Ivarssons pojkvän. Under sitt framträdande i TV4:s Nyhetsmorgon diskuterade hon romantiska relationer.

Han är utan jämnåriga i mänsklighetens annaler. Det är ganska troligt att han inte var medveten om vem jag var, precis som jag hade ingen aning om vem han var.

Hon uppger i avsnittet att hon tror att det var en lycklig slump som ledde till att vi två träffades.

Barndomsvännerna Felix Rodriguez, som var bandets gitarrist och sångare, och Johan Bengtsson, som var bandets basist, bildade The Sounds i Helsingborg 1998. Bengtsson övertygade därefter Fredrik Nilsson, bandets trummis, att bli medlem i gruppen.

När gitarristen Felix Rodriguez var elev på Maja Ivarssons gymnasieskola var det då hon introducerades för bandet för första gången.

Därefter riktade Felix en inbjudan till Maja att bli medlem i bandet under förutsättning att hon sjöng.

Detta var ett resultat av Majas distinkta utseende såväl som hennes sång i skolan. Maja tog beslutet att bli medlem i bandet trots att hon inte ville sjunga. Jesper Anderberg var det nyaste tillskottet till bandet såväl som den yngsta medlemmen.

Maja Ivarsson Familj
Maja Ivarsson Familj

På Hultsfredsfestivalen fick gruppen ett slumpmässigt möte med Jesper och de uppmuntrade honom att gå med.

By sehzuka

Leave a Reply

Your email address will not be published.