Tue. Oct 4th, 2022

Magnus uggla fru /\ Louise Klyger är namnet på hans fru. Den svenska musikern, kompositören, skådespelaren och radiosändaren Per Allan Magnus Classon Uggla. Hans humoristiska texter har gjort honom känd.

Det var i Stockholm som Uggla kom in i denna värld. Innan han gick solo i början av 1970-talet frontade han hårdrocksbandet JUSO (senare omdöpt till Alexander Lucas). Några av deras tidiga musikaliska inspirationer var Black Sabbath, The Groundhogs och Alice Cooper. Om Bobbo Viking och Livets teater, båda utgivna av Uggla, var inte kommersiellt framgångsrika. Den förstnämnda sålde bara runt 500 exemplar i Sverige och den senare ännu färre. Efter att ha lämnat glammusiken bakom sig fann han framgång med det punk- och hårdrocksinspirerade Va ska man ta livet av sig för när man änd inte fr höra snacket efter, som sålde runt 150 000 exemplar. Under 1970-talet döptes Magnus till “Den svenska Ian Hunter” av en rad musikpublikationer. Han gick med i Magnus Uggla Band 1979 och blev kvar i gruppen till 1980. 1991 fick han Karamelodiktstipendiet av Povel Ramel.

Fakta och bio om Magnus uggla fru

  • På frågan om hans ålder svarade Magnus Ugglas, son till Louise “Lollo” Uggla, “Jag känner att jag är 35 år i huvudet”, och han är nu officiellt i skymningsåren.
  • Magnus Uggla, 68, och Louise “Lollo” Uggla, 60, knöt ihop säcken 1990 och delar föräldraansvaret för sina barn, Agnes, 31, och Ruben, 25.
  • Magnus har också en 41-årig dotter, Emelie, från förhållandet med Ann Furelid.
  • Magnus Uggla har varit en av Sveriges största artister i decennier och Lollo har arbetat som producent inom reklam, men de har fortfarande oroat sig för att hålla sin familj borta från rampljuset.
  • Uggla blev slutligen igenkänd i samband med sitt erkännande från kungen, och paret hamnade på samma bild.
  • Så vitt någon vet är det första gången som Magnus och Hustrun någonsin medverkat på ett foto tillsammans.
  • Magnus och hans hustru stannade på det kungliga slottet eftersom han förväntades ta emot en hemgift av kungen.


Det råder ingen tvekan om att Magnus Uggla har gjort sig ett namn i musikbranschen; i hans show Johnny the lärde vi oss ännu mer om hans bakgrund och karriär.Men när det kommer till hans personliga liv blir han ännu mer reserverad.Det är sällan man hittar någon som har insikt i en persons familjeliv.Dessutom har både mamman och barnen bevarat sin integritet av okänd anledning.Trots detta har Magnus varit poddens förare de senaste åren tillsammans med Agnes, deras syster.Agnes, jag håller på att bli en äldre man.


Jag börjar bli gammal och arg.rån och med detta ögonblick är jag officiellt gammal för pamfletter.
En kvinna i sextioårsåldern.Och jag känner fortfarande att jag är 35, och det är det som är så patetiskt.Som helhet har mitt huvud, sinne och hjärta inte upplevt en sådan lyckovåg sedan jag var 35.I sitt 32:a år av givande är Lollo och Magnus väl in i traditionen nu.Medan barnen växte upp bodde mamma och pappa i en chic villa vid vattnet i Danderyd.


Magnus och Lollos namn förekommer dock nu på en adress i Stockholms stermalmkvarter.Magnus och Lollo älskar att tillbringa sin fritid på Gotland.Där de brukar stöta på ett annat bekant par, nämligen Alex och Amanda Schulman.Eftersom båda familjerna har hem på ön träffas de ofta där.Magnus Uggla, en 67-årig svensk konstnär, har hållit sig mer isolerad än de flesta under det pågående coronapandemonium.När han besöker “Skavlan” blir det hans första tillfälle på länge att interagera med andra människor fysiskt.Jag hade min första handskakningsupplevelse i omklädningsrummet vid ett och ett halvt års ålder, säger han i programmet.


Han minns en incident från nästan ett år sedan, när hans första dotter satte honom ner för att diskutera hans bacillära syndrom.När samtalet med Skavlan fortsätter står det klart att inget av Magnus Ugglas barn fick röra honom medan pandemin var i full gång.Skavlan ser förvirrad ut.

Magnus uggla fru

By sehzuka