Sun. Oct 2nd, 2022

Ludwig kronstrand flickvän /\ Zara Larssons ex-pojkvän, Ludwig Kronstrand, har redan berättat om anledningarna till att paret separerade efter fyra år tillsammans. Han hävdar att en av anledningarna var att hon hade förutspått att paret skulle ha ett öppet förhållande och satt upp en regel som han inte kunde hålla sig till.

Hon säger, “Ah, men Ludwig, jag tror det bara här.” Som Ludwig säger i sin podcast “Noel och Ludwig,” “Jag älskar dig mer än allt, och jag vill att det bara ska vara du och jag, men jag tror att om det här ska fungera måste vi ha en öppen relation, vilket betyder att jag behöver ligga med andra människor och du behöver ligga med andra människor.” Fotografi av Ludwig Kronstrand.

Ludwig säger att han var bra med det och till och med skojade om det med sina vänner. Men det fanns ett krav från andra sidan – Zaras – som han inte kunde hålla sig till.Hennes regler var ungefär så här: “Du kan göra allt du vill, men du kan inte bli kär i någon”, vilket är ungefär lika subtilt som att säga: “Du kan spela så mycket fotboll du vill.”

Fakta och bio om Ludwig kronstrand flickvän

  • Efter händelsen gick Zara och Ludwig vidare med sina liv.
  • Foto: Zara Larsson Han hävdar att att sätta ihop dem på en fotbollsplan skulle resultera i många gjorda mål, eftersom båda spelarna är ganska bra på att göra dem.
  • En stor bidragande faktor till parets upplösning var det faktum att Ludwig träffade en speciell tjej som slutade med att rädda honom.
  • Läs mer om hans hemromaner här.
  • Alice Stenlöf och Hov1-medlemmen Ludwig Kronstrand har nyligen flyttat till Costa Rica, och deras fans har gjort en dokumentär om dem.
  • Det finns många människor som har den här teorin, och här är anledningen: den är baserad på en romansk roman.
  • Alice Stenlöf, 25, har hämtat och flyttat till Costa Rica, där hon njuter av ett liv fullt av surfing, vloggande, utsökt mat och underbara vänner.


Det var i september månad som Alice berättade för alla att hon skulle åka till Costa Rica i fem månader.
Anledningen var för att hon skulle kunna spela in söta videor för sina konton i sociala medier.Linnea Widmark, hennes 24-åriga kompanjon, är också på plats.Efter uppbrottet flydde Linnea och Benjamin Ingrosso, båda 24, till Costa Rica.Till en början var Benjamin verkligen orolig för hennes resa, så han skrev ett brev till henne hela vägen till Costa Rica, där han sjunger om hur mycket han hoppas att hon ska återvända hem.


Det är inte första gången Alice berättar historien om sina fantasier om en resa till Costa Rica.
Sedan jag surfade för första gången har jag bara velat flytta till Costa Rica några månader på vintern så att jag kan bli riktigt sugen på att surfa.Och nu har jag bokat min resa.Jag kommer att vara borta i två månader först, och sedan fyra månader till efter det.Och jag älskar långa sommardagar, men det är så mycket jag behöver städa upp, sa hon i ett videoblogginlägg.


I sin podcast beskrev Ludwig hur han och Zara hade ett öppet förhållande på hennes uppmaning.
Något som har fått hennes anhängare att stämpla henne som feminist och anklagar henne för att vara kränkande mot kvinnor.Som att bli feminist för att man är lat.Det är inte första gången ett par med öppna relationer har varit ifrasatts, och det är förmodligen inte den sista.Personligen föredrar jag ett öppet förhållande.


Det är en ständig källa till debatt om huruvida vi är helt överhuvudtaget om varandra eller inte.
Folk spekulerar alltid om vår sexualmoral och antar det värsta om oss.Män ställer frågor om “ny kunskap” för att ignorera svaren de får.Även bland mer liberala feminister och polyamorister förblir den monogama parnormen standarden.Det blir särskilt tydligt när Ludwig pratar om förhållandet i podden.
Det fanns en regel, sa han, att de inte kunde bli förvirrade.Mer romantiska partners är tillgängliga när denna regel följs, och individer tar ansvar för sina egna känslor och handlingar.Det är säkert att säga att Ludwig inte var särskilt regel-modig.

Ludwig kronstrand flickvän

By sehzuka