Tue. Oct 4th, 2022
Lovisa worge pojkvän
Lovisa worge pojkvän

Lovisa worge pojkvän /\ Lovisa Worge och Bianca Ingrosso är den bästa kreativa duon och affärspartners i världen.Bianca har tidigare antytt att Lovisa kommer att ge bort något.Fram till nu har hon själv visat upp det på Instagram!


Lovisa Worge, 25, och Bianca Ingrosso, 27, är bästa vänner och affärspartners. I våra dagar lanserade Duon sin nya ANI gems-linje efter ett långrandigt rykte om ett gemensamt, hemligt projekt.

Men bara några månader tidigare kom Bianca till sjukhuset med den chockerande nyheten att Lovisa frivilligt hade ställt upp som hennes assistent.

Det var precis så de två kvinnornas resa började. Året var 2018 och Bianca var på jakt efter en assistent.

Lovisa, som då var 21, ville jobba med 5 000 andra människor. Däremot gjorde hon ett djärvt första drag mot Bianca Ingrosso och berättade för alla i Wahlgrens värld att hon hade för avsikt att fängsla henne.

Jag avgudar henne! Jag vill spetsa henne! Vad är ditt problem, säger Bianca i programmet? Det är bara hon som kan sätta press på dig.

Lovisa jobbade då på ett medieföretag i Norrköping där hon kommer ifrån. Men när det stod klart att hon slagit ut 5 000 andra sökande för jobbet som assistent gick flyttlasset till huvudstaden.

Aställningen samlade vännerna och kollegorna och de är nu fantastiska vänner och kollegor på det nya företaget, där Lovisa är en kreativ ansvarig.

För första gången visar Lovisa Worge upp sin nya kärlek.

Lovisa Worge började jobba för Bianca så fort hon började jobba på influencerdrottningen och nu är hon själv ett stort namn. Allt började med att hon gjorde reklam för Biancas CAIA, och sedan dess har hennes karriär varit ett faktum.

Det har gått rykten om Lovisa är singel eller om hon faktiskt träffar någon. Bianca hade tidigare fastnat i de knasiga detaljerna om hur hon kunde träffa någon.

– Precis som jag trodde hade Lovisa mycket skvaller att säga om sin lilla vistelse i Norge. Jag hade redan rymt och hittat en fristad i ett annat land, en helt annan värld, för länge sedan.

I händelse av att jag säger det här vill jag konfrontera Lovisa. I en YouTube-video sa Bianca att hon hade gjort det.

Men i mitten av sommaren publicerade hon den första bilden från hans samling på sin blogg – en bild där hon skildrar en attack mot en dödande medan hon håller i ett svärd.

Phillipe Cohen, Ingrossos bästa vän, har ett romantiskt förhållande med honom som ser ut att gå bra för tillfället.

Så fort Lovisa Worge avslöjades att ha träffat någon märkte influencers att de två hade kommit fram till ett beslut som Bianca anser vara ett misstag.

Bianca Ingrossos och Norrköpingstjejen Lovisa Worge träffades för första gången för några år sedan, och ingen av dem hade någon aning om att de skulle växa så nära varandra.

De två förvandlades snabbt till män och har förblivit så sedan dess.

När Bianca åkte till en assistent och Lovisa kom efter ett spottsamt samtal var vi alla på plats för ett jobbrelaterat möte på Wahlgrens verklighet.

Lovisa och Bianca tror nu att de är de bästa vännerna eftersom vänskapen inte utvecklades så snabbt som det kunde ha gjort. Att de är säkra på att starta ett samarbete nu när Lovisa har blivit uppsagd från Biancas anställning är något som de har listat ut.

I den här scenen tar klyftan mellan Lovisa Worges och Bianca Worges ett skriande stopp.

Biancas kärleksliv har förändrats dramatiskt de senaste åren, men det har alltid kretsat kring samma person, Phillipe Cohen (27), som hon dumpade 2011.

I sin långa historia har turturduvor visat både offerdöd och skilsmässa, men nu, paret verkar vara helt förenade med varandra och med samhället där de arbetar. Fans av Bianca har kunnat följa henne i hela regionen, under både glada och dystra timmar.

När Lovisas yrkesliv tar slut blir hennes privatliv mer personligt. Medan hon har en stor följare på Instagram och ofta postar uppdateringar om sitt liv, håller hon sina personliga relationer ännu längre bort från allmänhetens ögon.

Som tidigare rapporterats av Us Weekly verkar det som att Bianca Ingrosso är Lovisa Worges nya kärleksintresse.

Lovisa worge pojkvän
Lovisa worge pojkvän

Dessutom är Bianca nu redo att acceptera det faktum att Lovisa har tagit in en man i sitt hem medan hon är borta från sin familj under resten av sin semester.

Den andra sidan av Bianca är skeptisk till Lovisas plan och tror att hon skulle göra samma sak om hon var i Lovisas position.

Detta är precis vad Bianca säger i en ny YouTube-video som hon precis lagt upp. Lovisas korta besök i Norge, som hon beskrev som “plikttroget”, förutspåddes. Jag hade aldrig tidigare tagit risken att resa till ett annat land och ta med mig hela vintern med någon jag tidigare träffat.

Vad Lovisa tycker om det avgör om det är gjort eller inte. Bianca insisterar på att det var hon som utförde uppgiften.

Men det finns någon i Lovisa Worges liv som tydligt identifierar sig som norrlänning, så det är inte säkert om den trenden kommer att fortsätta i framtiden.

Phillipe Cohen, som fyllde tio i april, gick bort 1994.

Vad eller vem är Phillipes bakgrund, och hur kom han hit? Utöver det, var bodde han i omedelbar närhet?

Hans ursprung kan spåras tillbaka till Göteborg, där han är född och uppvuxen. Phillipe har bott i London, England, de senaste åren.

Lovisa worge pojkvän

Phillipe avslutade sin Business Management-examen vid Stockholms universitet 2018 efter att ha återvänt till sitt hemland Sverige. Både han och hans syster, Bianca Ingrosso, bor för närvarande i Stockholm, Sverige.

Vad exakt har Phillipe läst och tänkt på den senaste tiden?

Vid Regent’s University i London klarade han en rigorös examen i Management Economics som han tyckte var helt rätt. Han avslutade sina studier i maj 2018 och har sedan dess återvänt till sitt hemland Sverige för att fortsätta sin karriär.

Phillipe, slaktaren och bartendrarna har alla tidigare erfarenhet av sökning och upptäckt, samt att finjustera detaljerna.

Philippe Cohens egen YouTube-kanal, “Philippe Cohen”, där han skapar vackra desserter, har vuxit i popularitet exponentiellt sedan början av året. På grund av detta har hans recept blivit en favorit bland den svenska befolkningen.

I centrala Stockholm ligger Ted’s Restaurangen bara en kort promenad bort under hans ledning och ledarskap

Lovisa worge pojkvän
Lovisa worge pojkvän

By sehzuka