Tue. Sep 27th, 2022

Louise Hoffsten Sjuk /\ Det är helt enkelt att förlika sig med att jag har blivit sämre. Att gå och använda händerna är båda svårt för mig.

Louise Hoffsten Sjuk
Louise Hoffsten Sjuk

Jag har inte så mycket fysisk styrka. När du ska stå på en scen kräver det en del ansträngning från din sida.

Men vilka andra alternativ har jag? Som ett resultat driver jag ändå framåt, fortsätter att skapa och strävar efter att ha så roligt som möjligt.

När det finns mycket dysterhet att finna i världen gjorde Louise Hoffsten i en intervju med Expressen följande uttalanden och tillade:

Det var därför jag blev så chockad när jag hörde att Einar hade blivit skjuten. Vad fan försöker folk åstadkomma? Jag var verkligen, verkligen, väldigt olycklig, och det är bara riktigt olyckligt.

Jag känner inte till hans tidigare erfarenheter. Men en så ung man, en sådan fullständig och total förlust. Det är inte lämpligt för en 19-åring att lämna på ett sådant sätt.

Det har gått exakt 30 år sedan du spelade in ditt första album under Memphis-monikern “Message of love” i USA. Via ditt nya spår återvänder du på ett symboliskt sätt. Hur fungerar det bara?

Låten “A place named Memphis” är en ode till staden Memphis och musiken som kommer därifrån.

Jag är säker på att du har hört mig prata om det en hel del under de senaste dagarna.

Men jag gillar det faktum att det finns en så stor variation av musik som kommer från den regionen, inklusive rock, soul, gospel och jazz. Den staden har fängslat mitt hjärta och vunnit min tillgivenhet.

Har det funnits tillfällen då den kärleken har varit svår? Du gjorde ett utmärkt jobb med att beskriva hur misslyckat ditt framträdande på Beale Street Blues Festival var i den tidigare boken du skrev.

Han insisterar på att han inte är pensionär, trots att han får lite pension men fortsätter att vara anställd. Källaren fungerar som hans kontor och inspelningsutrymme.

Han tycker om att sitta där och läsa sina böcker. Men glädjen… I ärlighetens namn kan jag inte minnas det. Vi hade förmodligen en tillfredsställande måltid på en av de lokala restaurangerna.

Louise Hoffsten Sjuk

På grund av detta blev jag häpen när jag hörde att Einar hade blivit mördad. Detta är anledningen. Det är ett riktigt olyckligt tillstånd, och det fick mig att känna mig riktigt frånstött.

Det finns inget jag vet om honom. När man sätter det i perspektiv så, för någon som fortfarande är så ung, vilket totalt slöseri. Detta är inte en lämplig metod för att behandla ungdomar och bör inte göras.

I detta citat från Louise Hoffsten säger hon: “Jag måste leva upp till mitt namn.”

Trots att hon mår dåligt fortsätter Louise Hoffsten att vara aktiv i musikbranschen. Förr i tiden medverkade Louis Hoffsten i ett avsnitt av programmet Så mycket bättre.

Hon behöver lite tid för att förbereda sig för det. För att tillståndet inte skulle bli värre var det viktigt för henne att hålla en balanserad kost och få en tillräcklig mängd fysisk aktivitet.

Innan jag började filma pratade jag med personalen på rehab, där jag tränar, för att få tips och förslag.

Innan inspelningen börjar. Jag är medveten om hur viktigt det är att upprätthålla en hälsosam livsstil genom att ägna sig åt fysisk aktivitet, få tillräckligt med sömn och äta bra.

Det motsvarade att springa ett maraton i båda riktningarna. För min hälsa behövde jag upprätthålla en hälsosam livsstil och dra ner på min alkoholkonsumtion.

I en intervju med Mbra som ägde rum innan programmet diskuterade hon anledningarna till varför hon vill kunna säga ifrån och hjälpa andra människor.

Under sessionen beskrev hon vad som hände när hon blev medveten om att det var nödvändigt för henne att börja använda käpp.

Efter att jag ramlat av själv och slagit näsan i asfalten sa personalen på rehabiliteringsanläggningen där jag går för träning till mig: “Louise, du ska inte ens tänka på att ha käpp eller gåstol på dig.

Sedan behövde jag låna en pinne av landstinget och när jag kom hem med den bröt jag helt enkelt ihop och grät inför min man.

eftersom det läggs stor vikt vid ens identitet. Hon hävdar i avsnittet att hennes man efter det utförde en underbar kärleksgest för henne genom att pimpa ut hennes käpp.

Idag är det 30 år sedan albumet “Message of love” släpptes i USA.

Du har framgångsrikt slutfört en metaforisk comeback till musikbranschen genom att släppa ditt senaste spår. Jag har verkligen ingen aning.

Louise Hoffsten Sjuk
Louise Hoffsten Sjuk

Du kommer att gilla “A Place Called Memphis” om du har en mjuk plats i ditt hjärta för Memphis och musiken som staden har producerat.

By sehzuka