Sun. Oct 2nd, 2022

Louise Hoffsten Familj /\ Louise Hoffsten kommer ursprungligen från Linköping i Sverige och är en kompositör, musiker och sångare som arbetar i en mängd olika musikstilar, framför allt rock, blues, folkmusik och popmusik.

Louise Hoffsten Familj
Louise Hoffsten Familj

Hennes far, Gunnar Hoffsten, var också musiker; han var medlem i ett jazzband och spelade trumpet där.

Hoffstens musik och scenakt har alltid vävt samman rock-, folk- och bluesinfluenser, samtidigt som de ibland flyttat in i R&B- och jazzterritorium.

Allt detta sammanförs av hennes jordnära, lite operatiska sångstil, samt drivande, magra grooves.

Hennes musik har släppts sedan hennes första inspelningar. Hon spelar också munspel, som är ett instrument som förekommer ofta i hennes sånger;

hon anses allmänt vara den mest kända och erkända kvinnliga bluessångerskan i det moderna Sverige.

Hon har fått ett stort antal följe i det land hon föddes i, har fått flera utmärkelser och kallar Stockholm sitt hem för närvarande.

Hon skickade in låten “Only the Dead Fish Follow the Stream” för övervägande i Melodifestivalen 2013.

Låtarna “Dance On Your Grave”, “Box Full of Faces”, “Miracle” och “Nice Doin’ Business” från hennes sjätte studioalbum, 6 (1995), spelades på den amerikanska primetime-serieoperan Melrose Place.

Hennes sjätte studioalbum släpptes 1995. Faith Hill, en countrysångerska från USA, täckte Hoffstens låt.

“Bringing Out The Elvis” 1999 och satte den på hennes album Breathe, som fortsatte att bli ett av de mest kommersiellt framgångsrika countryalbumen genom tiderna.

Trots utmaningarna och de periodiska depressionerna (som återspeglas i boken/skivan Blues) fortsätter Louise att skapa, turnera och spela musik trots att hon fick diagnosen multipel skleros 1996.

En nave grus, ibland känd som en grusnäve, är titeln på hennes andra roman, som kom ut den 21 januari 2015 och skrevs tillsammans med Lena Katarina Swanberg.

Hon hade ett framträdande i TV4-programmet So Mycket Battre 2018, som sändes 2018.

I mitten av nittiotalet drabbades Louise av den förödande nyheten att hon utvecklat multipel skleros, ett degenerativt och kroniskt tillstånd.

Meddelandet gjorde att hela hennes liv vändes upp och ner och hon tvingades snabbt hitta nya svar i både sitt privatliv och sitt yrkesliv.

Men under sommaren 2003 fick ett nytt hårt slag i ansiktet.

De fick det förödande beskedet att han hade cancer dagen innan deras bröllop med mannen som senare skulle bli hennes man, Dan.

Aftonbladet informerades av Louise, som vid tillfället också bar sitt barn, om det oroande brevet.

Louise Hoffsten Familj

es. För det var Tina som först uppmanade mig att söka ett arbetsstipendium från Konstnärsnämnden, vilket jag till slut fick och som gjorde att vi båda kunde fortsätta jobba.

Det fungerade också som en räddning. Om jag inte fick det från artistkommittén så hade jag spelat över somrarna för att tjäna pengar som kanske går till att betala för nya skivor. Men jag är glad att jag fick det från dem.

Du har gått igenom många svårigheter. Du fick diagnosen multipel skleros på nittiotalet, precis vid den tidpunkt då din första make skilde sig från dig.

Några år senare fick din nuvarande make diagnosen cancer ungefär samtidigt som du planerade att gifta dig och skaffa familj.

Louise har haft en karriär som sträcker sig över mer än 30 år, och under den tiden har hon haft ett antal populära låtar.

Hon tyckte att det var fascinerande och intressant att höra hur andra artister tolkade hennes låtar, och hon tyckte att det var trevligt att andra musiker täckte hennes låtar.

Detta är utan tvekan ett av mina mest älskade program som finns på tv.

Hon tillägger, “Jag kände egentligen ingen av de andra tidigare, men vi växte ganska nära varandra, och jag hoppas verkligen att vi kan hålla kontakten även efter att konferensen är över.”

För att vara mer exakt, skulle vi börja vår resa i Memphis, eftersom det är platsen där Louise Hoffsten tänkte ut konceptet för sin nya låt.

Det är vad hon hävdar, men hon hävdar också att det är omöjligt att uppnå detta mål utan att informera folk om epidemin.

Förra året diskuterade hon det och delade sina åsikter om det i inlägg som hon skrev och delade på Facebook.

“Jag hade hoppats att mitt liv skulle komma till ett glädjefyllt slut, men tyvärr blev det inte så.”

Förödmjukelsen hade äntligen fått ett stopp, och vid det här laget var det över.

Louise Hoffsten Familj
Louise Hoffsten Familj

Jag kan inte låta bli att oroa mig om Gud är besviken på mig eftersom jag inte har utnyttjat talangen han gav mig bättre. Det är därför du är så svår mot oss just nu.

By sehzuka