Tue. Sep 27th, 2022

Lotta Schelin Familj /\ Lotta Eva Schelin, vars flicknamn var Charlotta Svenska fotbollsspelaren Eva Schelin är en före detta mittfältare och anfallare som senast spelade för FC Rosengard.

Lotta Schelin Familj
Lotta Schelin Familj

Schelin kommer från Sverige. Där bar hon tröja nummer 8 till sina matcher. Hon bar tröja nummer 8 för både svenska landslaget och Olympique Lyonnais,

där hon spelade professionellt 2008 till 2016, och hon spelade 185 matcher för Sveriges landslag. Hon är för närvarande anställd som kommentator för fotbollsspel som sänds på TV4.

På grund av sin längd, kraft och offensiva skicklighet har hon jämförts med Zlatan Ibrahimovic av ett antal spelare, inklusive kaptenen för det danska landslaget, Peter Bonde.

Hennes syster Camilla Schelin, som bara är två år äldre än hon, var en tidigare lagkamrat till henne och har varit en betydande förebild för henne. Thierry Henry och Tina Nordlund har också varit inflytelserika personer i hennes liv.

Efter att ha lidit av långvariga skadeproblem till följd av en hjärnskada, avbröt Lotta Schelin sin fotbollskarriär den 30 augusti 2018.

Jokern, rollen som Lotta Schelin spelade i Masked Singer Sweden 2021, är en annan av hennes skådespelare.

Början på slutet var en kamp som utspelade sig i Damallsvenskan under våren 2017. När Lotta Schelin besvärligt landade hörde hon ett knäck och kände hur nacken brast.

Efter ett utmanande EM under hela sommaren tvingades hon avbryta uppvärmningen inför en träningsmatch med Rosengard i augusti samma år.

Allteftersom tiden gick blev det tydligt att ögonblicket hon lämnade planen var det sista ögonblicket i hennes karriär som fotbollsspelare.

I boken med titeln “I Lotta Schelins sinne” gör författaren observationen att med facit i hand började nackproblemen betydligt tidigare.

Det finns en bula i huvudet när han var tonåring och bodde i Kllered, det är en olycklig tumling under en match med Göteborg 2005, och det finns en ny skada som han ådrog sig när han tränade i Lyon 2009.

Det pågick under hela tiden. I samma ögonblick som det upphörde blev allt rikligt uppenbart. Lotta Schelin säger till TT att tiden går fort när åren går.

Ett drygt år har gått sedan Lotta Schelin berättade för alla att hon valt att hänga upp fotbollsskorna efter att ha tagit lite ledigt på grund av sjukdom.

Lotta Schelin Familj
Lotta Schelin Familj

Sedan dess har den 35-årige spelaren, som för närvarande är bosatt i Kungsbacka, engagerat sig i en rad olika strävanden, varav några är relaterade till fotboll och andra inte.

Det var självklart att hon skulle börja jobba på SHL-laget Frölunda under vintern föregående år och hon fungerade som analytiker på TV4 under fotbolls-VM i somras.

Under denna period väntar hon också sitt första barn med sin fru, Rebecca Hedin, och hon är för närvarande sju månader på väg i graviditeten.

Den har en underbar känsla i alla avseenden. I en tidigare intervju med Aftonbladet delade hon med sig av sin upphetsning över sin graviditet genom att säga: “Jag börjar ett nytt liv idag, och det här är en fantastisk start på det.”

Lotta Schelin, som är 36 år, anses allmänt vara en av de bästa fotbollsspelarna i svensk historia. Men hon är tyngd av ett svårt arv: Huntingtons sjukdom, ett extremt ovanligt tillstånd som finns i hennes familj. Nyheten om att hennes mamma hade fått sin diagnos fick henne i panik.

I sin självbiografi, “I huvudet på Lotta Schelin”, beskriver hon upplevelsen som att den kändes “som långa, kalla klor grävde i mitt bröst.”

Tillståndet som nu kallas Huntingtons sjukdom var tidigare känt som danssjuka. Det finns en mängd olika symtom, inklusive neurologiska, motoriska,

kognitiva och psykologiska problem. Ryckiga och okontrollerade rörelser börjar dyka upp. Du kan ha känslor av ilska, depression eller apati. Ditt tal kommer snart att bli sluddrigt och du kommer så småningom att kräva en hel del omsorg.

När Lotta fick reda på att hennes mamma hade fått diagnosen cancer var hon 27 år och jobbade i Frankrike som proffs. Dessutom påverkades Lottas morfar och tre av hans farfars bröder.

Sjukdomen ärvs i ungefär hälften av alla fall.

Enligt vad Lotta berättat för Sportbladet satt hon i en ledig lägenhet, helt själv, med sina tankar och olika frågetecken.

Även om Lottas mamma inte ens är nära den hon var förr så lyckas hon fortsätta med en positiv attityd. När hon först började må dåligt var hon långt över 50 år. När Lotta fick höra nyheten gjorde det att hon kände sig orolig.

Först var jag orolig för att min mamma skulle uppvisa fientligt beteende, men jag var också oroad över vilka konsekvenser detta kunde få för mig, min syster och våra barn.

Lotta Schelin är mest känd för allmänheten för sina prestationer som fotbollsspelare, vilket

inkluderar att vinna brons i världscupen, silver i OS och Champions League. Hon var medlem i Kllered SK när hon var yngre och ända sedan dess har organisationen haft en speciell plats i hennes hjärta.

Nu har dock Lotta Schelin häpnat alla genom att avslöja en helt ny färdighet. Den gångna helgen fick det reda på att hon deltagit i TV4-programmet Masked Singer under förklädnad som en av sångarna.

Lotta Schelin Familj

Enligt Lotta Schelin fick hon frågan om det redan i början av 2020; händelsen var dock tvungen att skjutas upp på grund av pandemin; därför har förfrågan suttit där som en galen ända sedan dess.

Hon blev mamma till en son för exakt en vecka sedan, och hon tillkännagav det på Instagram idag.

“Äntligen är han här! Den 2 augusti togs vår vackra lilla pojke till världen.” Hon skriver följande och ger tips om en möjlig framtida fotbollskarriär för den nyfödda:

Hon ställer frågan till sig själv, “Stabil mittback eller trevlig djuplöpare?”

Efter att ha gått i pension från sporten har Lotta Schelin synts på tv som kommentator i en mängd olika ämnen, bland annat fotbolls-VM i Frankrike.

Hon stängdes av från Allsvenskan i augusti 2002 och återvände inte förrän i juni 2003. I början av sin karriär med landslaget, som startade den 16 mars 2004,

i Algarve Cup och fortsatte med OS i Aten, hon drabbades först av problem i grimporna. 2005 fick hon skador på lårbenet samt en förkylning.

Efter att hon gjort det enda målet i bronsmatchen mot Frankrike i Algarve Cup 2006 och avgjort flera matcher i kvalet till VM 2007.

i Kina vann hon Diamantbollen och flera andra utmärkelser. Hennes betydelse som spelare i landslaget har ökat i takt med att antalet skador som inträffat har minskat.

Schelin representerade Sverige i Fifas globala trupp som tävlade mot Kina i Wuhan den 22 april 2007, i samband med lottningen till VM.

Denna match ägde rum samtidigt som Marika Domanski Lyfors och Pia Sundhage började träna det kinesiska landslaget. Hon bestämde sig för att stanna kvar.

i Göteborg trots att hon fått erbjudanden om att spela från andra allsvenska klubbar, men hon har visat intresse för att spela i en amerikansk liga.

Peter Bronsman, chefen för hennes klubb, uppskattade att hon skulle kunna tjäna upp till 100 000 kronor varje månad om hon jobbade tillräckligt hårt.

Schelin fick en het start 2008 och gjorde tre mål i sina två första landskamper mot England och Norge. Hon kunde inte delta .

Lotta Schelin Familj
Lotta Schelin Familj

i Algarve Cup på grund av en skada i låret, samma tillstånd som höll henne ur spel under våren. Den 14 juni tävlade hon helmatch för första gången den här säsongen i allsvenskan.

By sehzuka