Tue. Oct 4th, 2022
Lisa Nilsson Familj
Lisa Nilsson Familj

Lisa Nilsson Familj /\ Mauro Scocco och Johan Ekelund skrev hennes fantastiska singel 1992, “Himlen runt hörnet”, som hittades av producenten William (Billy) Butt. 1995 gjordes en engelsk översättning, som heter Ticket to Heaven, tillgänglig för allmänheten.

Till Morelia var hennes första album 1995, följt av Viva 2000, Sm hum 2002 och Hotel Vermont 609 2006. 2003 släppte de ett album med största hits som heter Samlade snger, som innehöll två helt nya låtar.

Innan William Butt släppte Himlen runt hörnet hade hon redan gett ut två album på engelska, Lean On Love (1989) och Indestructible (1991). 1989 tävlade hon även i Melodifestivalen.

Med tanke på att hennes far, Gösta Nilsson, är jazzpianist, är det inte förvånande att Nilssons musiksmak har utvecklats från ren pop till soul-böjda ballader och danslåtar i hennes tidigare album till en mer mogen jazzvibe i hennes nyare verk.

Från och med 2002 började hon en karriär som skådespeleri med roller i den svenska TV-kommissionen Cleo och filmen Paradiset, som båda regisserades av den brittiskfödde svenske filmskaparen Colin Nutley.

2015, medan parets barn var mellan fyra och åtta år, ansökte Lisa Nilsson om skilsmässa från musikern och trädgårdsmästaren Niklas Medin.

Artisten bodde tidigare med en partner, men efter uppbrottet bestämde hon sig för att bo ensam och ägna sin tid åt sina barn och sin karriär.

Sedan jag var sex år har mitt liv varit en lång vecka. Enligt en intervju som Lisa Nilsson gett Expressen har de två inga romantiska band.

Å andra sidan har hon ingen lust att det ska vara normalt på något sätt och spenderar helst sin tid ensam.

Nej, jag är väldigt glad just nu. Annars säger hon till tidningen att hon är “helt arbetslös och ointresserad av någonting” just nu.

Hennes pjäs, Kvinnan som är jag, handlar om utmaningarna med att dejta som känd och framgångsrik kvinna; hon nämner att hon använder Tinder för att hjälpa henne hitta en partner. Hennes telefonnummer kan nås via en app.

Lisa Nilsson inser att mäns försök att uppvakta henne har en djupgående effekt på henne, men hon har också lätt för att bli cynisk över att män är intresserade av att dejta henne.

När jag blir kontaktad via andra kanaler svarar jag inte glatt. Jag skämtar öppet om min ursäkt eftersom min ton är så platt när jag svarar på frågor som “känner du någon som skulle vilja köpa en flaska champagne till dig i Askersund?”

Mitt intresse för något återupplivas inte alls av en direkt omläsning. Men jag är irriterad över att folk fortfarande ser mig som ett potentiellt sexobjekt. En sann feminist värdesätter kvinnlighet men upprätthåller en sund respekt för manlighet.

En kvinnas intressen inom vilket område som helst behandlas med lika stor vikt hos oss. Vilket ämne vi än tar upp har Femina alltid stått på damernas sida från första början.

Men hur ser egentligen Lisas relation till sina ex-män Henrik och Niklas ut idag? Det verkar inte finnas någon form av irritation där; snarare har Lisa gjort det klart att hon är nöjd med mannen i sitt liv.

När jag tänker tillbaka på mitt liv när jag var yngre kan jag se att avslutningen av varje romantisk relation eller personen jag delade mitt liv med präglades av hoppet om att något stort var på väg att hända; och att något stort i slutändan var att bli en familj.

Lisa har tidigare sagt till Expressen, “Jag har haft turen att ha relationer med så intressanta och enastiska bra män.”

Det är ganska attraktivt. – Det där är mycket fint. Den överväldigande känslan av tacksamhet jag känner just nu är överväldigande.

När jag tänker på mina barns pappa, Niklas, till exempel, känner jag inget annat än tacksamhet för att han finns. Att träna sina barn att ha respekt för honom.

Det har blivit allt vanligare att vårt romantiska förhållande har tagit slut. När gnistorna slår i ett karleksförhållande är allt toppen. Jag tycker att det är irrationellt och själviskt att vara ledsen över slutet på ett förhållande.

Lisa Nilsson Familj

Lisa och Niklas lever nu en tillvaro vecka till vecka med döttrarna.FRST: Ladda ner den senaste versionen av Hänt-appen nu!Läs Lås: Allt du behöver veta om Ana Diaz i så mycket bättre 2020

Lisa Nilsson, folkmusiker, har två långa relationer i sitt förflutna, men hon har äntligen hittat “himlen runt hörnet” i sitt eget förhållande.

Allt du någonsin velat veta om henne, mannen hon älskade och hennes lyckliga singelliv finns här. Lisa Nilsson, musiker i femtioårsåldern, övergav sin Balettakademin-utbildning på 1980-talet för att ägna sig heltid åt sin konst.

Enligt en intervju med Aftonbladet är det här hon blir exalterad över mens. Men vi på andra sidan har många klassiska låtar att tacka för beslutet.

Lisa Nilsson är just nu en av Sveriges mest älskade kvinnliga artister, med låtar som “Himlen runt hörnet”, “Varje gng jag ser dig” och “Longsamt farväl” till sin heder.

Lisa Nilsson lever för närvarande en otraditionell vardag-helg livsstil i Enskede med sina två barn, Signe och Irma, tack vare att hon är involverad i två långvariga relationer.

Hon skaffade sin döttr under sitt förhållande med pianisten Niklas Medin, som hon skilde sig från 2015 efter tjugo års äktenskap.

“Ska vi bli föräldrar nu?” frågade Lisa Nilsson.Lisa mindes sin glädje över hennes barns ankomst, även om de inte var helt nöjda, i säsongspremiären av Så mycket bättre 2020.

Och då blir du som Signe och utbrister “överraskning” med förtjusning. Och så allt du behöver säga är, “Hej, vi har precis lika lite säkerhet som du har” eller “vi har precis lika lite vision som du har,” och du frågar, “Ska vi väljas ut som föräldrar nu? ”

enligt vad hon sa i programmet. Lisa har i en intervju med Hemmets Journal förklarat varför inga barn föddes till henne från hennes tidigare äktenskap med Henrik Janson. Där berättar hon att de “hade barn på den tiden men sov igenom det”.

Lisa bestämde sig för att täcka Ana Diaz “100” i Sååå mycket bättre 2020.Allt pekade på att Henrik fått den kallt beräknande tolkos tillstånd, och ändå lyckades han och hans hustru inte få lyckan.

Vi gjorde en nästan utopisk, välplanerad, välorganiserad början på vuxenlivet där alla är helt säkra på varandra.

Du köper det huset, ger dig själv en present och så dyker det upp några barn. Men efter det föddes det aldrig några bra barn av det; de försvann med tiden, precis som vi gjorde, och slutligen var vi inte särskilt omtänksamma människor själva, säger hon i väntan på framtiden.

Lisa Nilsson Familj
Lisa Nilsson Familj

By sehzuka