Sun. Oct 2nd, 2022
Linus wahlgren fru
Linus wahlgren fru

Linus wahlgren fru /\ Trots att Linus och Jessica Wahlgren inte längre är tillsammans fortsätter de att ha en sund romantisk relation.

Nu har Skadespelaren lagt ut en skakig pik till sin exfru på Instagram, efter upptäckten av hans telefonsamtal.

När Jessica Wahlgren dyker upp som min “assistent” tycker jag att han är “helvetes rim”, skriver han. Medan Jessica och Linus Wahlgrens kärlekssaga började med en flik var de båda 45 år då.

Wahlgren hoppade rakt in i teatervärlden. En av hans tidigaste roller var Skorpan i scenatiseringen av Bröderna Lejonhjärta, där hans äldre bror Niclas Wahlgren gjorde rollen som Jonas.

Så sent som förra året sågs han i sådana upp- och nedgångar i teateruppsättningar som Rent, Stars, Grease och Lovestory. Han och Eva Rydberg har spelat folklustspel på Fredriksdalsteatern i Helsingborg två gånger.

År 2008 gick han med musiker som Hanna Hedlund, Ol A Forssmed och Bianca och Benjamin Wahlgren Ingrosso, Frida och Mimmi Sandén, Vendela Palmgren och andra i bandet Hujeda mej. Linus Wahlgren är en av Sveriges mest fruktade och vördade ishockeyspelare och domare.


Efter Jessica Wahlgrens skickliga förhör har den 44-årige ringbäraren ännu inte etablerat några romantiska band och förklarar nu att han kommer att förbli singel på obestämd tid.


“Jag ska inte sitta och säga att det var enkelt, som Linus Wahlgren tidigare har sagt om uppbrottet”, sa jag. Han nådde stora framgångar i Chinatown som Elder Prince i Per Andersson-musikalen The Book of Mormon.

– Han ringde mig varje dag i en vecka och jag hade ingen aning om vem det var. Han tänkte ringa Jessica Almenäs, som han tidigare sagt, men i stället slog han ett nummer som lät som ett missat samtal. Vi letade i Helsingborg i två veckor innan.

Jessica Wahlgren har berättat för Amelia att hon och hennes kompisar satt ner och åt lunch i hamnen i totalt 74 minuter och kom ut nervösa.

Idag har jag visat en positiv relation till andra, och via sociala medier är det andra som märker och reagerar på mitt exempel.

Detta är “rätt sak att göra”. Det är att sätta sitt ego på spel och leta efter sin bästa vän. Vädret kommer att bli kallare. Varandras behov ska respekteras.

Be om hjälp, men oroa dig inte om den andra personen inte kan hjälpa till; det är uppenbart att båda parter ÖNSKAR att hjälpa till om de kan.

Det är lättare att ha en bra relation med Linus om man gillar honom, har Jessica Wahlgren tidigare sagt i en mejl.

Men idag är en ny dag. Linus Wahlgren har skickat ännu en söt bild till sin ex-flickvän via Instagram. Med hjälp av ett fotografi visar Skadespelaren vilka av hans telefons kontakter som är oanvända.

Pernilla Wahlgren, 54, är en av dem som han är skyldig föga förvänande. Han kan inte höja på ogonbrynen utan hjälp av komikern Per Andersson som sambo och Jessica Wahlgren som assistent.

“Väldigt tydligt varför jag har Per Andersson som en av min telefons kontakter. Att han omtalas som en “sambo” är ytterligare ett bekymmer. I den meningen att Jessica Wahlgren framstår som min “assistent” tycker jag att det är lite löjlig.

Till och med Jessica Wahlgren har delat med sig av sin ex-Instagram-pojkväns historia, där hon kommenterar med morrande emojis.

“Till din tjänst”, fortsätter hon. Sedan separeringen från Linus Wahlgren har Jessica Wahlgren varit med i Hanna Hedlunds “Jessica & Hanna– andra sidan”-podcast flera gånger.

Dessutom har hon berättat för honom om de order han gav henne under skilsmässan, som han tyckte att hon skulle följa.

“Lyssna lite och smaka på beställningen: Misslycka”, sa han. Är det inte mer olyckligt att vara den svaga länken i ett förhållande när ingen av parterna är villig att anstränga sig?

Om något ska gå fel, och jag tog det med mig så starkt, vet jag inte vad mer jag ska säga. Som Jessica Wahlgren och fortsatte med att säga “:-)”

Linus wahlgren fru
Linus wahlgren fru
  • Vart är vi på väg? Vi går inte längre än så med våra vänner. Vi gjorde det, vi hade en underbar tid tillsammans och vi fick underbara barn tillsammans.
  • Det är inget fel med att inte vara i centrum för uppmärksamheten i ett förhållande. I Linus Wahlgrens liv finns det aldrig en tråkig stund.

Nu när han har fått grepp om hur det verkligen ser ut har han fått grepp om hur det först nu blommar.

Wahlgren Systems 44-årige VD, Linus, är arvtagaren. Med föräldrar som Christina Schollin och Hans Wahlgren kastades han in i vuxen ålder direkt ur livmodern. Idag är Linus en rutinerad ishockeyspelare med en massa bollar i luften.

Låt oss höra det för nya Hänt-appen här! Linus är separerad från sin tidigare flickvän Jessica Wahlgren, 45, sedan mer än ett år tillbaka.

Collin och Linn föddes som ett resultat av deras föräldrars förening. Linus och Jessica är inte partners idag. Dessutom har Jessica alltid varit en betydande medlem av familjen Wahlgren.

Faktum är att hon är bästa vän med Linus storasyster Pernilla Wahlgren och är stammis i familjens dokusåpa Wahlgrens världen som handlar om hennes familj. Vi har det utan tvekan bättre som kvinnor.

Vi hade ett tumultartat förhållande. Vi är besvärliga som män och inte särskilt bra som ett par, som Jessica redan har avslöjat i Bathina – en podcast – om hennes förhållande med Linus.

Men sedan deras uppbrott med Jessica har Linus förblivit ett mysterium. Trots allt inträffade aktenskapets incident mitt under ett helt år, men inga nya kärleksbilder har dykt upp, oavsett vad Linus visade upp offentligt.

Däremot är Magnus Normans tennisspelare Magnus Norman Jessicas nya favorit. Linus berättade för Hellenius att han mådde bra i sin nuvarande situation när han träffade honom första gången förra året.

Eftersom han bara hade barn i en vecka tyckte han att han hade en bra balans mellan fotbollsträning och verkliga livet.Det kommer att vara det där. Sedan kan du slänga ditt Riche-kort och piska ihop några drinkar.

Jag tycker att det är ett fantastiskt drag. Eftersom jag har många vänner har jag också många människor som jag inte behöver oroa mig för när jag har barn och de gråter och allt.

Än så länge har jag möjlighet att hänga med mina bandkamrater och spela tennis eller åka motorcykel och spela brädspel och snaskiga grejer som vi gör, sa Linus på programmet.

Det finns alltid en massa människor som spekulerar om Linus innersta tankar, även om han inte uttrycker dem offentligt. För att undvika detta resultat måste spelarna förbli tillsammans – ett tillstånd som han nu föraktar.

Linus wahlgren fru
Linus wahlgren fru

By sehzuka