Sun. Oct 2nd, 2022
Linnea Henriksson Pojkvän
Linnea Henriksson Pojkvän

Linnea Henriksson Pojkvän /\ Linnea Henriksson och hennes följeslagare Wille Alin är inte bara föräldrar till Runes klasskamrater, utan även hans närmaste vänner.


Linnea har öppnat upp sig om sina relationer nu.Linnea Henriksson i Skavlan avslöjar att hon och hennes arbetskamrater hade bestämt att de inte skulle jobba alls.
Den 33-åriga artisten Linnea Henriksson fungerar nu som en av Melodifestivalens tre programmerare för innevarande år. Linnea Hedlund, 41, och David Sundin, 43, kommer att guida tittarna genom årets stora musiktävling.

Linnea, som skapade rubriker efter att ha vunnit TV4:s Idol 2010, är ​​tio år senare fortfarande en av Sveriges populäraste folksångerskor.

För första gången, när Rune kom till världen, var Wille Alin, 32, och hans fru Ifjol föräldrar. Mot bakgrund av Runes sons bortgång har Linnea Henriksson varit på plats med information om det nya mammalivet.

Femton gånger har musikern blivit jagad av sina fans för att han vågat skriva om en dag som inte alltid är en dans på rosor med lite bebis. När Linnea Henriksson besökte SVT:s Skavlan i fredags berättade hon om sin relation med Wille, hennes sambon.

Förutom att bli nya vänner är de också arbetskamrater. Att se Wille på scenen under Linnea Henrikssons liveframträdanden är möjligt när som helst.

Ändå var det inte självklart att Linnea och Sambon skulle samarbeta. Linnea säger till Skavlans Linnea att hon inte ska göra något på ett tag eftersom det inte är något hon ska göra.

Trots detta hade vi bestämt oss för att vi inte skulle jobba tillsammans eftersom vi var rädda att folk skulle tro att vi var “gud, det har du inget att säga om om vi gör allt tillsammans”, säger Linnea Henriksson.Linnea Henriksson skriver om sin relation till sonen Rune.

Vi har också tittat på att skriva musik i norr, och jag är inte den bästa låtskrivarpartnern där heller… Kanske är det också för att jag skriver mest lögnare om hur jag blir slampa med honom. “Det kanske inte är kul att skriva det här”, säger Linnea med en skratt.

Även om arbetet med sambon inte utgör ett enda hinder, hävdar Linnea att partnerskapet fungerar särskilt bra under en viss fas av musikerns liv:

– Men det är ett stort nöje att stå på skivspelaren.

Det var Linnea Henriksson och Sambon Wille som tillsammans arbetade för att avsluta Marie Fredrikssons brev i Skavlan. Efter det skrev hon ett kärleksbrev till Wille på Instagram.

Linnea Henriksson blev mamma för första gången i april 2019, då hon födde sonen Rune. Tills Linnea gick upp på scen fanns Rune och hennes kärlek Wille ingenstans.

Det var inte länge innan dess. Dessutom tog hon rodret i Melodifestivalen i början av året, något som tog mycket tid – men som blev en stor framgång.

När det var dags att ta farväl av dagen lade Linnea Henriksson upp en bild på henne och sonen Wille och deras son Rune på Instagram, där hon uttryckte sin önskan att dela sin enorma kärlek och tillgivenhet med sina barn.

Så fort Rune föddes höll Linnea en låg profil när det gällde att fotografera sin unge, men hennes vänner var ivriga att få en skymt av honom. De intetsägande kommentarerna sätter god hälsa i spel.

Det kommer att bli en enda röra!” utbrister Charlotte Perrelli, bland en massa andra.

Det rapporterades i september om att ELLE-bloggaren Linnea Henriksson stängts av efter att ha publicerat en lång uppsats på temat mobbning och den efterföljande krisen. Eftersom tiden rann ut bestämde hon sig för att sluta roa Rune under skivspelaren.

“Det var bara en tidsfråga innan jag tog ett aktivt beslut.” Det fasade bara ut och jag kände att jag var snuvad på avskedet. “Kan inte låta bli att tänka tillbaka på senast jag såg Rune och det kändes lite spänt”, sa Linnea i ett inlägg på sin blogg.

Det var dock inte bara det att tiden var kort som orsakade bakhållet; det fanns också andra faktorer som spelade in. När hon tvingades vara ledig kom hon inspringande från det konfetti som föll under amningen. Hans bröstvrdorna har ännu inte kommit i kontakt med nästa måltid.

Linnea Henriksson Pojkvän
Linnea Henriksson Pojkvän

“Vet du vad jag tror det handlar om?” Trots att jag aldrig har varit ett fan av hela amningprocessen är det synd att jag inte vet vad det är. Jag har alltid velat ha en babymatta.

Jag älskade after-hours-scenen, när alla är så sugna att de knappt kan stå på egna ben och bebis slingrar sig på brödet. Hon sa: “Jag fick det med min kolv också” i artikeln.

Det var fars day och Linnea Henriksson fick skriva ett hjärtligt inlägg på Instagram för sin son Wille och andra familjemedlemmar. Jag passerade henne på vägen. Hon målade porträtt av Wille, hans son Rune och andra medlemmar av hans familj.

Trots att Linnea inte har delat många bilder på sina barn efter hennes mans bortgång, har hennes beundrare uttryckt sin tacksamhet för de få glimtar de har fått av honom hittills. Det finns många fina kommentarer i dem.

Det vanliga avstået från Charlotte Perrelli och andra: “Det är så mycket kärlek i bilderna att man känner sig riktigt rörd!”

Det var fars day och Linnea Henriksson fick skriva ett hjärtligt inlägg på Instagram för sin son Wille och andra familjemedlemmar. Jag passerade henne på vägen. Tog en bild på henne och hennes man Wille och deras unge Rune och andra familjemedlemmar.

Trots att Linnea inte har delat många bilder på sina barn efter hennes mans bortgång, har hennes beundrare uttryckt sin tacksamhet för de få glimtar de har fått av honom hittills. Det finns många intressanta kommentarer där.

Som Charlotte Perrelli och andra har sagt, “Det finns så mycket kärlek i bilderna att det kommer att få dig att känna att du har blivit rodd!”

Det spelade ingen roll att tiden inte rann ut, för amningen var redan slut. Andra faktorer spelade dock en roll i detta. Resten av hennes liv ägnades åt att undra om hon någonsin skulle känna känslan av att veta när hon hade gjort ett misstag genom att stanna hos henne.

Amma var en ny upplevelse för henne, och hon hade ingen aning om hur hon skulle hantera det. När det gäller tidpunkten var det omöjligt för nykomlingarna att komma i tid till nästa måltid.

Ja, jag vet vad jag pratar om. Snarare än ett ointresse från min sida, beror det på att jag inte har en aning om vad jag vill göra när jag är ensam. I mitt hjärta vet jag att jag kommer att döda min lilla flicka.

När du blev helt överväldigad av dina egna tankar och trovärdighet, omhuldade jag öppningsblicken som följde. Det var vettigt för mig när hon skrev det i sitt blogginlägg också.

Linnea Henriksson Pojkvän
Linnea Henriksson Pojkvän

By sehzuka