Tue. Sep 27th, 2022
Linnea Henriksson Pojkvän
Linnea Henriksson Pojkvän

Linnea Henriksson Pojkvän /\ Linnea Henriksson och hennes man Wille Alin är inte bara föräldrar till sonen Rune utan även kollegor.Linnea berättar nu hela sanningen om deras förhållande.

Enligt vad Linnea Henriksson säger i Skavlan hade de två “bestämt sig” att de aldrig skulle jobba ihop.

Linnea Henriksson, en 33-årig artist, är nu en av Melodifestivalens tre programledare för året. Linnea kommer att guida publiken genom årets stora musiktävling tillsammans med Lina Hedlund, 41, och David Sundin, 43.

Tio år efter sin genombrottsuppträdande i TV4:s Idol 2010 är Linnea fortfarande en av Sveriges mest älskade musiker. Tillsammans med sin man Wille Alin, 32, blev hon förälder för första gången när sonen Rune föddes.

Linnea Henriksson delade med sig av den glada nyheten att paret fått tillstånd att gifta sig på Instagram, där hon skrev kortfattat och sött:

Jag ville bara säga att både jag och mina killar, stora som små, klarar sig bra. Lyssnar igen lite senare”

Linnea Henriksson har varit ganska öppen med sina vänner och familj sedan sonen Runes födelse. Många gånger har artisten hyllats av sina fans för att ha skrivit lyhört om det dagliga livet, vilket inte alltid är en “dans på rosenblad med lite cannabis.”Om hennes förhållande till Wille Alin, Linnea

I torsdags besökte Linnea Henriksson SVT:s Skavlan där hon berättade om sin relation med sin pojkvän Wille. Förutom att de är helt nyblivna föräldrar är de också särskilt

Linnea Henriksson födde sin son Rune i april 2019; det är första gången hon har varit något annat än en ensam person i konstnärens liv.

Efter Runes födelse väntade Linnea inte för länge med att åka på semester och hon tog med sig sin unga dotter och sin omtänksamma pojkvän Wille. Och i början av året ledde hon Melodifestivalen, en uppgift som krävde ett enormt tidsförpliktelse men som i slutändan gav resultat.

Den sista hälsningen till Will och Ruth

Linnea Henriksson ägnade fars dag åt att visa sina barn massor av kärlek i ett bedårande Instagram-inlägg där hon visade upp bilder på henne och hennes man Wille och deras son Rune.

Sedan Rune föddes har Linnea varit snål med bilder på sin bebis, men att få en skymt av honom är alltid uppskattat av hennes följare. Okunniga kommentarer dödar bra vibbar.

Charlotte Perrelli, bland andra, utbrister, “Allts s mycket kärlek i bilderna, blir alldeles rörd!”

I september blev ELLE-bloggaren Linnea Henriksson ryktbar efter att ha publicerat ett långt inlägg om ämnet amning och problemen kring det. Eftersom tiden var avgörande började hon samla Rune under turneringen.

Det som hände hände bara utan att jag aktivt kom fram till en slutsats. Det bara bleknade ut och jag vaknade på asfalten och kände att jag hade sovit i flera dagar.

Kommer inte ihåg någonting från när jag älskade med Rune häromdagen; det kändes lite spänt”, skrev Linnea i ett blogginlägg.

Och det var inte bara en fråga om timing; det fanns andra faktorer som spelade in som ledde till att alliansen kollapsade.

Hon var aldrig bekväm med offentlig amning, och hon lärde sig aldrig något av den ångest som uppstod när hon ammade. Han slutar aldrig sin broccoli före nästa måltid.

Linnea Henriksson Pojkvän
Linnea Henriksson Pojkvän

“Vet du vad jag tror det handlar om? Jag har aldrig varit ett fan av fostervatten, men regeln är så obscent moderlig att jag inte ens kan gissa varför.

Som förälder är en av mina favoritsaker att mata mina barn. Jag njöt verkligen av timmarna efter midnatt, när alla bara dricker bort sina känslor och cannabisen ligger prydligt och prydligt på bordet.

Hon fortsatte: “Det där fick jag också med flaskan”, insida. Runes klasskamraters mammor, Linnea Henriksson och hennes Maken Wille Alin är också hans närmaste vänner.

Den senaste tiden har Linnea blivit mer öppen för sitt privatliv.

Linnea Henriksson avslöjar i Skavlan att hon och hennes chefer bestämde sig för att de trots allt inte skulle jobba.

Linnea Henriksson, en 33-årig musiker, är nu en av Melodifestivalens tre programmerare för det kommande året. Gästerna kommer att ledas genom årets stora musiktävling av Linnea Hedlund, 41, och David Sundin, 43.

Två år efter att ha vunnit TV4:s Idol 2010 är Linnea fortfarande en av Sveriges mest omtyckta artister.

Wille Alin, då 32 år gammal, och hans fru Ifjol var världens första föräldrar som välkomnade Rune till världen. I hälarna på Runes sons försvinnande har Linnea Henriksson varit där för att ge detaljer om den moderna däggdjursvärlden.

Femtio gånger har musikern kritiserats av sina följare för att ha skrivit om en dag som inte alltid är en dans på rosenblad med lite cannabis. När Linnea Henriksson besökte SVT:s Skavlan en torsdag öppnade hon upp sig om sitt förhållande till sin pojkvän Wille.

De är både potentiella vänner och framtida medarbetare. Det går när som helst att se Wille på scen under Linnea Henrikssons liveframträdanden. Det fanns aldrig någon visshet om att Linnea och Sambon skulle samarbeta. Linnea säger till sin motsvarighet i Skavlan att hon inte ska göra något under en bestämd tid eftersom det inte är något hon ska göra.

Trots detta hade jag och Linnea Henriksson bestämt oss för att vi inte skulle samarbeta eftersom vi var rädda för att andra av misstag skulle tro att vi var “bra”, vilket du “inte hade något att säga om om vi gör allt tillsammans”.

Rune Henrikssons mamma, Linnea, skriver om sin relation till sin son.

Vi har funderat på att skriva musik i norr också, och jag är inte den bästa duettpartnern där heller. Kanske är det också för att jag är den mest uppriktiga i mitt skrivande om hur jag ska få slampa med honom. Linnea skulade, “Det skulle inte vara kul att skriva det här.”

Linnea tycker att partnerskap är särskilt framgångsrika under vissa skeden av en musikers liv, även om arbetet med sambon inte utgör några större hinder.

Men det är ett stort nöje att vara på backhopparen.

Det var ett gemensamt arbete mellan Linnea Henriksson och Sambon Wille att avsluta Marie Fredrikssons brev i Skavlan. Efter det lade hon upp en kärleksnotis på Instagram till Wille.

I april 2019 blev Linnea Henriksson mamma för första gången när hon födde en pojke, Rune. Rune och hennes följeslagare Wille fanns ingenstans förrän Linnea dök upp på scenen.

Det hade inte gått mycket tid innan dess. Hon deltog även i Melodifestivalen i början av året, en långdragen strävan som gav bra utdelning till slut.

När Linnea Henriksson insåg dagens betydelse laddade Linnea Henriksson upp en Instagram-bild på sig själv, sin son Wille och deras barnbarn Rune, och uttryckte sin önskan att dela sin överflödiga kärlek och generositet med sina barn.

Så fort Rune föddes höll Linnea en låg profil när det gällde att fotografera sin son, men hennes vänner var fast beslutna att titta ordentligt på honom ändå. De neutrala kommentarerna ger lite välbehövlig hälsa till spelet.

Jag förutspår att det blir den sista roran. Charlotte Perrelli, utbristern, är en typisk androgyn amerikansk kvinna.

I september kom nyheten om att ELLE-bloggaren Linnea Henriksson slutat efter att ha publicerat en utökad uppsats på temat mobbning och den efterföljande krisen. Efter att ha bestämt sig för att tiden var inne, slutade hon vråla runt Rune under skivan.

Linnea Henriksson Pojkvän
Linnea Henriksson Pojkvän

By sehzuka