Tue. Oct 4th, 2022
Linnea Henriksson Föräldrar
Linnea Henriksson Föräldrar

Linnea Henriksson Föräldrar /\ Vi är två och ett halvt. Vi tar det från början, Gud välsigne dig. Håll i hatten tills imorgon. Måndag och den hemska dimman…

Alltså, det är svårt att se på sitt barn i ett så dåligt ljus. När jag kom hem från studion var han redan i feber, men han hade klarat sig bra hela dagen och hade varit i skolan.

Hela natten till i morse bar han bara en lätt jacka med en temperatur på över 40 grader, och vet du var den identiska looken kommer ifrån?

Han verkade må bra, och den kvardröjande febern var borta före lunch. Han var hyfsad, men ju mer vi släpade med honom, desto mer kunde vi få honom att hålla på livet ut när det var dags för vila. Sedan dess har vi varit kända som sådana. Vi ska ut ikväll!

När han ändå var hemma vid 19-tiden packade vi in ​​oss i bilen och gav oss iväg på sommarstugan. Rune skulle inte kunna återvända till skolan förrän på fredag, så vi hade planerat att gå efter lunch.

Dessutom hittade jag något i halsen som måste ha varit orsaken till mitt nuvarande tillstånd av välbefinnande, men jag kunde inte ta mig till studion som planerat på grund av bristen på en följeslagare. Har du någon aning om hur små saker kan få så stora konsekvenser just nu?

Bilresan hade rätt temperatur. Vi klarade innebandybytet och klarade de kortare stegen i tid, men Dimman gick mellan Mjölby och Jönköping och föll ihop på marken.

Att få slut på lampolja runt hörnet från varje byggnad var viktigt för Rune för att slippa prata om någon av de många lappande sista räkningarna. Jag överdriver inte när jag säger att herregud har vad som ser ut att vara massor av glödlampor.

Jag är en färgare hela tiden. Mer än de mest pråliga girlangerna runt juli. Efter att ha vaknat klockan 01:00 och precis som vanligt, även när man inser att personen som sitter bredvid dig är

samma person som vaknade 50 mil mer spontant än vanligt på golvet, är allt klart och entydigt när man ser fristaden dyker upp bakom dig för första gången mot slutet av banan. När du stänger av bilens motor och går in genom dörren, hur hela fronten dyker ut.

Det enda du behöver är ditt sinne och din stjärna. Fascinerande hela tiden hur mycket natten lyser mnen. Inom en snar framtid kommer det att vara möjligt att ha en gatubelysning på den plats där den finns. Hörde ett reportage om ljusföroreningar på radion i Höstas.

Linnea Henriksson Föräldrar

Det här kom upp på “Spanners” nyligen, och jag har funderat lite på det sedan dess. Eftersom jag är belysning i städer är det säkert att åka runt, men på hela nedresan kändes det som att det bara var så jävla onödigt med alla lampor som hade tänts så länge, både före och efter städerna.

Vad är poängen med det? Finns det åtminstone en man på vägen? Även stjärnorna gör skillnad. Anledningen till detta är att varje gång jag träffar en får jag en ny.

Försök hitta Stjärnhimlens syn. “Hemmas in stan” var en fras som myntats av någon. Som barn såg jag min mamma och pappa göra det i Halmstad, Sverige.

Jaja, det är lika fantastiskt som det låter att vara här. Ett barns välmående är kopplat till föräldrarnas välmående, eller någon annan typ av kombination.

På denna plats kan man automatiskt använda sina händer för att manipulera variationerna. Jag kommer vara där. På marken började ljudet av fotsteg eka.

Förbind dig nu, Vren! Imorgon blir ändå en “fåfänga” Ugglarpsdag med strandpromenad och picknick i parken. Till slut vet elda att hugga kommer att finnas där för henne. Några oseriösa föremål ingick i vår rabatt.

Det är ingen idé att försöka göra något åt ​​det nu, för de kommer tillbaka innan vi kommer hit nästa gång, men jag kanske försöker hitta ett sätt att skydda det jag är mest orolig för. Är det någon som läser som har erfarenhet eller råd?

Finns det något mer jag borde göra i trädgården i år? Det blir inga gigsommar i år (eller åtminstone inte för alla), så jag bestämde mig för att se den gröna fingrarna nyttja igen.

Tog första steget och hittade en stor påse sticklings från tvättstugan. Trots att jag inte med säkerhet vet vad som hände här har jag alltid känt att något saknats. Ett hus är “hemma” omgivet av växter. Precis som en stad där man kan cykla runt.

Det kommer att bli ett av dagens projekt. Det är dags att plantera alla sticklings. Samt mycket tydligare här. Det var fars day och Linnea Henriksson fick skriva ett hjärtligt inlägg på Instagram för sin son Wille och andra familjemedlemmar.

Jag passerade henne på vägen. Tog en bild på henne och hennes man Wille och deras unge Rune och andra familjemedlemmar.

Trots att Linnea inte har delat många bilder på sina barn efter hennes mans bortgång, har hennes beundrare uttryckt sin tacksamhet för de få glimtar de har fått av honom hittills. Det finns många intressanta kommentarer där.

Linnea Henriksson Föräldrar
Linnea Henriksson Föräldrar

Som Charlotte Perrelli och andra har sagt, “Det finns så mycket kärlek i bilderna att det kommer att få dig att känna att du har blivit rodd!”

Linnea Henriksson, som bloggar om omvrdnad, upptäcktes i september efter att ha skrivit en lång uppsats i ämnet amningens svrigheter och de problem som uppstår.

Trots tidens gång kunde Hon inte motstå att kyssa sin mamma hejdå. Hon gjorde ingenting förrän tidvattnet var ute.

“Jag behövde inte göra något för att få det att hålla sig som det var.” En stor del av de enda försvann, och jag befann mig i slutet av tunneln.

När jag träffade Rune första gången kunde jag inte låta bli att känna mig lite utanför mitt djup. Linnea skrev ett blogginlägg där hon sa:

“Ja, jag vet vad jag pratar om.” Snarare än ett ointresse från min sida, beror det på att jag inte har en aning om vad jag vill göra när jag är ensam. I mitt hjärta vet jag att jag kommer att döda min lilla flicka.

När du blev helt överväldigad av dina egna tankar och trovärdighet, omhuldade jag öppningsblicken som följde. Det var vettigt för mig när hon skrev det i sitt blogginlägg också.

Henriksson berättade att hon och hennes sambo, Wille Alin, fick sitt första barn i 2012 års film S mycket bättre.

Linnea meddelade födelsen av sin bebis på Instagram i april förra året. För några dagar sedan föddes Pojken och kom till denna värld.

Låt mig berätta att jag och alla mina vänner, stora som små, finns där för dig. Vi är bra. Sedan, “Du kommer att höra det igen om några dagar.”

Linnea Henriksson Föräldrar
Linnea Henriksson Föräldrar

By sehzuka