Sun. Oct 2nd, 2022

Linnea Deb Pojkvän /\ Linnea Deb, civilståndsregistrator Linnéa Mary Hansdotter Deb är en svensk sångerska, låtskrivare och musikproducent. Hon är för närvarande singel och har inga barn.

Linnea Deb Pojkvän
Linnea Deb Pojkvän

På Gotland tillbringade Linnea Deb sin barndom. Hennes föräldrar är Hans Sporre och sångerskan Désirée Edlund .

Linnea Deb har varit bosatt i Stockholm kontinuerligt sedan 1992, och hon var tidigare gift med sin nuvarande make Joy Deb.

Tillsammans äger de verksamheten som kallas DebMusic, som har producerat och/eller skrivit låtar för artister som Robert Wells, Caroline Costa, Chipz och Ulrik Munther med flera.

Våren 2011 blev låten ” Boys Don’t Cry ” (Ulrik Munther) guldcertifierad av Recording Industry Association of America och albumet ” Ulrik Munther ” (Ulrik Munther) som Deb var med och skrev och producerade gick direkt till etta på den svenska albumlistan.

Linnea Deb har delat scen som medlem i kören med en mängd olika artister, inklusive Ace of Base (Tour 2007-2009), Carola (Summer Tour 2006), Linda Bengtzing, Markoolio, Eric Gadd, med flera.

Hon har även bidragit till album med låtar som “Evivhet” och andra låtar på albumen “Credo” och “Frn nu till evighet” (Carola), “Cara Mia” och “Hope & Glory” (Mns Zelmerlow), “Religious”. ” (Gravitonas), och “Boys Don’t Cry” och “Soldiers” (Gravitonas), bland andra (Ulrik Munther).

Diabetes kom dock först innan den framgångsrika musikkarriären. Hon började känna sig ständigt utmattad och törstig när hon var 11 år, och hon började också gå ner i vikt ungefär samtidigt.

Min mamma var orolig för att jag hade en ätstörning eftersom jag hade gått ner så mycket i vikt, så hon försökte få mig att äta. Jag tror att jag kunde gå ner 14 kg på bara två veckor.

När det var brist på saliv var tugga och äta svårare uppgifter att utföra. Linnea minns att hon var ganska uttorkad och hennes mamma bjöd henne på cola med socker i.

Hon lät henne dricka så mycket hon ville, men hon såg att det blev svårare för henne att svälja.

Efter en utdragen medicinsk prövning fick Linnea äntligen diagnosen typ 1-diabetes, varvid hon var inlagd på sjukhuset i en hel månad. Där tillbringade hon större delen av sin tid med att ligga själv.

Det kom som en stor överraskning, och det var förstås otroligt svårt för mig att ha att göra med som 11-åring. Ibland stannade min mamma över i ungefär en timme, men för det mesta var det upp till mig att ta hand om saker själv.

Det är möjligt att den svåra starten med diabetes gjorde henne hårdare. Hon skämdes aldrig över sitt tillstånd, i motsats till majoriteten av andra människor som utvecklar diabetes när de är unga.

Jag var raka motsatsen till vad du förväntade dig. Jag funderade på att ställa mig upp och visa alla om jag tog en spruta, bara för att få folks blod att koka lite.

Jag har nästan önskat att andra skulle svara med något i stil med “Åh, vad upprörande!” Men jag har inte varit en del av det, och jag tror att anledningen kan vara för att jag är så öppen med min sjukdom.

Det är också möjligt att Linnea och David blev bekanta för att hon var så ärlig om sjukdomen hon hade. David är Linneas nuvarande pojkvän.

För att vara mer specifik driver David och några av hans kompisar en YouTube-kanal som heter “SketchMakers”, där de laddar upp komiska videor som de har skapat.

David har skapat en videoserie som heter “Tinder with David”, där han filmas när han pratar med kvinnor på dejtingappen Tinder, och han ger exempel på vad du får skriva (och vad du inte bör skriva) för att få en dejt.

Linnea har haft väldigt roligt med sin Libre ända sedan hon skaffade den för fem år sedan.

Jag avskydde stickning men tycker om att använda min Libre eftersom det är mycket mycket lättare. Linnea tillägger, “Jag har också funderat på att köpa en pump, men vi får vänta och se hur framtiden ser ut.”

Idag lider även hennes bästa kompis av typ 1-diabetes, så om hon har något att prata om så har hon alltid någon att prata med om det.

Linnea Deb Pojkvän
Linnea Deb Pojkvän

Diabetes är ett tillstånd som hon har med båda sina ex, pappan till hennes barn, såväl som sin senaste partner, och detta har varit en källa till stöd för henne.

Under hennes båda graviditeter gick allt smidigt med undantag för att hon hade problem med att sätta igång amningsprocessen på grund av att hennes spädbarn ursprungligen fick ersättning.

Det var inga problem med min graviditet eftersom jag var en sådan modellpatient, men när jag ammade sjönk mitt blodsocker ibland mitt i natten.

Hon har inte upplevt några svårigheter genom åren, med undantag för mindre modifieringar av ögonen som nu har lösts av sig själva.

Hon anstränger sig för att övervaka sin blodsockernivå för att hålla den på en nivå som är så konsekvent som möjligt. När hennes blodsockernivå sjunker börjar hon genast känna av effekterna av det.

När jag upplever förnimmelser är jag inte samma person

det var jag förut, och ibland har jag ingen aning om vad jag gör. På IKEA börjar jag genast få symtom, därför ser jag till att alltid ha med mig lite dextrosol.

En annan spänd situation för Linnea uppstår när hon reser in i USA och måste visa sitt pass. Under den här tiden har hon också känslor. Men förutom det har hon haft mycket nytta av sina resor.

Jag kanske har ett blodsockervärde på 2 och mår bra en dag, och nästa dag kan jag ha samma blodsockervärde och känna att jag blivit överkörd av ett tåg.

Och det är inte ovanligt att mitt blodsocker är lågt när jag ska sova men högt när jag går upp. Därför är det ganska olika.

Deb bidrog med sina talanger som låtskrivare till två olika bidrag till Melodifestivalen 2017. Hon skrev låten “I Don’t Give A” tillsammans med Anton Hard af Segerstad, Joy Deb och Ola Svensson. Lisa Ajax var en av artisterna som tävlade med den här låten.

Låten tävlade i sista omgången och hamnade på en nionde plats. Tillsammans med Joy Deb, Anton Hard af Segerstad och Loreen skrev hon också “Statements”, som var Loreens bidrag till antologin. Second Chance fick uppdraget “Statements”.

På ett ögonblick förvandlades han till en skurk som planerade att mörda mig i min hjärna. Så jag byter snabbt ut pyjamasen och går ner för trappan in i parken, där jag gömmer mig bakom några bilar och verkar ganska nervös.

Joy vandrar planlöst utan någon aning om var hon är eller vad hon gör när hon söker efter Linnea så att hon kan informera henne om att hennes blodsockernivå är farligt låg. Efter en dryg kvart lyckas hon glida hem.

Sedan ringde Joy efter en ambulans, och nu kan jag se EMT:erna stå där och prata med patienten.

Den enda anledningen till att jag gick till dem var för att jag trodde att de kunde hjälpa mig från min knipa.

Linnea Deb Pojkvän
Linnea Deb Pojkvän

Linnea gick fram till personerna som körde ambulansen och mumlade något om att hennes man försökte mörda henne. Efter det kunde de prata lite förnuft i henne och ge henne lite socker.

By sehzuka