Mon. Oct 3rd, 2022

Linda H Staaf Familj /\ För närvarande tjänstgör Linda som chef för Nationella operativa avdelningen vid Stockholmspolisen.

Linda H Staaf Familj
Linda H Staaf Familj

Följande är hur Linda definierar kopplingen mellan sitt jobb och sitt skrivande:

-Förutom att jag jobbar på polisen har jag en civilekonomexamen och är legitimerad advokat.

Jag fick min juridiska utbildning i USA och har tjänstgjort som domare i två distriktsdomstolar innan jag började min karriär hos polismyndigheten,

där jag tillbringade många år med att bekämpa grov organiserad brottslighet. Även om jag anstränger mig mycket för att hålla isär mitt skrivande och mitt arbetsdag,

Jag tycker fortfarande att mitt yrkesliv ger mig en naturlig källa till idéer, information och inspiration för innehållet i mitt skrivande.

Några av egenskaperna hos verkliga individer jag känner eller har träffat har tjänat som inspiration för karaktärer i min bok Varg i fårkläder;

ändå är dessa karaktärer helt fiktiva och har sina egna liv i romanen. Dessa liv fortsätter att utspela sig i mina tankar medan jag skriver romanen.

I Östersund tillbringade Linda hela sin barndom, tillsammans med sin familj som innefattade hennes mamma, pappa och lillasyster. Eftersom hennes familj hade ett hem i Västjamtland,

hon och hennes syskon tillbringade mycket tid i bergen när hon växte upp.

En av hennes favorit saker att göra var att packa en ryggsäck med ett tält och gå på vandring i vildmarken i flera dagar med sin yngre syster.

Det är också sådana inställningar som visas i det första publicerade verket.

Linda är en intressant individ som har händerna fulla med en rad olika projekt.

Hon vann distriktsmästerskapet i tyngdlyftning när hon var tonåring och slog ett nytt rekord för bänkpress i distriktet.

Hon gick på en internatskola i Frankrike när hon var 17 år och det var där.

Linda H Staaf Familj

Hon berättar att det var en utmanande tid i hennes liv att vara helt själv i en ny miljö där det var svårt att göra sig känd, liksom i ett samhälle som var annorlunda än det hon varit van vid.

Hon tog lastbilskörkort strax efter att hon fyllt 19 medan hon fortfarande gick i gymnasiet och strax efter det började hon köra lastbil över hela Sverige.

På samma sätt fick hon flygcertifikat för privatflyg genom att studera för dem och sedan anstränga sig under många år.

I pressrummet på det historiska polishuset på Kungsholmen i Stockholm träffar Cissi Elwin Linda H. Staaf, chef för polisens underrättelseinsats NOA.

Förutom att hon är jurist har hon en civilekonomexamen. Hon fick sin juridiska utbildning i USA och har arbetat som domare i två olika tingsrätter.

Därefter inledde hon en karriär på Polismyndigheten år 2004. Hon ägnade flera år åt att bekämpa organiserad och grov brottslighet samtidigt som hon var anställd av polisen.

Hon var noga med att hålla verket och sitt författarskap åtskilda från varandra. Hon tycker att mitt arbetsliv ger henne en naturlig källa till idéer, information och inspiration för ämnet jag skriver.

Hon producerade ett nytt nummer cirka femtio gånger under loppet av fem år i en takt av en emission per månad.

Det var dock inte förrän 2012, medan hon var mammaledig med sitt första barn, som hon insåg att hon var gravid.

Efter att ha uppfostrat sina barn började hon skriva med avsikt att så småningom få ut en bok.

i tisdags intog de scenen vid Europols högkvarter i Haag, som ligger i Nederländerna.

Vid en livesänd världsomspännande presskonferens sa Linda H. Staaf att svensk polis hade gripit 155 personer som hade diskuterat deras illegala verksamhet med hjälp av FBI:s trap-app, Anom.

Presskonferensen var öppen för reportrar från hela världen. Det var en av de mest framgångsrika polisinsatserna i avdelningens historia.

Stoppa Pressarna har sedan en tid tillbaka fått obekräftade uppgifter om vem generalens älskarinna är och nu har Expressen beslutat att gå ut och meddela att det är Linda H.

Staaf, 46, som har väckt generalens lust. Dessa uppgifter har funnits i Stoppa Pressarnas ägo sedan en tid tillbaka.

Älskarinnan arbetar som underrättelsechef på NOA, som är polisens nationella operativa sektion.

Stoppa Pressarna har tidigare avslöjat att OB bjöd in sin älskarinna till Karlbergs slott, och att medan de var där,

Linda H Staaf Familj
Linda H Staaf Familj

en ung kadett gick fram till dem en natt när de anlände till den historiska officersakademin mitt i natten.

By sehzuka