Sun. Oct 2nd, 2022

Lina hurtig föräldrar /\ Lina Mona Andrea Hurtig är en svensk fotbollsspelare som nu spelar för Juventus. I Avesta omtalas han som Andrea Hurtig. Hon är tillräckligt mångsidig för att spela antingen på mittfältet eller framme som anfallare.

Lina hurtig föräldrar
Lina hurtig föräldrar

Avesta AIK-klubben är Hurtigs styrande organ. Hon var 15 år när hon första gången besökte Gustafs GoIF. Under säsongen 2011 i division 1, gjorde 14 mål på bara 20 matcher.

Hurtig anställdes av Ume IK i december 2011, och hon skrev därefter på ett avtal med klubben för en period på tre år.

Som förberedelse för kampanjen 2016 förhandlade hon fram en förlängning av sitt nuvarande kontrakt med ett år. Hon deltog i Damallsvenskan 2012-2016, under den tiden spelade hon 88 matcher och gjorde 24 mål.

Hurtig värvades av Linkopings FC i november 2016, och hon skrev därefter på ett kontrakt med klubben för en period på två år. I oktober 2018 fick Hurtig en tvåårig förlängning av sitt tidigare avtal.

Hurtig förband sig till den italienska klubben Juventus genom att skriva på ett kontrakt som gällde i två år i slutet av augusti 2020.

I en video som laddades upp på Juventus hemsida i mars meddelade paret som går under efternamnet Hurtig att de väntar barn.

Det hände alldeles för snabbt. För jag var här (i Turin) och hon var hemma hos sig i Sverige när hon ringde och sa: “Jag är gravid”, sa Lina i videon varför det var så.

Det verkade ofattbart. Lisa uttrycker i videon att de blev förvånade över hur snabbt det gick, men att de är överlyckliga över det.

Träningslandskampen mot Norge som var planerad för Lina Hurtig, en nyckelspelare för Juventus, fick skjutas upp den 10 juni på grund av en skada.

Hurtig gav sedan förklaringen: Hon och hennes fru, Lisa Hurtig, hade framgångsrikt slutfört processen att bli föräldrar till en flicka.

Lina Hurtig rubricerade fotografiet som hon laddade upp på Instagram med orden “Välkommen till vår familj, lilla dotter.”

Hon berättar för SportExpressen att det var en stor känslostorm att bli förälder, men att hon har det härligt hemma i babybubblan. Hon berättar också att det har varit en trevlig tid hemma.

Att bli förälder är en upplevelse som är svår att förklara; å ena sidan är det ganska ovanligt, och å andra sidan är det helt fantastiskt. De senaste fyra veckorna som jag har tillbringat med min familj har varit underbara.

Det lyckliga paret välkomnade nyligen sitt första barn till världen. På Instagram gratulerar stjärnan i Juventus det nya tillskottet till familjen genom att skriva “Välkommen till vår familj, lilla dam”.

Lina Hurtig tackade nej till landslagsspel under det uppehåll som just nu pågår. Därmed kommer hon inte att delta .

i landskampen som spelas i dag mot Norge, och det är i nuläget osäkert om hon kommer att spela i landskampen som spelas mot Australien den 15 juni.

Jag kommer att vara i kontakt med Lina här, och under tiden, vänligen acceptera mina gratulationer. Många skratt och en positiv upplevelse för alla någon gång i livet.

Landslagets lagkapten Peter Gerhardsson har uttalat att de får reda på imorgon om de tar kontakt med dem och kanske var de landar.

Lina hurtig föräldrar
Lina hurtig föräldrar

Den 25-årige spelaren hade de senaste nio åren tävlat i damallsvenskan, men hösten 2018 bestämde han sig för att söka sig till en ny utmaning och flyttade till Italien för att spela för Juventus.

Det strider mot lagen för partner med samma sexuella läggning att gifta sig och bilda familj i Italien.

Enligt kommentarer som Lina Hurtig gjort i en intervju med Aftonbladet har den tidigare spelaren funnit att hon nu ses upp till som en förebild utanför planen av dottern Lo och hennes mamma Lisa.

Paret uppger att de tror att de är mer än de inser att de är.

Kvinnors sport förbises ofta eller sätts i bakgrunden av idrottsvärlden i jämförelse med sina manliga motsvarigheter. Men trots allt detta finns det bara ett fåtal kvinnliga idrottare som sticker ut av olika anledningar. En av dem är känd som Lina Hurtig.

Idag kommer vi att koncentrera oss på Lina Hurtig i denna uppsats. Hon är en professionell svensk fotbollsspelare som nu spelar mittfältarpositionen för den damallsvenska klubben Linkopings FC. Hennes lag tävlar i Damallsvenskan.

Pia Sundhage, kaptenen för det sydafrikanska damlandslaget i fotboll, börjar förberedelserna för ett träningsläger om drygt en vecka. Lina Hurtig, som blir 17 år och kommer från Avesta, blir den enda dalatjejen där.

Lina Hurtig började sin spelarkarriär i allsvenskan med Gustavs i norr när hon var femton år; redan året därpå fick hon dock möjligheten att börja spela med allsvenska Ume.

Hon bestämde sig för att ta det, och förutom sina förberedelser inför Ume går hon just nu andra året på sin children och fritidsexamensprogram. Och hon tränar ofta.

Om du inte är i god fysisk form kan du enligt Lina Hurtig inte göra någonting, och sannolikheten för skador ökar avsevärt.Något som Linas mamma känner starkt för att stödja.

Om hon kan undvika att bli sårad är den enda gränsen för hur långt hon kan gå vad hon sätter för sig själv. Hanna Anveklev hävdar att hon är envis som en demon.

Om en dryg vecka är det dock varken Ume eller Skogsbo som snabbt gäller för den 17-åriga Lina; snarare är det Boson, som ligger utanför Stockholm. Där ska hon träna bland de 27 finaste fotbollsdamerna i landet samt landslagets kapten Pia Sundhage.

Lina Hurtig tror att det ska bli ganska underhållande att se hur hon övar och presterar.

När Lina Hurtig och hennes fru fick reda på att de skulle få ett barn bestämde hon sig för att dra tillbaka genrepet mot Norge.

Det är nu mycket uppenbart att hon inte kommer att vara kvar i Australien efter att hon blivit mamma.

Enligt Peter Gerhardsson, som är landslagets kapten, fortsätter “Lina att vara kvar hemma med familjen och jag har enorm förståelse för det.”

På torsdagen vann Sverige mot Norge med 1-0, men Lina Hurtig fick missa matchen eftersom hon behövde vara med sin familj.

Det visade sig att hon och fru Lisa hade blivit gravida i samma ögonblick som spelet spelades, så nu är de föräldrar.

Det har blivit ganska uppenbart att hon inte kommer att ansluta sig till den nationella truppen i tid för revanschen mot Australien i dess sista iteration.

Under dagen hade jag ett samtal med Lina och efter vårt samtal kom vi fram till att hon inte kommer att vara med på den sista delen av lägret som hålls i Kalmar.

Jag har full förståelse för varför Lina har valt att fortsätta spendera sin tid med sin familj hemma, där hon trivs bäst.

Lina hurtig föräldrar
Lina hurtig föräldrar

Enligt kommentarer från förbundskapten Peter Gerhardsson, som publicerades på landslagets officiella hemsida, riktar hela landslaget sina hjärtliga gratulationer till Lina och hennes familj.

By sehzuka