Mon. Oct 3rd, 2022

Lena Hallengren Sjuk /\I mars föregående år skickades det oroande beskedet till Lena Hellengren, som tjänstgjorde som socialminister.

Lena Hallengren Sjuk
Lena Hallengren Sjuk

Nästan omedelbart fattade hon beslutet att avslöja sin sjukdom för allmänheten.

Trots att hon var en av de högsta ministrarna i regeringen vid tiden för coronakrisen tog hon ingen ledighet för sjukdom.

Hon avslutade sin strålbehandling i början av oktober månad, som också var månaden då Rosa Bandet-kampanjen pågick. Efter det tog hon beslutet att utveckla lite mer om sitt hälsotillstånd.

Det finns något att bidra med, oavsett om det är hur det känns att bli behandlad för bröstcancer, hur du mår eller alla idéer som kan finnas.

– Det finns något att dela med sig av. Under en intervju med Aftonbladet ställde hon följande fråga: “Kan du underlätta och bidra och vara till hjälp för människor på det sättet?”

Det råder ingen tvekan om att det har påverkat mig på en mängd olika sätt. Jag var dock omedveten om att proceduren var framgångsrik trots användningen av cellgifter och strålning.

Det går inte att förneka det faktum att detta har haft ett antal distinkta effekter på mig. Däremot var jag helt omedveten om att det fortfarande var möjligt att arbeta samtidigt som man genomgick cellgifter och strålbehandling.

För Lena Hallgren bestod behandlingen av en operation, sedan strålning och slutligen cellgiftsbehandling. Hon har sagt att hon inte längre kommer att bära sin blonda peruk på Instagram och istället kommer att vara stolt över sin nya hårfärg.

Utrymmet för kommentarer är helt fullproppat med uttryck för tillbedjan. Två av mina andra kabinettskollegor, Ardalan Shekarabi och Anna Ekström, lämnade båda kommentarer som gjordes i god tro.

I våras, när Lena Hallengren var mitt uppe i sitt omfattande arbete med coronapandemin, fick hon beskedet att hon hade bröstcancer.

Min läkare har meddelat mig att jag har bröstcancer. Hon förklarade sin upplevelse för TV4 i en intervju efter att ha opererats för att ta bort en bröstcancertumör.

“Eftersom cellgiftsbehandlingen börjar under våren tänkte jag dela med mig av min erfarenhet efter att ha opererats”, sa hon.

Hallengren svarade på en fråga om hur hon mådde genom att säga att hon mådde “väldigt bra” och att hon kände sig normal.

Jag hade ingen aning om hur de mest avgörande valen skulle göras, inklusive om jag skulle behöva evakuera eller inte, eller om jag skulle få fortsätta arbeta som vanligt. Hon säger: “Jag tänkte stoppa det innan det hände.”

Lena Hallengren Sjuk

Hon fortsatte med sina hypoteser trots att hon ansåg att det var nödvändigt att vara rättfram.

Jag hade ingen aning om vad jag ville ägna mig åt, men det faktum att allt har fungerat så bra för mig är förvånande för mig.

Mot bakgrund av att Lena har fått sin cancerdiagnos har hon meddelat sin vilja att aktivt delta i behandlingsprocessen.

Jag kommer inte att klaga på min anställning eftersom det är en så fantastisk möjlighet. Damen sa, och hon skrev:

“Det kommer att finnas dagar då jag mår dåligt, och jag kommer inte att kunna minnas vad som hände den dagen. Därför måste vi ta saker lite långsamt och inte vara medvetna om att jag har så mycket msten.”

I händelse av att jag behöver resa råder det ingen tvekan om att jag kommer att ha tillgång till lämplig sjukvård.

Min upphetsning härrör från det faktum att det är tänkbart att kombinera uppgifter; ändå, mot bakgrund av att det skulle krävas för mig att undersöka om jag skulle ta ledigt för sjukdom eller inte,

Under våren, medan hon var mitt uppe i sitt intensiva arbete med coronaepidemin, berättade Lena Hallengren för sina medarbetare att hon kämpar mot bröstcancer.

– Bröstcancer är diagnosen som har fått mig. “Jag har opererats för bröstcancer och kommer att behandlas, och eftersom cellgiftsbehandling är vad som händer under våren,

skulle jag vilja berätta om det”, sa hon i en intervju med TV4 efter att ha avslöjat att hon skulle genomgå behandling för sjukdom.

Efter det sa Hallengren att hon trots omständigheterna mådde “ganska bra” och att hon kände sig som sig själv innan.

Hon hade fått strålbehandling för sin cancer och i oktober kunde hon rapportera att hon hade avslutat behandlingen och inte längre fick strålning.

Lena Hallengren Sjuk
Lena Hallengren Sjuk

Hon hade tidigare uttryckt sin tacksamhet till de som följt henne på Instagram genom att skriva “Det känns oerhört bra och jag vill tacka er igen för allt stöd under hela min behandling, inte minst från er som följer mig här.”

By sehzuka

Leave a Reply

Your email address will not be published.