Mon. Oct 3rd, 2022
Lasse kronér flickvän
Lasse kronér flickvän

Lasse kronér flickvän /\ olkkäraprogramledaren Lasse Kronér har varit en konstant under de senaste tre åren. Nu kan han dock avslöja att han upptäckte kärleken en ny dag, och Lyckan är fylld till bredden med nya snärtar!


Han sa till Hänt att han gillade tvåmanslag.Den 59-årige Lasse Kronér avslöjade i december i år att han blivit singel. Detta efter att en torr fyrtio år lång väntan hade tagit slut.

Dessförinnan dejtade Lasse Christina Kronér, en ex-bustle and booze hustler som han delar två barn med. Lasse hade tidigare pratat med Hänt om sin nuvarande relation med Christina.

– Det är väldigt fantastiskt. Min ex-fru och jag hade ett hjärta till hjärta i förrgår. Vi har varit tillsammans i 23 år och vi är de bästa vännerna, sa han.

Sedan december 2019 är programledaren för Göteborgs folk singer-songwriter dock ungkarl, men nu kan han avslöja att hans singeldagar är förbi.

Nu är jag både glad och nöjd. Jag tycker att det är riktigt häftigt att vara “tvsam”, och jag tycker att det är riktigt bra. Lasse hävdar att han alltid har levt i långvariga relationer.

Hans första kast varade i mer än ett decennium. Totalt tog det 23 år för Dessförinnans arv att förverkligas.

Det är något jag skulle vilja prova. Relationer och familjeliv är inte så spännande, enligt mig. Han säger till Hänt att han nu har allt han vill ha, precis som han vill ha det.

Under samtalet med Lasse sitter han i en bil på väg till ett skridskoevenemang. Jag delade en bil med Hans nya flickvän, och vi satt tillsammans.

Enligt en fråga om vad personen som står bredvid vill ha för sitt liv, kör föraren upp bredvid kvinnan i hans bil och frågar henne, men hon ger honom inget svar.

– Jag försöker titta på henne, men jag får inget svar; hon tittar bara ut i ögonvrån och verkar upprörd. – “Varm”, säger hon nyss. Efter det kommer du att hitta någon som är otroligt fantasifull, snabb och optimistisk. Enligt Lasse är jag fortfarande ganska äventyrlig när jag är i den här positionen, och han svänger för att undvika det aktuella scenariot i bilen.

FÖR FÖRSTA GÅNGEN, I SVERIGES HETASTE, NO JESNYHETER Du kan få en ny version av Hänt-appen här. Lasse har ingen lust att radera ut en kvinnas identitet inom en snar framtid, men han har ingen anledning att tro att den nya kärleken har gjort det.

Om eller om det är en sambo-flytt före schemat är omöjligt att säga, men Lasse berättar hur han är fast besluten att köpa en stad.

– Just nu sitter jag fast mellan två byggnader. “Jag har ingen aning om vart jag är på väg”, erkänner han.

Lasse kronér flickvän
Lasse kronér flickvän

Nya kärleksparet vill att alla ska ha det bra på Amors krokiga väg!

Det är Lasse Kronérs födelsedag!Nu berättar han om sin nya flickvän och sina tankar om att flyga med henne.

Lasse Kronér, 59, sa i slutet av 2019 att han blivit singel igen efter en förhllande på fyra år. Han gillar det inte eftersom han är en relationsexpert, och det är därför han inte gillar att vara ensam.

Enligt mig är tvsamheten jättebra. Jag har alltid varit i brödraskap och tycker om just den här typen av broderskap. Lasse Kronér säger till Nöjeslivet strax att han inte får slut på desperation mitt i ansökningsprocessen.

Dessutom har programmeraren en långsiktig aktenskap under huven. Christina Kronér, 55, var med i mer än två år. Gåvan gick tillbaka till 1997, men skilda vägar kom 2015.

De två bröderna föddes på en dag.

Mathilda Kronér föddes 1995 och var Mathilda Kronérs första barn. Hon började skriva berättelser för Expressens Göteborgsedition GT när han bara var 12 år gammal. Sedan dess har hon avlagt sin juristexamen och bor idag i Göteborg.

Amalia Kronér kom till världen för tre år sedan. Han är 23 år och bor i Stockholm. Kungliga tekniska högskolan, eller KTH, är där hon kopplar in sin dator. Skilsmässan, å andra sidan, har en bra relation med det tidigare paret.

– Det är väldigt fantastiskt. Min exfru pratade med mig sista dagen i veckan. Lasse Kronér hade tidigare sagt till Hänt att han och hans 23-åriga vänner var de bästa vännerna.

Ett gott nytt år berättas på samma sätt av ett Göteborgsikon. Han har hittat kärleken igen!

Nu är jag både glad och nöjd. När det gäller att vara “dubbelt så trevlig” tror jag att du har rätt, säger Hank till Hänt.

Samtidigt är Lasse Kronér glad över att återförenas med någon.

Det är något jag skulle vilja prova. Relationer och familjeliv är inte så spännande, enligt mig. Än så länge är jag nöjd med min situation, säger han.

På frågan om vem flickvännern är vägrar han att avslöja sin identitet, men under hela intervjun vänder han sig mot henne och förklarar vad han tror att hon har åstadkommit sedan han senast pratade med henne. Jag fortsätter att försöka konfrontera henne, men hon svarar inte; allt hon gör är att skrika av frustration när hon går ut ur skogen, helt förvirrad.

“Varm”, säger hon nyss. Efter det kommer du att hitta någon som är otroligt fantasifull, snabb och optimistisk. Som han säger, har jag rätt på pengarna på vissa sätt.

Även om Lasse Kronér just nu är på väg att flytta har de inte tänkt på det.

Den 59-årige Lasse Kronér är en av våra mest älskade och välkända programmerare. I mitten av 1980-talet, när han var en av de stigande stjärnorna inom musik- och showbranschen Triple & Touch, slog han sig igenom allmänheten.

I slutet av 1990-talet bildades en trio som gjorde det till deras signum att hålla på med akrobatik och gymnastik. För Lasse Kronér hade en rolig och givande karriär som programmerare precis börjat.

Han tog över som “Bingolottos” programmerare efter legendariske Leif “Loket” Olsson, 80, och gjorde det tillsammans med honom. Lasse Kronér kom till SVT för att leda “Doobidoo”, som fängslat miljontals tittare.

Sedan skilsmässan från Christina 2015 har det varit lite grövre för Lasse Kronér i hans privatliv. Nu visar det sig att programmerarna har introducerat en ny kärlek.

Nu är jag både glad och nöjd. Tanken på att bli “dubbelt så bra”, som Lasse Kronér uttrycker det för Hänt, låter fantastisk.

Lasse Kronér och hans förra fru var tillsammans när han var 23 år och fick barn de närmaste fem åren.

Jag en ny flickvän, den välkände Doobidoo-programledaren har precis avslöjat sin upptäckt. Det har gått tre år sedan sist.

Vid det laget börjar hemliga flickvännen dyka upp i sin fulla glans. För att förklara hur deras liv tillsammans är, och vilken sorts “Lasse” man får, bad Lasse henne – något motvilligt – att göra det.

– Jag försöker titta på henne, men jag får inget svar; hon tittar bara ut i ögonvrån och verkar upprörd. – “Varm”, säger hon nyss.Programmerarna kommer att fortsätta arbeta.

– Längre ner hittar du någon som är otroligt kreativ, snabb och optimistisk. Lasse säger till Hänt att han är “rätt aventyrlig” i en viss mening och han hånar scenariot i bilen.Just nu är han redo för att tvsamhet ska bli en del av hans liv.

Det är något jag skulle vilja prova. Relationer och familjeliv är inte så spännande, enligt mig. Han säger till Hänt att han nu har allt han vill ha, precis som han vill ha det.

Lasse kronér flickvän
Lasse kronér flickvän

By sehzuka