Tue. Sep 27th, 2022
Lasse Eriksson Död
Lasse Eriksson Död

Lasse Eriksson Död /\ Lasse Eriksson, 61, gick i ett raseri från Uppsalascenen.Hans liv varade inte länge efter att han fått hjärtmassage för en fullsatt publik.Kenneth Sundin, polis i Uppsala, säger att han inte vet om han befann sig i ambulans eller sjukhus.

Exakt när komikern Lasse Eriksson plötsligt lämnade scenen skulle Reginateatern i Uppsala tvingas avsluta sitt framförande av succén “4 lyckliga män 2” som planerat.

Det var precis i slutet som han satte sig på bänken och försökte fly från platsen, men han ramlade, enligt en publik. Jag hörde honom säga “aj, aj, aj” över mikrofonen.

Ingen i allmänheten var medveten om vad som hände.

Grunden är översållad av oförutsedda händelser. De andra skridskoåkarna kom ut och sa att Lasse hade halkat och undrade om det fanns någon sjukvrdsperson på platsen, säger den besvikna besökaren. Flera sjukvrdskunniga reste sig från platsen och såg sig omkring.

Enligt allmänheten och andra teaterbesökare till Lasse Eriksson gav han scenariot svensk massage.

För att hjälpa honom slappna av lade de honom på rygg och gav honom hjärtmassage. Han satt helt stilla; vi kunde inte se att han rotade i sina fickor, men det var tydligt att han var förlovad, enligt en medteaterbesökare.

Ambulans kom snabbt och Eriksson transporterades till Uppsalas Akademiska Sjukhuset. Till och med hans familj drabbades. Lasse Eriksson hade dock, enligt polisen, avlidit redan när ambulansen kom.

Polisen i Uppsala kontaktades vid 23.20-tiden. och meddelade att skdespelaren var död.

– Vi förväntar oss inget ont, men eftersom vi inte kan bli av med de döda kropparna sitter vi fast med dem. Enligt Kenneth Sundin fanns det inga bevis för ett självmord.

Kroppen genomgår nu en medicinsk utredning.

Till följd av informationen från andra teaterkollegor tvivlade Lasse Eriksson inte på hur han skulle bete sig under natthimlen.Hund på plats: Lasse Eriksson gick före allmänheten.

Lasse Eriksson, en välkänd svensk komiker, fick mig att pirra när han plötsligt gick ut från scenen inför allmänheten.

Trots hjälp från välkända medlemmar av allmänheten tog livet för den fiktiva TV-karaktären inte slut.

En obduktion visade att det inte fanns någon tydlig förklaring till mannens död, och inga sjukdomar som kan ha lett till detta, säger polisen.

Då var 61-årige Lasse Eriksson på väg till sin sista show.Det var omöjligt för honom att hålla fast vid sitt liv.På Akademiska sjukhuset i Uppsala avslöjades den populära underhyllaren ha dött över natten.

Det har gått tre år sedan folkkomikern och tv-personligheten Lasse Eriksson, känd för sitt arbete på Snacka om nyheter, Dagsedlar och riksdagen, framförde sin sista show.

Lasse uppträdde i revyn Fyra lyckliga män 2 på Reginateatern i Uppsala under sommaren 2011 och det var där allt tog slut.

Efter att ha tillbringat inte mindre än två och en halv timme på scenen är komikerna redo att gå vidare till teaterscenen.

När allmänheten och ensemblen diskuterar vad som har hänt, dyker någon ur allmänheten upp och ägnar sig åt ett upprörande och lungsönderfallande beteende mot spelarna, precis som någon annan ropar på hjälp. Till följd av de snabba svaren tog inte Lasse Erikssons liv slut.

Lasse Eriksson Död

– En smugvrdskunnig i allmänhetens ögon väckte intresset för hals- och lungplagg. Ambulans tills kallades är där.

Kenneth Sundin, polis i Uppsala, bekräftade för Aftonbladet efter dödsfallet att han var död. Skdespeler Staffan Lindberg var med när Lasse Eriksson plötsligt gick för hjärtat i scenen.

“Jag mr inte s bh”, säger Lasse. “Jag måste titta på den här sidan.” Mitt i vårt telefonsamtal muttrar jag för mig själv att han har ramlat, så jag ringer ambulans samtidigt som Jacke gör så att hon kan vila sig lite.

P4 Upplands P4 Uppland berättade att vi hade folk i närheten som kände till våra frågor, men det hjälpte inte. Efter Lasse Erikssons tragiska död vid 61 års ålder försökte polis och åklagare först täcka över dödsfallet.

Lasse Eriksson Död
Lasse Eriksson Död

Denna död kan inte förklaras, och det finns inga sjukdomar som kunde ha lett till det. Som ett resultat av detta är vår nuvarande uppgift att sätta stopp för mordfesten.

Kenneth Sundin säger till Aftonbladet att det inte är något fel på blunder. Lasse Eriksson började sin skådespelarkarriär i Uppsala på 1970-talet, då han medverkade på stadens teater.

Han började titta mer på tv på 1980-talet och var en del av Dagsedlar och Café Lule. Tidigare var han även programmerare för Lt kameran g och reporter för Snacka om nyheter med Sven Melander.

De två träffades i P – dit de kom tillsammans 1998 – och satt i riksdagen. Dessutom duschade han och skrev böcker. På Reginateatern började Revyshowen “Fyra lyckliga män 2” kl 19:00 på klockan.

Lasse Eriksson, välkänd komiker, var på väg mot slutet av föreställningen när han dök upp, plötsligt ihop, vid 21:30-tiden.

– En smugvrdskunnig i allmänhetens ögon väckte intresset för hals- och lungplagg. Ambulans tills kallades är där. När han återvände till akuten stod det dock klart att han var död, enligt Kenneth Sundin, vakthavande befäl vid Uppsalapolisen.

Lars Eskhult på Uppsalapolisen fick det första samtalet 23:23, enligt honom.

Så fort jag hörde beskedet kontaktade jag en Akademiska-anställd som meddelade att de tagit in en man från Reginateatern som avlidit.

Lars Eskhult berättar att han bara fick reda på det några dagar senare. För att sätta stopp för den fruktansvärda händelsen har polisen skickats ut.

Denna död kan inte förklaras, och det finns inga sjukdomar som kunde ha lett till det. Som ett resultat av detta är vår nuvarande uppgift att sätta stopp för mordfesten. Kenneth Sundin hävdar att det inte finns utrymme för fel när det kommer till blunder.

Lasse Eriksson, en 61-årig född i Pite, Norrbotten, blev känd som konstnär, föreläsare och författare, men han är mest känd som stuppkomiker.

På 1980-talet blev han känd i tv som programledare för det populära nyhetsprogrammet Snacka om nya saker, där han återkom under 2000-talets tidiga år. TV4:s “Parlamentet” hade honom i flera år.

Sedan 1970-talet har Eriksson stått på teaterscener, ofta i Uppsala, där han bodde med sin familj.

När jag började spela i ett popband som heter The Tramps 1964, stärktes min koppling till scenen som ett vardagsrum.

Ju bättre det var, desto längre tid pratade jag om det innan matchen. Tills slampan pratade han ensam”, skrev honom på sin egen hemsida.

“Fyra lyckliga män – 2” har varit en succé på Reginateatern i Uppsala de senaste månaderna och dagens föreställning var en av många inplanerade de kommande månaderna.

Detta var Lasse Erikssons sista barn.En obduktion inom medicinområdet.

Lasse Eriksson Död
Lasse Eriksson Död

By sehzuka