Mon. Oct 3rd, 2022
Kjell bergqvist fru
Kjell bergqvist fru

Kjell bergqvist fru /\ Som en följd av detta har Kjell Bergqvists mamma bett honom att sluta äta fisk. Karin är 18 år, men hon är också 18 år, säger han.

Skdespelaren berättar historien om sin ex-flickvän Yvonne Rydings försvinnande med stor känsla och stor munterhet i sin bok Kärleken till fronten.

Från och med nu söker Kjell Bergqvist, 65, två prillor. Han har rökt sedan han var 13, och hans nikotinbegäret är stark.

Just nu har han en mental bild av folksångaren som spelar Tom Stilton i succémusikalen “Springfloden. Karin och Kjell satt i soffiten på Hammarby sjöstad när det ringde.

Han satte sig direkt i bilen. efter det.När Kjell kom till Vids sida i Stockholm klockan 21.10 möttes han av en skur av ansökningar.

– Någon såg att något inte stod rätt till. “Först sitter vi här och lyssnar på programmet och sedan kommer du.” En individ som går under namnet Sonja snarkar mig varje gång jag dyker upp. Om jag vill ha en konversation med gubbarna måste jag klä av mig.

Innan han började spela “Springfloden” 2015 hade Kjell engagerat sig i projektet. Efter några besök i organisationens soppkök börjar han dela sitt kaffe med uteliggan. Kjell, en fikafanatiker, sitter betänkligt på Spoons uteservering.

Medelhavspärlan Memo är däremot en annan stamhak, som han berättar. Första gången de tittade på noteringen var 2004, när de var helt nya inom flygbranschen och precis börjat på sin resa.

– När vi kom tillbaka till restaurangen två minuter senare kom servitrisen ut och frågade: “Hej Karin, vad är det?” Det har hänt förut. “Hallå Kjelle” heter spelet.

Vi var tvungna att gå direkt eftersom det var så upprörande. Kjells familjehem i Huay Yang, Thailand, är en magnet för skepsis från svenskar.

– Om någon har försökt smyga in en hundralapp eller två till vår skola så har de sagt till mig att de kommer tillbaka när jag är där. Karins hundralappen är inget som någon vill lämna bakom sig. Du vill äta Kjelles bit och njuta av den en stund.

Att inte kunna äta middag med din pappa på kvällen är en börda för din vuxna son, Leo. På exakt samma sätt som det var för Nathalie och Sandra när de var små.

Yvonne Rydings skilsmässan: Kjell Bergqvist i ämnet detEn tatuering som lyder “Starker Than Order” finns på armhålorna.Jag hittade Sandra och Nathalies på 1960-talet. Vi arbetade tillsammans och nådde samma resultat.

Han spenderade 25 000 dollar under tre år på att leta efter huset i Torshälla som hans mamma, Yvonne Ryding, hade sålt honom efter att han köpte skilsmässan.

De facto vet de vad jag gjorde med deras skallar, men det är inte ämnet för vårt samtal. Även med honom, hävdar han, har livet blivit lite stenigt och sandigt.

Det finns bara så mycket som kan åstadkommas på en dag, och det är allt som en skilsmässa är. På vissa sätt är det fortfarande ett bekymmer för barnen. Både Sandra och Nathalie är födda år 2000.

Det var faktiskt lite irriterande att se dem packa väskor veckan innan. Det var verkligen stökigt i några år före och efter. Yvonne och jag har haft en fantastisk tid att arbeta tillsammans hittills.

Även om vi var osams i början hade vi en enhetlig strategi för barnen. Sakers som en gång var reserverade för pappa kunde nu reserveras för mamma.

Kjell bergqvist fru
Kjell bergqvist fru

Karin har alltid varit en underbar följeslagare för henne. Absolut inte till de yngre barnen, sa en av de äldre. Det kan ha varit så här om jag hade kastat en jonglerleksak. Det är det bästa.

Även om Yvonne och Karin inte är i samma rum har de alltid planerat födelsedagsfester och skolevenemang för varandra.

– Det har varit en dröm som gått i uppfyllelse för den lilla flickans hjärna. Yvonne är väldigt vänlig och social. I henne finns en oerhörd.

Yvonne kommer att bo hos dem i Thailand i slutet av året. Barnbarnet fyller ett r och Sandra och hennes familj kommer att bo hos dem de kommande tre månaderna, eftersom de köpte.

När det kommer till hennes förstfödda barn, Yvonne, antar Karin att hon vill vara med sitt förstfödda barn. Det är viktigt att visa respekt.

I samma ögonblick som Kjell kom fram till Karin gömde hon sig i sin lägenhet i Solna och väntade på honom. Hon hade alltid hoppats på att bli en utomjordisk mamma.

Efter några år började barnen tro att hon skulle klara det hon hade för avsikt att göra. Det tror jag inte, säger skdespelaren.

Renée har däremot hört ett rykte om att Kjell Bergqvists mamma, Karin Bergqvist, 47, varit sotis sedan 1980-talet.

– Du Kjelle, jag har hört att din mamma har sagt att du ska vara fri att jobba med vem du vill på inspelningsplatsen och i filmen, men att du ska ge Eva Röse ett fan, säger Renée Nyberg och beordrar alla i rummet. att brista ut i skratt.Fästmannen till Kjell Bergqvist säger nej.

Leo, 11, och hans mamma, Paret, har varit tillsammans i 14 år. Det finns några begränsningar för de kärleksscener som Kjell bland annat spelar i på jobbet.

– Ja, det sa hon i början av vårt äktenskap för 18 år sedan. Eva Röse är snuskig, kvick, smart och charmig på samma gång. Hon passar perfekt för rollen som en ledande dam i en romantisk komedi. Det är vad jag skulle vilja se henne göra, säger Kjell Bergqvist till mig.

Eva Röse, som sitter vid dörren, tar det hela med ett flin.”Det hade varit OK att säga”, säger berättaren, som får stöd från resten av gruppen.Varje dag klockan 21.00 GMT på TV4 och TV4 play sänds Renées brygga.

Kjell har förvandlats till en björn. Sandra, 29, blev Edwins mamma för första gången den 1 juli. Nathalie, en 24-åring från London, satsar på en karriär inom musiken.

– Folk säger till mig att jag borde bry mig om Nathalies välbefinnande. Men det jag är mest upprörd över är att hon lämnade T-Centralen och födde upp mackor under flyktinghösten utan att pappa behövde säga något till henne.

Till och med Leo engagerar sig på egen hand. Han har bland annat bidragit med pengar till en Phuket-baserad välgörenhetsorganisation för barn.

– Leo hade lämnat Icas sida och spelat ukulele. Det är möjligt för honom att komma ihåg två saker, men han kommer fram till sin destination med en femhundring.

Kjell, en filmare som spelar in tre dagar i veckan, har ett starkt band med sin familj. Karin jobbar inte just nu, men hon har en son som kommer hem varje dag.

Dagarna värms upp. “Var det fan, nu är jag här igen, men jag tycker inte att det är så kul att shoppa”, mumlade jag för mig själv när jag stod på ett galleri med Karin och döttrarna.

Kjell bergqvist fru
Kjell bergqvist fru

By sehzuka