Tue. Sep 27th, 2022
Khloe Kardashian Längd
Khloe Kardashian Längd

Khloe Kardashian Längd /\ Khloé Kardashians fluktuerande utseende är ett vanligt samtalsämne på hennes sociala medier, och typiskt sett reagerar realitystjärnan argt på kritiker.

Familjen Kardashian-Jenner är förmodligen mer känd bland oss ​​än vår egen. Detaljerna kring deras födelsedagsfestligheter är välkända för oss.

Vi är bekanta med varje del av deras rivalitet, ända ner till konturerna av deras dagliga makeup. Vi är insatta i detaljer om deras tidigare kärlekar, nuvarande intressen och eventuella ånger de kan ha. Alla av dem.


När det finns för mycket information att bearbeta på en gång kan det vara lätt att tappa gåtan som omger en viss familj ur sikte. Kardashians blev inte först kända i denna metod.

Och nej, frågan är inte om Kris Jenner är en hjärna som skrev på en blodspakt med E! att spela i reality-tv för resten av sitt liv. Allt handlar om relativ höjd.


Hur vet du vem som är vem i en ögonblicksbild av Kardashians när det är mer än en fots höjdskillnad mellan den högsta och den lägsta i klanen?

Kardashians respektive höjder listas nedan, vilket ger dig ännu fler trivia att lägga till din redan omfattande kunskap om den berömda familjen. Slutligen, erkänn det

: Du har fortfarande vår uppmärksamhet. Khloe Kardashian går inte ner i vikt; hon har helt enkelt fulländat konsten att posera.

Den 36-åriga Good American mogulen svarade på ett fan den här veckan som ifrågasatte hennes uppenbara höjdlikhet med Kylie Jenner i ett nyligen inlägg på Instagram, trots att Khloé är 5 fot 10 tum och Kylie är knappt 5 fot 6 tum.

“vänster bild ger hingst, höger bild ger vanlig höjd”, skrev Twitter-användaren två bilder på Keeping Up with the Kardashians-stjärnan. Som i, “och kylie är typ 5’6″ eller hur?????? @khloekardashian.”

Jag menar, VAD ÄR TE? Snälla berätta för mig din längd. sluta vara så klämd. krympt EFTER vår sammankomst” Kourtney är den kortaste medlemmen i sin berömda familj, bara 5 fot lång.

Tre-mor-till-rockar behåller helt och fullt sitt söta och kompakta utseende. 2015, efter att ha uppdaterat sina följare om sitt träningsschema, slutade hon plötsligt.

PS Jag är fem meter lång, så alla går bara ifrån mig. Jag är på ett träningspass och skulle kunna använda lite måndagsinspiration. Med en tweet som började “Hahahaha jag älskar dig”, svarade Kardashian på kommentaren.

“Om du tittar noga på bilden av mig bredvid Kylie, kommer du att märka att jag lutar mig bakåt mot väggen och mina ben är liksom vinklade framåt för att få mig att verka kortare. Är det någon mening med det?

Khloé Kardashian talar äntligen ut om den läckande fotokrisen hon har hanterat: “Too much to stomach.”

“Jag skulle helst inte verka försvagad av hennes närvaro. Även om hennes längd är idealisk, “. Istället för att svara på en fans fråga i tråden genom att översätta hennes längd från tum till centimeter (177,8 cm), skrev Keeping Up with the Kardashians-stjärnan: “Jag står på en magnifik höjd. Så mycket blir det.”

Kourtney Kardashians vän och skådespelerska Jameela Jamil har uttalat sig om släppet av Khloés baddräktsfoto och sagt: “Hon blev mobbad in i sinnestillståndet.”

Det är mer attraktivt att titta på den starka En annan läsare som uttryckte osäkerhet om sin egen längd fick några uppmuntrande kommentarer från den nakna författaren.

Kardashian, 36, förklarade varför hennes längd ser annorlunda ut på vissa bilder under en positiv Twitter-interaktion med sina fans.

Khloe Kardashian Längd

Khloé Kardashian svarar en Instagram-användare som kallade henne “osäker”.En Twitter-användare vid namn två fotografier, en av Kardashian ensam och en av henne och hennes syster Kylie Jenner sida vid sida, vilket tyder på att Kardashians längd varierar:

“vänster bild ger hingst, höger bild ger medelhöjd och kylie är som 5″ 6″.” eller hur??? @khloekardashian Jag menar, VAD ÄR TE? Snälla berätta för mig din längd.

sluta vara så klämd. Kort EFTER vår första konsultation,” Att vara en av de högsta Kardashians, Khloé tornar ofta upp sig över sina släktingar i familjeporträtt

. Men ett fan twittrade, “, varför ser din längd annorlunda ut på varje bild?” och hon svarade. Frågan “n WHAT’S TEA” Vad är din längd Sluta med dina ansträngningar för att bli mindre. När vi väl har träffats kan du krympa ner. ”

Samma fan ställde också en spegelselfie av Khloé tagen av henne själv med ett Instagram-foto där hon ser ut att vara lika lång som Kylie Jenner, som är klart kortare än Khloé.

Hahahaha jag avgudar dig,” svarade Khloé.Jag är en smula kortare än Kylie eftersom jag på bilden lutar mig mot väggen och alla mina ben är osynkroniserade med varandra.

.”

Denna data samlades in från Twitter och importerades hit. Du kan hitta samma material i ett annat format, eller ännu mer material, på deras hemsida.


Hahahaha i ett nötskal: jag älskar dig. Det är därför på bilden med Kylie min rygg är mot väggen och mina ben är vinklade framåt något; detta gör att jag verkar kortare än vad jag faktiskt är.

Finns det någon mening med det? Jag vill inte verka för imponerande när jag står bredvid henne. Även om hennes längd är idealisk,

En tweet från Khloé Kardashian den 1 juni 2021På frågan om hennes faktiska längd bekräftade hon entusiastiskt (japp!) att hon var “lång och fantastisk.”


, och lägger till, “Jag är mellan 5’9,5 och 5’10” i höjd. OK, jag är 5’9,5″, men 5’10” låter bättre.

Denna data samlades in från Twitter och importerades hit. Du kan hitta samma material i ett annat format, eller ännu mer material, på deras hemsida.


omg hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha jag är mellan 5’9″ och 5’10”, därför gör de korta skämten mig LOL. Jag uppskattar det mycket. Det är sant att jag bara är 5 fot och 9,5 tum lång, men “5 fot 10” låter bara bättre.

Medan hon höll på, avslöjade Khloé också höjderna för resten av gruppen: “Kourt är 5 fot lång.” Kimberly är en kort person som står på ungefär 5 fot 2 tum.” Kylie, baserat på hur jag mäter henne, är förmodligen 5 fot 7 tum lång.”

Khloé Kardashian till gymmet och uttrycker sin frustration, ilska och galenskap över den ocensurerade bikinifotokontroversen.

Khloe Kardashian Längd
Khloe Kardashian Längd

By sehzuka