Tue. Oct 4th, 2022
Khaddi Sagnia Pojkvän
Khaddi Sagnia Pojkvän

Khaddi Sagnia Pojkvän /\ Khaddi Sagnia, 24, greps i november förra året. Svenskar blev utslagna från de långa hopstävlingarna i Sarjevo.

På Friidrottsgalan i Stockholm säger Khaddi Sagnia till SportExpressen att hon fått en stark start på säsongen.

När utomhus-EM tog slut i Berlin i augusti anlände Sagnia till Sjundeplats på gatan.

– Jag är riktigt nöjd med säsongen. – När det gäller att vänta till nästa år är VM helt klart den stora höjdpunkten. Khaddi Sagnia har mer än bara dykt upp i tavlingsgruppen. I samband med EM-finalen utbröt en debatt i Finland om hans träningsupplägg.

“Det var på gränsen till det extraordinära”, säger friidrottsprofilen Lauri Hollo i den finska tidningen Ilta-Sanomat om situationen.

“Jag pratar inte om vad jag gjorde eller hur jag kom dit”, säger Khaddi Sagnia, som också berättar att hon ofta visar upp sitt Instagram-kontos framsteg.

– Jag ska visa dig mitt bara bröst, jag är besatt av min knoge, och jag älskar bikinibilder. Om det finns personer som störs av det är allt du behöver göra att stänga ditt konto. Jag har inget annat att se fram emot. Khaddi Sagnia hävdar att han vill vara en förebild för unga.

Det här är ett svårt klimat för många att växa i, och jag vill visa att man måste vara försiktig med hur man ser ut. Oavsett vilken typ av skurk man kan ha.

Khaddi Sagnia och hans syster Binta Sagnia tog sig till Friidrottsgalan tillsammans.

Eftersom jag inte har några husdjur i min nuvarande bostad, är jag övertygad om att min syster kommer att följa i mina fotspår som min svurna kamrat.

I detta DOKUMENT dokumenteras resan från skador och panik av Khaddi Sagnias till OS, från lycka och drömmar.

När detta skrivs ligger VM-sjua och årslånga Idrottssverige Genombrott i frysen.

Innan i år var tanken att öka medvetenheten om OS-medaljer och uppmuntra andra att engagera sig.

Sportbladet har exklusivt följt Khaddi Sagnias OS-resa-spår och deltagit i en jakt på skador, tvivels och rena panikkänslor. Men de diskuterade också religion, trance och andra ämnen med Sveriges mest vördade ikonoklast.

Som hon uttrycker det, “Jag är lite peppad över det faktum att jag fick se den.”

Khaddi Sagnia Pojkvän

När du accelererar runt trettio meter för att exakt hoppa över längden på din hoppbräda och sedan vända all prutt som.

byggdes upp till det långa hoppet, framåt och bakåt, öppnar du dörren för alla möjliga andra möjligheter. Man har funnit att när en långdistanstratt ingår i en plan så ökar den negativa bromskraften från noll till 700 kilo.

Denna studie undersöker hur knogarna reagerar på en belastning som överstiger deras kapacitet med en lång sträcka under loppet av millisekunders normala mänskliga pfrestnings på uppförsbacken.

Det råder ingen tvekan hos Katrin Klaup om att allt detta är sant.

VM-sjuan Khaddi Sagnias 62-åriga tränaren i Estland har varit igång i många år. Nu sitter hon vid Globens Annex på en styrelse och väntar på att hennes adept ska göra media inför Globengalan den följande 14 februari.

Medan Khaddi sätter sig ner med TV4:s reportrar och genomför intervjun i egen hand när Katrin ställer sig upp och klargör sina sista dagar:

– Khaddi har upplevt en panikattack och har nästan varit deprimerad. – Jag har varit mer som en tränare de senaste dagarna, säger hon.Det låter väldigt slumpmässigt.

Khaddi Sagnias publicitetsblitz med journalister efter journalister gör det lätt att tro att Katrin Klaup spelar mig en spratt. Katrin, å andra sidan, tror att Khaddi kommer att vara i balans länge.

När en av Sveriges främsta friidrottsstjärnor, “panikat” (som Katrin beskriver det), kommer tillbaka från en lärka i Sydafrika är det en besvärlig förkylning; men när hon kommer tillbaka har hon ett “fruktansvärt pirr i magen”.

Uppbyggnaden på hans viktigaste idrottsr hade inte inledad om det inte varit för detta. Han såg så mycket mer i Fjoloer.

Efter det personliga rekordet 6,78 och sommarpraktik på VM i Peking började många i Friidrotts-Sverige se utvecklingskurvan där med något mörkt i fjärran.

Förrän nästa år kändes ingen decimeter som ett naturligt steg, och plötsligt var tankarna på en medalj i Rio som var helt realistiska.

SOK tog bort Ullevihopperskan från OS-truppen i september och visade upp den på Idrottsgalan som årets nybörjare i svensk idrott. Men samtidigt började en känsla av trygghet och trygghet smyga sig på.

– För mig är det så att jag kan upptäcka en stickande känsla att jag håller örat mot marken i den, och den klarar sig inte av sig själv. – När du kommer till slutet av dig själv inser du att allt är ett skämt, säger hon.

Varför inte bara gå tillbaka till ditt vanliga liv utanför fängelset om du inte har det?

– Ja, det är verkligen så. Människan vill bara koppla av och veta att det är här jag ska vara, men att veta att man inte kan göra det just nu är lite av en utmaning.

I slutändan är Khaddis svar raka och korrekta, och hans grymtande och ryckningar är riktade mot hans livskvalitet som långhoppare och hans redskap, hans knoge.

Den kvävande energin som genomsyrar 22-ringen under hela intervjun – ja, vid varje specifikt tillfälle där jag har förhört Khaddi – är svår att övervinna. Hela tiden är hon bara en stor teak

Khaddi Sagnia Pojkvän
Khaddi Sagnia Pojkvän

By sehzuka