Tue. Sep 27th, 2022
Khaddi Sagnia Familj
Khaddi Sagnia Familj

Khaddi Sagnia Familj /\ När detta skrivs ligger VM-sjua och årslånga Idrottssverige Genombrott i frysen.Man trodde tidigare att man kunde ta livet av sig och enbart fokusera på att vinna OS-medaljer.


Sportbladet har följt Khaddi Sagnia, långstjärnan, på marken under hennes OS-resa och har varit med i en kamp mot skador, tvivel och rena panikkänslor. Det är sant att vi pratade om religion, törnen och allt annat med Sveriges bästa idrottare.

– Jag är verkligen chockad över att jag har lyckats ta mig in i den här situationen, säger kvinnan.

Någon gång under de kommande 30 metrarna eller så kommer Tt att accelerera till den punkt där den exakt kan rama.

in vid long-hopps plankan n maxfart och sedan, inom loppet av flera sekunder, omvandla all fis som hade byggts upp till en long-hopp fram till den punkten, inramning och uppt, utsätter kroppen för andra typer av preflights.

Studier visar att den negativa bromstyrkan ökar från 0 kilo till 700 kilo när foten placeras i plankan på en långhoppare.

Det finns millisekunder av naturlig mänsklig pfrestning på upphoppsbenet och det finns en viss osäkerhet i hur knogen kommer att reagera på belastningen när den ökar med tanke på att en långhoppskapacitet finns där.

Katrin Klaup har sett allt förut.

Den 62-årige estlandslöparen med rottrarna har tränat i mer än ett år i kölvattnet av VM-sjuan Khaddi Sagnia. Nu sitter hon vid Globens Annex på en styrelse och väntar på att hennes adept ska göra media inför Globengalan den följande 14 februari.

Medan Khaddi sätter sig ner med TV4:s reportrar och genomför intervjun i egen hand när Katrin ställer sig upp och klargör sina sista dagar:

– Khaddi hade en rädsla, och han hade blivit deprimerad. De senaste dagarna har jag varit mer av en prest än en löpare, säger hon.Det är okej.

Khaddi Sagnia Familj

Khaddi Sagnias publicitetsblitz med journalister efter journalister gör det lätt att tro att Katrin Klaup spelar mig en spratt. Katrin påpekar dock att Khaddi är för långt borta för att vara mitt i striden.

Delvis beror det på Katrins “dlig känsla I benet” när hon gör sin avstämpel på en av Sveriges mest ökända frihetskämpar, “panikaten”, som Katrin beskriver det.

Hon är hemskt explosiv, snabbt, och nu verkar det som att hon kommer att bli lite fast i ett tryckögonblick och att hon sträcker sig lite på sidan av sängen.

Det hände nyligen på Nordenkampen, även om det bara var ett irritationsframkallande nysande. Trots Khaddis omedelbara panik fortsätter Katrin: “Nu händer allt p ein gng”, säger hon.

– Jag sa: “Khaddi, det här är precis som när du var liten och trodde att du hade fått sönder när du fick mjölksyra.” “Herregud”, säger Katrin Klaup och upprepar Khaddis ord. Så fort en person kommer till planeringsstadiet är uppgiften enorm! Ibland är allt du hör “aahh, det är så nervöst” i bakgrunden.

Det gör att du blir mer och mer irriterad när du kommer hem och misslyckas med att stämpla. Hon skriker, “Det är skitjobbigt!” och förklarar att hon är på jakt efter “abstracta”, “hoppkänslan.”

– Jag har inte hittat den där goa knslan när jag hoppar upp och bara tror att jag flyger än. Det stör mig lite, och det talar till mig lite, som är typiskt.

Det skulle inte bli så lätt att komma till de viktigaste sakerna i sitt liv om han inte ändrade sig. Det fanns mycket mer till Fj

Khaddi Sagnia Familj
Khaddi Sagnia Familj

Det fanns mycket mer med Fjolret än vad som visades på fotografiet. När jag växte upp på landsbygden i Sverige trodde jag alltid att när världsrekordet 6,78 och sommarpraktik på VM i Peking kom var det ett tecken på vad som väntade för många människor i landets ekonomiska utveckling.

En enda decimeter till nästa år uppfattades som ett naturligt steg och realistiska förväntningar på en medalj i Rio var höga. Från VM till Folksam GP hemma i Göteborg.

Där ska Khaddi Sagnia, långhopparen, träffa sin mamma för första gången och dela en måltid.

I slutändan kommer det att bli väldigt roligt. Om jag ska vara ärlig har jag flera gånger försökt komma tillräckligt nära henne, men det har alltid gjort henne nervös, som hon sa till SVT Sport.

Han var bara två centimeter ifrån Eugene VM-brons för tillfället.

Göteborgshopparen planerar nu för Folksam GP, som hon räknar med kommer att få mycket stöd från både hennes familj och hennes klienter.

28-åringen tror att hon kan få ett lyft av sin egen mamma för första gången, tack vare en extra energikick från lärkan. Det är möjligt att hon ringer efter loppet och undrar hur det gick, säger Khaddi Sagnia.

– Hon blir riktigt upprörd och vill tillbringa det mesta av sin tid hemma, men jag önskar henne lycka till. Det ska bli väldigt roligt att leka med henne. För att se hur hon svarar får vi vänta och se.

Det var inga överraskningar i Sagnias slutliga 6,87, men hon hade inga bekymmer inför den kommande tävlingen.

– Jag har fastnat i skuren tills vidare. Jag vill bara ha det trevligt, ta in all publikens energi och vara en del av en bra show.

Tog godis från kiosken och klockade in på mindre än en minut; hon sålde dem till sitt system, lärde sig betala en räkning när hon var ett år och använde nävarna för respekt i stadsdelen Hjällbo i Göteborg.

I morse fick Löjtnant Khadi Sagnia besked om att uppväxten inte bara hjälpt henne att nå idrottsframgngs, utan också förvandlat henne till en attraktiv affärskvinna.

Det är säkert i första hand. Kommer det verkligen att finnas ett OS i Tokyo den här veckan? Så fort den här butiken öppnar kommer det att vara som att alla åker till Japan för en Idol-festival och en som kommer att bli helt slängd nästa gång.

Trots att han är okänd utmärker sig Khaddi Sagnia, den 27-årige maratonlöparen, för sin höga ställning och imponerande uppgång på topplistan vid Göteborg Paradgata.

Faktum är att jag har jobbat borta på OS ganska länge nu. Första gången jag besökte Rio berodde på att det var första gången jag var där, och andra gången berodde på att jag satt upprätt.

Som ett resultat av pandemonium, säger Khaddi Sagnia, har OS inte kunnat delta i något av loppen eller träningspass på vägen. Även om hon hade fått rådet att skaffa en krona till sig själv, uttryckte hon en viss bävan över att göra det om hon inte kunde se sig själv.

Frågan är, “Varför skulle jag lämna hela tiden om det inte fanns några tävlingar?” Till slut bestämde jag mig för att det var bäst för mig att fortsätta, även om jag först trodde att jag kunde slappna av.

Khaddi Sagnia Familj
Khaddi Sagnia Familj

By sehzuka