Mon. Oct 3rd, 2022

Kerstin Bagge Barn /\ Rut Kerstin Margareta Bagge är en svensk sångerska och skådespelerska. Hon föddes Rut Kerstin Margareta Jakobsson i Sundbyberg.

Kerstin Bagge Barn
Kerstin Bagge Barn

Hon var medlem i bandet Gals and Pals och var tidigare gift med Lasse Bagge, men hon har sedan dess hittat en ny kärlek och är gift med någon annan.

Svenska Musikerförbundet delade i år ut sitt årliga Studioravenpris till Kerstin Bagge.

Anders Bagge, fyrtio år, ses slå ut med armarna när han står vid sjökanten. Han anger strandsträckan som står mellan Mälaren och den breda grästomten som han äger på Ekero.

Jag kommer att täcka detta område med en betydande mängd sand, som med största sannolikhet kommer att behöva mer än 120 ton. Efter det ska jag bygga en kanal som leder upp till huset åt dig så att du kan ta upp båten till den.

Anders två hundar, en engelsk bulldog som heter Ester och en golden retriever som heter Saga, har tränat intensiv intervallträning runt om på elvamannafältet de senaste minuterna sedan Aftonbladet kom på besök.

Varelserna kan hittas på varenda plats. Och ingen av dem har särskilt stort intresse av att ta över för husets ägare som hushållsföreståndare.

Allra sist bär Anders sin bulldog under armen på ett helt annat sätt. Och transporterar henne till den övre nivån av herrgården.

– Jag avgudar mina hundar. De är min min existens. Ja, jag tycker om alla jävla djur. Lite över toppen. Men när jag var barn var jag strängt förbjuden att ha några husdjur

. Kanske är detta anledningen till att jag inte har barn trots att jag alltid har velat ha dem. Djuren fungerar som en typ av stand-in för något annat.

Det har gått två veckor sedan den nya “Idol”-juryn gjorde sig kända för allmänheten. TV-tittare har lärt känna.

Anders som en rolig nallebjörn som tycker om musik, gräsklippare och djur i allmänhet. Anders är ofta omgiven av sin exfru Laila Bagge och hans nuvarande fru Andreas Carlsson.

SMDB By Scriling.com är Nepals mest välkända och respekterade onlinedestination för film, tv och kändisnyheter och information.

Du kan gå igenom titlarna och få mer information om de senaste och kommande filmerna och programmen. Skapa recensioner av dina favoritfilmer och tv-program och sammanställ en samling av dem.

Han började med att ta sånglektioner hos Adolf Fredrik, gick sedan vidare till Kungsholms Läroanstalt, där han avslutade sin skolgång samtidigt som han uppträdde med en rad olika band.

Georg Riedel, som gick i samma skola som Bagge, minns att han under hela tiden tillsammans respekterade Bagge för hans briljans i harmonisering och hans förmåga att konstruera sofistikerade arrangemang.

Kerstin Bagge Barn
Kerstin Bagge Barn

Och Jan Allan, som uppträtt i en grupp som tidigare använde Bagges arrangertjänster, har berättat hur han ofta kallades till praktik med förklaringen att “idag har det kommit nya harmonier från Lasse”.

Efter sin examen gick Bagge 1955-1957 på Musikhögskolan i Stockholm för att studera vidare i fagott, förutom att ta piano- och harmoniklasser.

Lasse Bagge började sin musikaliska karriär i unga år med att “uppträda utomhus”, och 1953 gick han med i Bengt Howers sextett och åkte på turné som pianist.

1954 samarbetade han med Kettil Ohlson för att producera sin första inspelning på en skiva. Året efter det åkte han på turné med Lars Gullin över nationalparkerna och .

i mitten av 1950-talet uppträdde han på Café du Boulevard i Stockholm, inte bara själv utan även med Sven Lindholm.

Det var hösten 1956 som han upptäcktes i Köpenhamn och Lars Gullin och Rolf Billberg befann sig då båda i staden.

Tillsammans med Billberg medverkade han på några av EP:s som gavs ut av Sonet. Dessutom spelade han in en trio-EP med Poul Gregersen på bas och William Schiopffe på trummor,

men denna EP släpptes aldrig. 1957 kom han med i Carl-Henrik Norins ensemble på Nalen, där han fungerade som både pianist och arrangör.

Därefter åkte han på turné med Rojarn Nyberg över sommaren och 1958–1959 var han medlem i Gävle Symfoniorkester som fagottist.

Kerstin Bagge Barn

1959 var han även pianist ombord på M/S Gripsholm och reste till USA. Åren 1959–1960 var han Katrineholms kommunala musikchef. Sedan fick han utöver det undervisning i regi av Herbert Blomstedt och fick även undervisning på violin.

“Den optimistiska filmen ‘expectant parenting’ regisserades av den svenske filmskaparen Lass Hallström, som är välkänd för sin film i bandet ABBA.

Han plågas ständigt av sitt ‘alternativa jag’, förföraren, medan den unge filmhjälten (Magnus Hierenstam) ) väntar glatt på den stora händelsen och, när avkomman är här, kämpar för att uppfylla alla sina plikter.

Medan den unge filmhjälten (Magnus Hierenstam) glatt väntar på den stora händelsen och när avkomman är här, kämpar att uppfylla a

Alla hans uppgifter (Micha Gabay). Det är under värdigheten för en “riktig man”, tror han, att byta en babys blöja,

därför vill han locka honom till farliga aktiviteter som skulle inspirera honom att bli en bättre person. I den här scenen använder filmskaparen Hellström beprövade scenarier från klassiska gangsterfilmer.

Uruppträdande med Gals & Pals skedde 1963 på Berns i revyn FiFajFoFum, där även Carl-Gustaf Lindstedt och Catrin Westerlund ingick.

Därefter medverkade bandet i revyerna “Grona Hund” 1963 och “Gula Hund” året därpå, som båda regisserades av Hasse och Tage.

Under samma år, 1963, medverkade de i tv-programmet “Drop In” med Beatles, som då var i landet för första gången.

Knappupp-revyn “P avigan” som Povel Ramel regisserade 1966 innehöll Gals & Pals som medlemmar i ensemblen.

Dessutom arbetade Lasse med uppsättningen av “Spader Madame” med Hasse och Tage 1969 på Oscarsteatern. Partituret för denna produktion komponerades helt av Franz Schubert.

Gunnar Svensson stod för arrangemangen av orkestern, medan Lasse Bagge stod för arrangemangen av sångnumren till “Fina koren”, där han själv medverkade tillsammans med många andra medlemmar i Gals & Pals.

Efter upplösningen av Gals & Pals bildade han 1972 sånggruppen Bagge & Sons Ltd, som förutom honom själv inkluderade Lena Ericsson, Kerstin Bagge och Bosse Andersson.

Bandet visades regelbundet i radio- och tv-program och våren 1975 gav de sig ut på en sju veckor lång turné i länder som en gång tillhörde Sovjetunionen.

Hasse Alfredsson kallade bandet EBBA efter initialerna i medlemmarnas efternamn efter bandets framträdande i revyn “Svea Hund” på Göta Lejon 1976.

Detta framträdande ägde rum samma år. De fortsatte att uppträda live och göra tv-framträdanden under resten av 1970-talets decennium.

Under 1960- och 1970-talen var Bagge även musikalisk ledare och arrangör av flera inspelningar med en rad kända artister, som Ernst Hugo Jaregrd och Cornelis Vreeswijk.

Dessa inspelningar släpptes på en mängd olika album. Fram till 1990-talet var han också involverad i flera inspelningar av Monica Zetterlund som konsult, arrangör och dirigent åt henne.

På 1970-talet var han ledare för husbandet för showen “Go ‘Kvall”, och han komponerade även arrangemang för en rad andra tv-program.

År 1980 var han även dirigent för regionmusiken i Jönköping, vid sidan av sin övriga verksamhet som instruktör.

Kerstin Bagge Barn
Kerstin Bagge Barn

By sehzuka