Sun. Oct 2nd, 2022

Josie Capllonch Pojkvän /\ Josie Capllonch är hennes flickväns namn. För några månader sedan i början av våren fick vi veta att Josie Capllonch, 34, en ikon för Paradise Hotel, väntar sitt första barn. Hon lade upp en video av sin växande mage på Instagram, tillsammans med den vackra solnedgången i Sydney.Skådespelaren Josie Capllonch meddelade sin graviditet i april.Hon sa nyligen till Aftonbladet: “Jag har alltid velat bli mamma.”Nu ståtar med ett vidsträckt landskap. Kenzo Zion Chung, en 50 centimeter lång, 3,2 kilo tung pojke, föddes tidigt på en måndagsmorgon.

Allt gick hur smidigt som helst! Josie Capllonch sprutar till Aftonbladet, “Jag har en riktigt bra avskedspresentkorg, så mycket tack!”Oöversättbar känsla. Livet känns helt nu. Har aldrig känt en man som hade tur att knåda tidigare.Det är fortfarande ett mysterium vem hennes mystiska far till barnet är.Han använder inga sociala medier och gillar inte att bli igenkänd; det är något folk borde respektera, sa Josie Capllonch i april.josie hävdar att hon och hennes älskare har varit tillsammans länge.Året därpå, den 31 oktober, publicerade hon en Tiktok av sig själv som dansade till Abbas “Hunny hunny” med beskrivningen “Mig varje gång jag börjar prata med en ny kille.”

Fakta och bio om Josie Capllonch Pojkvän

  • I veckan meddelade Josefin “Josie” Capllonch den oväntade nyheten att hon väntar sitt första barn.
  • Något som chockade många eftersom ingen joker kunde hittas i online-communities.
  • Nu ger hon upp sin motivering för Hänt.
  • En kvinna med en av de mest detaljerade profilerna på Paradise Hotels avslöjade i veckan att hon väntar sitt första barn.
  • Den 34-åriga Josefin “Josie” Capllonch är känd för att ha medverkat i flera säsonger av dokusåpan Paradise hotel, där tittarna fick en smak av drama, sex och relationer.
  • Josie spelade igenom hela säsongen varje gång både 2019 och 2020, men hon tog aldrig hem en vinst.
  • Hon sa till Aftonbladet, “Jag tror att allt du behöver göra är att lägga ner skidorna.” “Jag tycker bara man ska lägga ner skiten.


“Josies liv har tagit henne över hela världen under de senaste åren, och många av hennes fans tror fortfarande inte att hon gjorde det ensam.Många blev förvånade när hon släppte bomben att hon väntade barn med mannen hon varit tillsammans med så länge.Hon rapporterar dock till Aftonbladet att erbjudandet tagits emot väl och att hon därför är tillfreds med det.Instagram-profilen läser, “Ja, jag är med min lilla pappa och har varit det väldigt länge”, med hänvisning till en video där hon visar sin babybula.Hon berättar hur hennes livslånga dröm om att bli mamma äntligen går i uppfyllelse.
Barnet väntas komma i september, men de bestämde sig för att inte förbereda sig ifall det var en flicka eller en pojke.


Hon sa till Aftonbladet, “Jag har alltid trott att jag skulle få en pojke, men nu när jag är gravid skulle jag älska att ha en tjej.”Bianca Ingrosso är en populär svensk DJ och sångerska.C. Zelmerlöw, CiaraDet är ett exklusivt erbjudande bara för digBingolottoHÄNT NU!Statistikminister Magdalena Andersson avgårDärför bestämmer sig Josie på Paradise Hotel för att hålla pojkvännen hemma (förhållandets regler).NÖJE08 april 2022 18:04Ersättare: Elin KLUSIVTI Jonasson veckan , meddelade Josefin “Josie” Capllonch den oväntade nyheten att hon väntar sitt första barn.


En kvinna med en av de mest detaljerade profilerna på Paradise Hotels avslöjade i veckan att hon väntar sitt första barn.Den 34-åriga Josefin “Josie” Capllonch är känd för att ha medverkat i flera säsonger av dokusåpan Paradise hotel, där tittarna fick en smak av drama, sex och relationer.Hon sa till Aftonbladet, “Jag tror att allt du behöver göra är att lägga ner skidorna.” “Jag tycker bara man ska lägga ner skiten.
“Förvånade fans som frenetiskt letar efter den senaste utvecklingen Josies liv har tagit henne över hela världen under de senaste åren, och många av hennes fans tror fortfarande inte att hon gjorde det ensam.
Många blev förvånade när hon släppte bomben att hon väntade barn med mannen hon varit tillsammans med så länge.


Hon rapporterar dock till Aftonbladet att erbjudandet tagits emot väl och att hon därför är tillfreds med det.Instagram-profilen läser, “Ja, jag är med min lilla pappa och har varit det väldigt länge”, med hänvisning till en video där hon visar sin babybula.Hon berättar hur hennes livslånga dröm om att bli mamma äntligen går i uppfyllelse.Barnet väntas komma i september, men de bestämde sig för att inte förbereda sig ifall det var en flicka eller en pojke.Hon sa till Aftonbladet, “Jag har alltid trott att jag skulle få en pojke, men nu när jag är gravid skulle jag älska att ha en tjej.

Josie Capllonch Pojkvän

By sehzuka