Mon. Oct 3rd, 2022

Josephine Qvist Pojkvän /\ Under den föregående månaden har Josephine Qvist släppt tips om en ny älskare på sitt Instagram-konto.

Josephine Qvist Pojkvän
Josephine Qvist Pojkvän

Influensaren har nu avslöjat att det nya kärleksintresset är den professionella ishockeyspelaren Nick Ebert.

Det är en underbar sensation oavsett omständigheterna. är så lyckligt lycklig och kär, enligt vad hon säger, tillägger hon.

Josephine Qvist, som är 28 år, har släppt tips om ett nytt kärleksintresse och har till och med laddat upp bilder på sig själv med ansiktet mörkt de senaste dagarna.

Men mysteriet är äntligen borta eftersom hon har avslöjat på sin Instagram att hennes nya älskare är en 27-årig professionell hockeyspelare som heter Nick Ebert.

De två personerna träffades på en restaurang för en tid sedan, men de bestämde sig för att hålla sitt förhållande hemligt.

Paret är för närvarande på semester i Grekland, och influencern har avslöjat för Aftonbladet att de dejtar.

Det upplösta paret tillkännagav sin förlovning under sommaren 2017, men de bröt förlovningen sex månader senare. 2019 kom exen samman igen efter att ha gjort slut i maj föregående år.

Jospehine och Elin Woodie Skog är programledare för podcasten “Sweet but crazy”, som Jospehine producerar.

Där beklagade hon tillståndet i sina romantiska relationer och sa att hon hade gett upp allt hopp om att någonsin hitta sann kärlek igen. Hon hävdar att detta resulterade i att hennes fans erbjöd henne sitt stöd.

Jag har blivit överväldigad av den positiva feedbacken.

Det är underbart att mina följare och lyssnare är glada för min skull eftersom jag har pratat mycket om kärlek på sociala medier och i podcasten. Jag är verkligen tacksam för dem.

Josephine Qvist fick ett namn för sig själv 2015 som programledare för “Ex on the beach”, och hon medverkade också i 2016 års del av “Celebrity ex on the beach”.

När Josephine Qvist, en 29-årig influencer, realityprofiler och podcaster, dök upp i den inledande säsongen av Ex on the Beach 2015, fångade hon omedelbart hela Sveriges befolkning.

Hennes liv följs nu av hundratals miljoner människor och hon har varit värd för podden “Sweet but crazy” tillsammans med vännen Elin Skog, som är 25 år, de senaste åren.

I maj föregående år spred Josephine den glada nyheten att hon hade hittat kärleken i en person vars ansikte var extremt igenkännligt för många människor.

Hennes nya älskare var ingen mindre än Nick Ebert, en professionell hockeyspelare i NHL som de senaste åren åkte skridskor med Örebro HK.

Det lyckliga liv paret hade tillsammans avbröts dock i april när Nicks tillstånd att vara i Sverige återkallades och han tvingades återvända till USA.

Josephine Qvist Pojkvän

“Det finns många individer som skriver “men det är helt enkelt att följa”, men det är inte riktigt så enkelt. Det är tufft för mig att helt enkelt följa med eftersom jag har mycket att göra här hemma.

Dessutom har jag är ansvarig för något som jag inte kan avslöja just nu “Josephine postade detta på sitt Instagram-konto.

Sorgen som influencern kände tidigare har gått över. Hon är igen kär i någon.

Josephine Qvist avslöjar för Hant om sin nya älskare att hon är “kär” på ett sätt som hon aldrig föreställt sig att hon skulle bli.

Vem exakt det är är dock något hon fokuserar på lite mer. Hon fortsätter med att säga detJag ber dig, håll honom gömd så länge du kan!

Josephine har tidigare lagt upp ett foto på sin älskade på sociala medier, men bilden ändrades till att inkludera en hjärtemoji som täckte hennes ansikte.

Efter att bilden släpptes för allmänheten blev det klart att den nya kärleken hade brunt hår och verkar ha en mjuk plats för hundar.

Qvist medverkar i årets säsong av “Kändis ex på stranden” på Dplay. Det var under inspelningen av den här säsongen som hon kom fram till att hon ville ha sin ex-pojkvän Stefan Warg tillbaka i sitt liv.

Efter att ha gått mer än ett år utan att kommunicera med varandra, kopplade paret upp igen strax före inspelningssessionen.

Under intervjun i april sa Josephine Qvist att hon hade en känsla av att hennes “hjärta tillhör honom”.

Qvist har inte lämnat någon förklaring till varför hon och Warg bestämde sig för att avbryta förlovningen.

Josephine Qvist har kontaktats av Expressen för att lämna ett uttalande.

Det är inte känt om svårigheten att upprätthålla en långdistansrelation eller något helt annat är kuggen som sitter fast i kärlekens hjul;

inte desto mindre kommer Josephine på tisdag att leverera ett allvarligt budskap. Hon och Nick har bestämt sig för att gå åt olika håll.

“Älskade. Jag blir ofta ifrågasatt om mitt förhållande till Nick. När jag åker dit för att hälsa på, när vi ses igen,

och jag orkar verkligen inte svara på en enda fråga om honom längre och har inget annat val än att ljuga, när de tiderna kommer, måste jag ljuga “Josephine fortsätter sitt skrivande genom att säga:

Josephine Qvist Pojkvän
Josephine Qvist Pojkvän

“Nick och jag är färdiga tillsammans. Jag vill inte diskutera det, och det vill jag inte.

By sehzuka