Sun. Oct 2nd, 2022
Jonatan Unge Flickvän
Jonatan Unge Flickvän

Jonatan Unge Flickvän /\ Radiopersonligheten Cecilia Düringer, 42, och komikern och krönikören Jonatan Unge, 43, gjorde en imponerande show genom att släppa P sp ret 2021.

Svenska folkets kanske största genombrott var förbehållet Jonatan Uge. Å andra sidan är han en relativt ny komiker med ett antal populära podcasts som Della Sport.

Men Jonatan Unge hade det inte så lätt i sitt privatliv. Efter att hans ex-flick-partner avslutade deras förhållande, hamnade Jonatan Unge i en djup brunn av ångest. Han ringde en taxi och hade kört till psykakuten eftersom det var så roligt.

De tillbringade kvällen hemma i Malmö. Jag började oroa mig och undra: “Ska jag gå till Bishops Arms eller psyka mig ut?” Men jag hade redan varit på Bishops Arms, så det verkade konstigt att gå tillbaka till din plats, sa han i en intervju med Café 2019.

Första gången han gjorde detta var sommaren 2009 i SVT. Varje sommar spelade han in sina dagliga tankar i SR P3:s Sommarmorgonpasset.

Mellan 2010 och 2014 arbetade han i P3-radioprogrammet Tankesmedjan. Unga människor är och har aktivt deltagit i en mängd olika aktiviteter över hela linjen.

De fick honom 2011. Senare samarbetade de för att skapa P4-showen Shards of a Marriage, som var inspirerad av deras eget förhållande.

Unge spelade en stor roll i 2021 års tv-serie Drugdealer, som han skapade tillsammans med Isabella Rodriguez för Sveriges Television.

Jonatan Unge Flickvän

När du planerar ditt liv, tänk på att saker och ting inte alltid blir som du förväntar dig. Chefen på On the Track, Jonatan Unge, hade ingen chans.

Insikten om att hans bästa väns mamma hade dumpat honom var det första steget på vägen till slutet av hans eget personliga helvete.

För mig är det spetsen på det för tillfället. Så länge jag inte tänker på henne och honom tillsammans så klarar jag mig.

I årets iteration av SVT-succén P spret har komikern Jonatan Unge (43 år) och radiopersonligheten Cecilia Düringer (42 år) visat sig vara oslagbara i sina respektive roller.

Hanna Hellquist, Daily Newss krenik, och Ina Lundström, en radio-DJ i slutet av trettioårsåldern, hade båda stora ledningar inför fredagens masterfinal.

Jonatan Unge har dock inte tyckt att hans privatliv är så lätt som han hade hoppats. Jonatans 36-åriga bästa vän Nanna Johansson tog beslutet att saker och ting inte skulle bli darrigare på ett ögonblick, och han fann sig hopkurad i en boll av tvivel och rädsla.

Jonatan Unge Flickvän
Jonatan Unge Flickvän

Lokalbefolkningen i Malmö tillbringade en lugn kväll hemma. I min nöd diskuterade jag att checka in mig på Bishops Arms eller en mentalvårdsinrättning.

I en intervju med Café förklarar han att återvändandet till samma plats fick honom att känna sig obekväm med kvinnor. Men Bishops Arms hade redan välkomnat mig, och ett återbesök verkade onödigt.

Till slut skickades en taxi till platsen.

Istället skickades en taxi för att ta honom till närmaste psykiatriska sjukhus. Efter hans ankomst var han tvungen att genomgå tester för att säkerställa att han inte var en självmordspsykopat.

Länge och gradvis förbättrades Jonathans eländiga tillstnd när han tog en ångestmedicin.

Oavsett vad som händer kommer jag aldrig att börja ta livet av mig. Men det är något jag bara inte kan gå ut med.

Anledningen till detta är att eftersom han har svårt att fatta snabba beslut kommer han att känna sig hungrig och ta till att äta pinnar och kvistar istället för att bita på naglarna eller gnaga på naglarna när han egentligen bara har tråkigt.

I sin senaste bok skriver Jonatan Unge om att träffa sin ex-flickvän Nannas nya älskare.

Jonatan Unge är son till journalisten Cecilia Hagen och även journalisten Ingemar Unge, som båda är i sjuttioårsåldern. Han är avkomma till kända reportrar Cecilia Hagen och Ingemar Unge. När Jonatan var barn upptäckte han judendomen och konverterade till kristendomen.

Jonathan diagnostiserades först med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) när han var ung vuxen. Utöver sina hälsoproblem har han också haft ekonomiska svårigheter som kan vara kopplade till hans sjukdom. Du kan också säga “nej” om du vill.

Det faktum att jag inte kan säga säkert om det har något att göra med min Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) eller med min personlighet i allmänhet (eftersom de två är släkt) gör mig orolig.

Jonatan Unge hade tidigare varit i ett förhållande med skridskoåkaren Sissela Benn, som var 41 år när deras förhållande tog slut.

Den svenska ståuppkomikern Jonatan Unge anses allmänt vara ett av landets största namn. Med en lång historia av populära poddar som “Lilla drevet”, “Spela spel” och “Della arte” har han undvikit betydande kommersiella och kritiska misstag i ett brett utbud av tv-program. Även titeln “årets bästa serie” tilldelades honom.

Systrarna Düringer, Sambon Cecilia och Cecilia

Nyligen vann han och hans flickvän Cecilia Düringer en tävling där han och den svenska allmänheten bedömdes positivt på grund av hans framåtanda och agerande.

Sanningen är att även för en serietidning kan livet vara utmanande, som Jonatan upptäckte när han släpptes från fängelset och tvingades leva med sin ex-flickvän Nanna Johansson.

Lokalbefolkningen i Malmö tillbringade en lugn kväll hemma. I min nöd diskuterade jag att checka in mig på Bishops Arms eller en mentalvårdsinrättning.

I en intervju med Café förklarar han att återvändandet till samma plats fick honom att känna sig obekväm med kvinnor. Men Bishops Arms hade redan välkomnat mig, och ett återbesök verkade onödigt.

Med tanke på hans svåra situation var Jonathan tvungen att ringa en taxi och boka tid för att rådfråga ett medium om sin situation. Efter hans ankomst var han tvungen att genomgå tester för att säkerställa att han inte var en självmordspsykopat.

Men efter att ha tagit ångestdämpande medicin återgick hans kropp sakta men säkert till sitt tidigare tillstånd.

Oavsett vad som händer kommer jag aldrig att börja ta livet av mig. Jag kan vara kompetent inom många områden, men det här är inte ett av dem. Anledningen till detta är att eftersom han har svårt att fatta snabba beslut kommer hans ångest att få honom att känna sig hungrig.

Istället för att bita naglarna eller dra i stringtrosan kommer han att sticka och rycka.

För allt Jonas vet har hans ex-flickkompis Nanna hittat ett nytt kärleksintresse.

Vi satte oss igenom ringsignalen. Så länge jag inte tänker på henne och honom tillsammans så klarar jag mig.

Hans frekventa hänvisningar till sin mors judiska bakgrund och hans beslut att gå med i den judiska gemenskapen tjänar som exempel genom hela hans skrifter.

Till exempel samarbetade han med komikern Aron Flam i produktionen av en show med titeln Jewish standup, som de två tänkte ut tillsammans. Utöver det samarbetade han med Aron Flam i 2012 års bok Sista ordet: citat och fakta over döden.

Grillad, ett TV-program från SVT, visade honom sommaren 2009. Sommarmånaderna det året var

Jonatan Unge Flickvän
Jonatan Unge Flickvän

By sehzuka