Tue. Sep 27th, 2022

Jonatan unge barn /\ Jonatan Anders Unge, född den 4 januari 1979 i Stockholm, är en svensk ståuppkomiker som även har medverkat i ett antal radio- och tv-program. Han är avkomma till Ingemar Unge och Cecilia Hagen.Det faktum att hans mamma är judisk påverkar honom att gå med i den judiska gemenskapen som en toning. Han har bland annat samarbetat med komikern Aron Flam på ett album med titeln judisk standup. Han skrev boken Last Word: Quotations and Facts about Death tillsammans med Aron Flam. Han medverkade i SVT:s Grillad våren 2009 och SR P3:s Morgonpasset Sommar varje dag den sommaren. Han var med i produktionsstaben för P3-radioprogrammet Tankesmedjan mellan 2010 och 2014. Unge är och har medverkat i ett flertal poddar.

Jonatan Unge hade ett förhållande med komikern och sketcheraren Sissela Benn, välkänd för sitt arbete på TV4:s Kontoret, fram till 2013. Paret fick en dotter tillsammans, född 2011. Senare samarbetade de i produktionen av P4-komedialbumet Skärvor av ett äktenskap, som var fritt inspirerad av duons egna erfarenheter.2021 spelade Unge huvudrollen i den svenska komediserien Drugdealer, som han skapade tillsammans med Isabella Rodriguez.

Fakta och bio om Jonatan unge barn

  • Radiopersonligheten Cecilia Düringer, 42 år, och komikern och krönikören Jonatan Unge, 43 år, satte ihop en imponerande produktion av P sp ret 2021.
  • Jonas unges kanske största genombrott bland svenska folket var denna.
  • Men han är också en nykomiker med ett antal succépoddar som Della Sport.
  • Men Jonatan Unge hade det inte så lätt i sitt privatliv.
  • Efter uppbrottet med sin ex-flick-partner hamnade Jonatan Unge i en djup brunn av ångest.
  • Situationen var så svår att han ringde en taxi som tog honom till ett psykiatriskt sjukhus.
  • Det blev en kväll hemma i Malmö.
  • Även om han tidigare hade besökt Bishops Arms, kände han att det skulle vara olämpligt att återvända till etablissemanget i en intervju med Café 2019.


Jonatan har också en prekär ekonomisk situation, något han varit väldigt öppen med.I samma intervju berättar Café att han har totalt fem betalningsspärrar hos kronofogden.Han tillskriver felaktigt sina ekonomiska problem till det faktum att han fick diagnosen ADHD när han var ung; dennamissuppfattning har plågat honom under hela hans liv.Men goda nyheter har äntligen kommit för Princess of Spells.
Jonatan twittrar sina goda nyheter: han ska bli pappa.Så nu letar han efter en större plats i Malmö på Twitter.


Men i samma tweet antyder han att han delar denna uppfattning.Bingolotto brukade vara en källa till musik, glädje och, förstås, bingo, men förra veckans yxande fick fler än ett fåtal människor att känna sig förrådda.Bingolottos Facebooksida gör det tydligt.Här protesterar tittarna: – Det är konstigt, det är bara en av många kommentarer på sajten som gillar den.Nej, istället skickade de ut Bingolotto på en båt.
Något som fick fler att vilja se den: Någon kommenterade på Bingolottos Facebook-sida, “Oj!
Finns det på kanal 7?


Det verkar alltid finnas på kanal 4!” Så konstigt att ni spelar i Sjuan, ingen har den kanalen och kan därför inte spela, skrev någon annan.”Har ingen kabel, därför fanns det inga lotterier; jag skulle ha älskat att lyssna på Boppers”, skrev en tredje.Anledningen till förändringen var att riksdagsvalet sändes i TV4 under Bingolottos ordinarie programtid.Det gjorde att Stefan Odelberg istället ledde tittarna igenom kvällen på sjuan och de som såg sändningen var extatiska.


En användare uttryckte det så här: “Vilket underbart program BingoLotto blev när nyheterna slutade och alla fokuserade enbart på det.”Många kommentatorer har också uttryckt sin glädje över kvällens gäster, The Boppers, Brolle och Nanne Grönwall.Stefan är ett relativt nyligen tillskott till Bingolotto; han anställdes som programmets programmerare 2020, men han har redan visat sig vara ett riktigt proffs.Zlatan och Caroline Seger är jag och min fru, Lotta.Stefan hade sagt till Hänt att det är vi som ska placera bollarna i målen.

Jonatan unge barn

By sehzuka