Tue. Sep 27th, 2022

Jonas Eriksson Förmögenhet /\ Hans Jonas Eriksson är en före detta svensk fotbollsdomare och affärsman. Han föddes i Ornasets socken i Lule, som ligger i Norrbottens län.

Jonas Eriksson Förmögenhet
Jonas Eriksson Förmögenhet

Hans Jonas Eriksson är erkänd som domare på bästa fotbollsnivå i både Sverige och internationellt.

Jonas Eriksson, 33 år, blev nyligen mångmiljonär och fortsätter att tjäna ytterligare pengar genom fotbollsarenor.

Eftersom han har omedelbar tillgång till 40 miljoner kronor och kommer att ha tillgång till 35 miljoner kronor året därpå är han en av de rikaste personerna i allsvenskan.

Domaren svarar, “Ja (ha, ha),” och tillägger att han inte har tänkt så mycket på det, men han tror att Henke definitivt är rikare.

Jonas Eriksson, 47, har gått vidare från sitt yrke som fotbollsdomare på högsta elitnivå för att göra karriär som entreprenör och affärsängel. Han är mest känd för sina framträdanden i SVT-programmet “Draknastet”.

Detta initiativ, känt som Sportway, representerar en betydande investering i direktsändning av sportevenemang från en mängd mindre arenor med hjälp av obemannade AI-kameror.

Om det lyckas finns möjligheten att sälja av den enorma hyddan och dra in vinsten, precis som med företaget IEC förr.

Enligt Jonas Eriksson finns det många möjligheter för dig att ta samma resa hit.

Jonas Eriksson är en före detta fotbollsdomare som kommer från Sverige. Mellan åren 2002 och 2018 fungerade han som internationell domare för FIFA.

Domare för en fotbollsmatch. Född den 28 mars 1974 i den svenska staden Lule. Det uppskattas att Jonas Eriksson har en förmögenhet på cirka 20 miljoner svenska kronor.

1994 startade Eriksson sin karriär som proffsdomare, och han har arbetat i allsvenskan sedan år 2000. Från och med år 2014 hade han dömt 112 matcher för Sveriges landslag förutom 263 matcher .

i allsvenskan och 47 matcher i Superettan. Han dömde den sista matchen i Europa League den 18 maj 2016, som stod mellan Liverpool och Sevilla.

Efter Liverpools 3-1-förlust ifrågasattes domarbesluten som han fattade. Den 30 maj 2018 avslöjades att han kommer att avgå från tjänsten som domare.

I februari 2014, under en åttondelsmatch i Champions League med Manchester City och FC Barcelona, ​​fick Eriksson en hel del motreaktioner för en bedömning som han gjorde.

Jonas Eriksson Förmögenhet
Jonas Eriksson Förmögenhet

Under en presskonferens uttalade tränaren för Manchester City, Manuel Pellegrini, att han trodde Eriksson var fördomsfull och uttryckte sitt missnöje med att svenska domare tillåts övervaka matcher på den nivån.

Pellegrini menade att allsvenskan i Sverige inte var lika betydelsefull som huvudtävlingarna som hölls på andra håll i Europa.

Efter ytterligare övervägande uttryckte Pellegrini ånger och drog delvis tillbaka sitt påstående.

Den 30 maj 2018 meddelade Eriksson att han inte längre kommer att döma fotbollsmatcher. Detta kom till följd av att han diskvalificerades från att döma i fotbolls-VM 2018 i Ryssland och att han var mycket nära den obligatoriska pensionsåldern på 45.

Eriksson hade tidigare uppgett att han kommer att hänga upp sina klackar efter ingåendet av fotbolls-VM 2018 i Ryssland.

Men med tanke på att Erikssons lag inte kvalificerade sig till turneringen i Ryssland har Eriksson valt att kalla det en karriär ännu tidigare, sommaren 2018.

Men Eriksson uppgav också till SVT Sport att ledningen för UEFA och FIFA, de två stora fotbollsorganisationer, är anledningen till att han inte vill fortsätta sin karriär inom sporten.

Den 30 maj 2018 kom Eriksson med beskedet att detta blir slutet på hans karriär som domare. Den andra lördagen i maj 2018 dömde han sin sista match, som var en match mellan Island och Norge.

Efter att ha sålt sitt företag blev Jonas Eriksson miljonär och kunde ägna sig åt fotbollssporten, vilket var hans största intresse. På bara några korta år steg han till att bli en av de mest respekterade domarna i världen.

Jonas Eriksson interagerar med displayen genom att trycka på den och startar sedan om. Riffet från “Sweet child o’ mine” av Slash hörs komma från högtalarna på mobiltelefonen.

Jonas groovar till musikens rytm genom att låta sin högra fot hänga från sidan av hotellsängen medan han trampar.

De påminner mig om en grupp vaktmästare som släppte en kollektiv suck av lättnad efter ett bröllop som gick utan problem.

Kostymbyxor i svarta och vita skjortor med varierande grad av knappupplösning observerades.

Eftersom Stefan Johannesson har släppt ut sin UEFA-slips i så extrem grad har man nästan en känsla av att den redan har börjat sin smygfärd mot pannan.

Efter att ha dömt Champions League-matchen mellan Juventus och FC Köpenhamn firade det svenska domarteamet sina framgångar med en lågmäld och välförtjänt efterfest kl.

Art Hotel Boston i Turin. Tävlingen stod mellan Juventus och FC Köpenhamn. Kvällen i november avslutas med lite öl och konjak från minibaren. Utöver det finns såklart låten “Sweet child o’ mine”.

De lyssnar alltid på Guns N’ Roses-låten i omklädningsrummet innan de går ut för att värma upp på planen.

Sedan kvartsfinalmötet mellan Milan och Barcelona 2012, som var Jonas Erikssons viktigaste match i karriären dittills, har de gjort det.

Han minns tydligt att han var i spelargången på San Siro, där matchen ägde rum. 70 000 italienska supportrar skrek som om någon hade stulit all deras parmesan,

och Milans hemkomstsång Sweet child o’ mine sprängde i högtalarna när de välkomnade Messi och Zlatan.

Semesterplanerna för Jonas Eriksson och hans partner inkluderar tid tillbringade i USA.Det finns anledning att fira just nu.

IEC in Sports såldes till det franska konglomeratet Lagardère för ett totalpris av 750 miljoner svenska kronor (SEK).

Av denna summa kommer 400 miljoner kronor att betalas ut omedelbart och resterande belopp kommer att betalas ut under loppet av de följande tre åren förutsatt att bolaget håller sin budget.

Som ett resultat av transaktionen är de tre huvudägarna, Jonas Persson, Anders Bjorkman och Jonas Eriksson, nu värda många miljoner dollar var och en.

Det ger minst 40 miljoner kronor för den allsvenske domaren Jonas Eriksson, som ägde mellan 10 och 15 procent av bolaget, och ytterligare 35 miljoner kronor för nästa år.

Eriksson kommer att fungera som analytiker för SVT inför fotbolls-VM 2018 i Ryssland, fotbolls-EM 2020 i Europa och 2022 års fotbolls-EM för damer i England.

Dessa tävlingar kommer alla att äga rum i Europa. SVT1, SVT2 och SVT Play är de kanaler som bär sändningarna.

Under mötet mellan USA och England var Eriksson även på plats i studion för FIFA – Fotbolls-VM 2019 på TV4 och Cmore.

Sändningen av fjärde säsongen av Draknastet på SVT startade i augusti månad 2021. Det verkar som att Eriksson tar formen av en av drakarna.

Jonas Eriksson Förmögenhet
Jonas Eriksson Förmögenhet

Erikssons självbiografi, med titeln Korthuset, släpptes den 13 oktober 2021. Boken beskrivs som “en domares berättelse om sparkarna och spelet bakom världsfotbollen”, och den är skriven av Eriksson.

By sehzuka