Tue. Oct 4th, 2022

Jonas eriksson förmögenhet /\ Fotbollsdomare. Född i Lule, Sverige den 28 mars 1974. Värdet på Jonas Erikssons goodwill har uppskattats till 20 miljoner svenska kronor. Eriksson har varit proffs sedan 1994, och han har dominerat allsvenskan sedan år 2000. Totalt 263 matcher i allsvenskan, 47 i superettan och 112 internationellt sedan början av 2014 har han förverkat. Den 18 maj 2016 blåste han finalen i Europa League mellan Liverpool och Sevilla. Efter Liverpools 3-1-förlust väckte hans arbetsdag en hel del kontroverser.

Den 30 maj 2018 meddelade han sin avsikt att gå i pension. Jonas Erikssons lön och förmögenhet: Den svenske domaren, affärsmannen och ex-journalisten Jonas Eriksson är värd uppskattningsvis 13 miljoner dollar. Trots att han växte upp i Sigtuna, Sverige, föddes Jonas Eriksson i Lule. Mitten av 1990-talet markerade hans övergång till proffsvärlden och sedan år 2000 har han tjänstgjort som domare i Allsvenskan, den högsta professionella ligan i Sverige.

Fakta och bio om Jonas eriksson förmögenhet

  • Han har dömt 263 matcher i den allsvenska ligan.
  • Superettan är Sveriges andradivision i fotboll, och han har dömt 47 matcher där.
  • För att lägga till sina meriter är Jonas en av få FIFA-funktionärer som kan döma vid stora internationella tävlingar.
  • Han har dömt 112 landskamper.
  • UEFA Super Cup-matchen 2013 mellan Bayern München och Chelsea dömdes av honom.
  • Hans VM-domaruppdrag inkluderade mötet i första omgången mellan USA och Ghana, såväl som flera andra högprofilerade tävlingar.
  • Innan sin karriär som domare arbetade han för en stor svensk idrottsmedieorganisation.
  • Han blev en hemlig multifunktionell FIFA-domare efter att ha sålt sina intressen i företaget för cirka 10,8 miljoner dollar 2007.
  • Idag sköter han spel av genuin passion för sporten.


Jonas ses som en pålitlig tjänsteman eftersom han inte kan mutas eller tvingas att fatta felaktiga beslut.
33-årige nyblivna mångmiljonären Jonas Eriksson fortsätter att göra ett mord på fotbollsarenor.
Idag flyger Jonas Eriksson och hans kompis till USA för terminen.IEC in Sports köptes av det franska konglomeratet Lagardère för 750 miljoner svenska kronor (100 miljoner dollar), varav 400 miljoner kronor skulle betalas ut omedelbart och resterande belopp under de kommande tre åren förutsatt att företaget bibehåller sin budget.Under loppet av en natt kommer försäljningen att göra Jonas Persson, Anders Björkman och Jonas Eriksson till mångmiljonärer.


För allsvenska damen Jonas Eriksson skulle det röra sig om minst 40 miljoner plus ytterligare 35 miljoner kronor under det kommande året, då hon har en andel i bolaget på mellan 10 och 15 procent.
Det är rätt med en lite större ägare, både för att det är ett bra tillfälle att sälja och för att det är nästa logiska steg för ett företag.Det handlar dock inte bara om pengarna; Det som verkligen betyder något är att hitta en pålitlig ägare som låter oss driva företaget som vi tycker är lämpligt när de köper ut resten av aktien.


Men jag har jobbat hårt konsekvent och har alltid vetat hur jag ska få det jag vill ha.
Det är alltid bra att få ihop allt med familjen.när de reser och undviker är det uppenbart att om det spelas mycket mer fotboll så skulle folk kunna klara sig med mindre arbete.Med tanke på att 45 är gränsåldern för topphundar har jag fortfarande fem år kvar.Jonas Eriksson har inga planer på att sluta sova.
För mitt bankkontos skull är det roligaste jag gör varje vecka att skippa fotboll.Se även: Hans nuvarande rikedom på 40 miljoner svenska kronor och beräknad rikedom på 35 miljoner dollar under nästa år gör honom till en av Sveriges rikaste personer.


Idag flyger Jonas Eriksson och hans kompis till USA för terminen.IEC in Sports köptes av det franska konglomeratet Lagardère för 750 miljoner svenska kronor (100 miljoner dollar), varav 400 miljoner kronor skulle betalas ut omedelbart och resterande belopp under de kommande tre åren förutsatt att företaget bibehåller sin budget.Under loppet av en natt kommer försäljningen att göra Jonas Persson, Anders Björkman och Jonas Eriksson till mångmiljonärer.För allsvenska damen Jonas Eriksson skulle det röra sig om minst 40 miljoner plus ytterligare 35 miljoner kronor under det kommande året, då hon har en andel i bolaget på mellan 10 och 15 procent.

Jonas eriksson förmögenhet

By sehzuka