Tue. Oct 4th, 2022

Jon Olsson Förmögenhet /\ Skidåkare.Född den 17 augusti 1982 i Mora.Värdet på Jon Olssons goodwill har uppskattats till 75 miljoner svenska kronor.Han sänder sina dagliga bedrifter på YouTube-vloggar och använder sociala medier för att dela dem med sina följare.Han började dejta Janni Delér 2012; de gifte sig i november 2017 och firade sin bröllopsdag i juni 2018 med en resa till Marbella.Paret välkomnade en son vid namn Léon i november 2019.Sedan juli 2020 har Jon Olssons YouTube-kanal samlat över 1,5 miljoner betalande prenumeranter.


Den har för all del kastats ut.Lyxtillvaron i Monaco känns bara inte så lyxig som den borde.
Janni Olsson Delér sitter i sin soffa, uppkopplad till internet via sin laptop, trots att hon är både mystiskt klädd och en stor aktör i sociala mediers värld.Båda fortsätter att lida av jetlag och en trevlig uppsjö av aktivitet efter sina resor.Jag vaknade vid femtiden på morgonen och tänkte att jag kunde kolla min mail innan jag skulle till jobbet, men så såg jag Janni sitta i fåtöljen med sin dator.Det beräknas att den svenska professionella friåkaren och alpina skidåkaren Jon Olsson kommer att ha ett nettovärde på 6 miljoner dollar 2022.Vid 16 års ålder gjorde Olsson Delér bytet från raceskidor till tvillingtips och drog sig tillbaka från sporten han hade börjat sin karriär inom.

Fakta och bio om Jon Olsson Förmögenhet

  • Vi säger åt varandra att jobba mindre, men vi är också engagerade i att inte somna vid ratten, som Jon Olsson uttrycker det
  • .Instagram-inlägget som Jon Olsson delade med sina nästan 1,1 miljoner följare är inte fejk; bilderna togs bara några dagar innan inlägget gick live.

  • Han gör samma sak på sin enormt populära YouTube-kanal, som har 1,3 miljoner prenumeranter och där nya avsnitt släpps tre gånger i veckan.

  • I den torsdagssläppta vloggen ligger han och slappar i soffan och förklarar hur han har varit sjuk och inte kunnat ladda upp nytt innehåll.

  • Istället bjuds tittarna på en serie tillbakablickar från de hysteriska händelserna som ledde fram till utbrottet
  • Outfituthyrning i Marbella!Jon Olssons YouTube-kanal, som han lanserade 2016, är just nu hans främsta inkomstkälla och ryktbarhet.


Följ med när han tar sig an nya affärsprojekt och hemförbättringsprojekt samtidigt som han ägnar sig åt extremsporter, snabba bilar och exotiska resor.Det krävs dock en enorm ansträngning för att spela in detta drömliv.Absolut, många gånger om.Men jag ser inte de riktiga pengarna när vi kan göra det själva lika enkelt.Jag gillar hur enkelt det är att skapa en personlig YouTube-kanal; vi har fullständig kontroll och ingen kan smyga in.


Vi har också friheten att inkludera vilket innehåll vi väljer; till exempel när vi släpper en ny klädlinje kan vi upptäcka att ämnet för veckans vlogg handlar om mode.Vid den här tiden är familjen Olsson Delér det närmaste Sverige har en Kardashian.Även om familjerna Wahlgren/Ingrosso, Parnevik och Schulman sannolikt är mer kända på hemmaplan, har familjen Olsson Delér en större anhängare på sociala medier.


Janni Olsson Delér började blogga om sitt liv 2013 efter att hon blev ihop med Jon Olsson och under ett par år efter det gick hon om honom som den familjemedlem med flest Instagramföljare; Janni har för närvarande 1,3 miljoner följare, jämfört med Jons 1,1 miljoner.Jannis pappa, affärsmannen Rickard Delér, har 206k Instagram-följare, medan Jannis syster, alpinisten Michaela Byggmark Delér, har 54k.

Jon Olsson Förmögenhet

By sehzuka