Tue. Oct 4th, 2022

John Lundvik Familj /\ John Hassim Lundvik är en svensk låtskrivare, artist och före detta friidrottare som för närvarande bor och arbetar i London (kortdistanslöpare).

John Lundvik Familj
John Lundvik Familj

Med låten “Too Late for Love” kunde han ta segern i Melodifestivalen 2019 och fortsätta att representera Sverige vid 2019 års Eurovision Song Contest.

I samma års tävling för Eurovision Song Contest deltog han som låtskrivare för Storbritanniens bidrag “Bigger than Us”.

Let’s Dance var en tävling som gick av stapeln år 2020 och Lundvik och hennes danspartner, Linn Hegdal, gick som segrare.

John Hassim Lundvik är en svensk låtskrivare, artist och före detta friidrottare. Han föddes i London den 27 januari 1983 [1], och hans fullständiga namn är John Hassim Lundvik (kortdistanslöpare).

Med låten “Too Late for Love” kunde han ta segern i Melodifestivalen 2019 och fortsätta att representera Sverige vid 2019 års Eurovision Song Contest.

I samma års tävling för Eurovision Song Contest deltog han som låtskrivare för Storbritanniens bidrag “Bigger than Us”.

Let’s Dance var en tävling som gick av stapeln år 2020 och Lundvik och hennes danspartner, Linn Hegdal, gick som segrare.

John Lundvik har under de senaste tio åren haft ett förhållande med Jotta Martidou, som idag är 32 år och arbetar som konsult inom informationsteknik.

På Lidingö, som ligger utanför Stockholm, kan paret hittas sammanboende trots att de inte är gifta med varandra.

Tävlingen Melodifestivalen 2022 har officiellt börjat och det är nu dags för den andra tävlingen. En av musikerna som tävlar den här gången är

John Lundvik, en artist och kompositör som vann hela hitfestivalen 2019 med låten “Too Late for Love.” Lundvik är en av artisterna som tävlar den här gången.

I år tävlar Lundvik med en låt som sjungs helt på svenska. Han hävdar att det får honom att känna sig mer tillfreds.

Lundvik, som tror att eftersom han sjunger på ett annat språk den här gången känns det som att han gör allt för första gången, s

äger att han tror att han skulle ha känt en enorm press om han hade gjort det här på engelska. – Jag tror att jag hade känt en enorm press om jag gjorde det här på engelska.

“Änglavakt” heter låten, och den skrevs som en hyllning till Lundviks barn.

Konstnären har tre barn med sin sambo, Jotta Martidou: Naomi, som är sju år; Michael, som är fyra; och Zoey, som är ett och ett halvt.

John Lundvik säger om hyllningslåten, “Det är coolt att kunna sjunga något som verkligen betyder något. Det är coolt att kunna sjunga något som verkligen betyder något.”

John Lundvik gör sig redo att lägga till ett tredje barn till familjen samtidigt som han tränar långa övningar i danshallen med sin partner, Linn Hegdal.

Jotta Martidou, som har ett förhållande med John Lundvik, delade i torsdags en status på Facebook där hon sa,

“i augusti blir vi fem” följt av ett hjärta i den röda färgen. Jottas expanderande mage är avbildad på bilden, och varje medlem i hennes familj visas lägga händerna på den.

Michael och Naomi Lundvik finns redan bland John Lundviks avkommor.

John Lundvik Familj
John Lundvik Familj

Paret har bestämt sig för att köpa ett hem som är betydligt större i väntan på den förestående födelsen av deras barn.

De hade tidigare bott i en lägenhet på Lidingö i Stockholm; de har dock sedan dess gjort en investering i en fastighet på Lidingö som de just nu håller på att bygga om inför en tillbyggnad som ska tillkomma i augusti.Aftonbladet söker John Lundvik.

Kommer du ihåg den vackra balladen “When you tell the world you’re mine”, som spelades av Björn Skifs, 74, och Agnes Carlsson, 33, vid kronprinsessan Victoria

, 44, och prins Daniel, 48, bröllop? Kommer du ihåg det? Det är i alla fall artisten och låtskrivaren John Lundvik, som är 39 år och som tillsammans med Jorgen Elofsson är 59 år, som står för att skriva texten.

Det kändes som att någon nyper mig i armen och det var en nästan bisarr upplevelse när jag plötsligt började skriva svensk historia. Enligt John, som intervjuades av Svensk Damtiding,

“hade jag inte pratat något med mina föräldrar, så de fick en chock när låten dök upp med mitt namn under.”

Det är John Lundvik, som är känd för sin tillbakalutade attityd och gränslösa glädje, som svarar i telefon. Dessutom ganska hektiskt.

Det är väldigt roligt att få vara med i alla de många aktiviteter som finns. Det är fantastiskt att man efter att ha varit i karantän i nästan två år på grund av pandemin äntligen kan lämna huset igen.

Han hävdar att han hade en viss oro för att folk skulle glömma honom som artist medan han inte kunde ses, men det verkar som om situationen har visat sig vara exakt den omvända mot vad han hade räknat med.

Det här var demo tydligast under den gångna helgen på Nordanteatern i Skellefte, då Erikshjalpen i samarbete med Work Together anordnade två föreställningar med artisten som första dragning,

som båda var helt slutsålda. Intäkterna från försäljningen av biljetterna, totalt 85 000 svenska kronor (SEK), skänks oavkortat till Erikshjalpens insatser för att stödja och hjälpa barn vars föräldrar sitter fängslade.

Mysteriet kring Carolina Klüft och John Lundviks kärleksaffär

John Lundvik och Carolina Klüft har varsin vinnarskalle, men det är inte det enda de har gemensamt. Båda har nått framgångar inom sina respektive områden.

Melodifestivalens mästare och OS-guldmedaljören har faktiskt dejtat varandra.

Jag var galet kär i henne, och jag har en känsla av att hon kände likadant för mig, som John Lundvik förklarar i podcasten Livet, universum och allt däremellan.

Lundvik och Jorgen Elofsson skrev tillsammans låten “When You Tell the World You’re Mine”, som framfördes av Björn Skifs och Agnes Carlsson vid kronprinsessparets bröllop .

i Storkyrkan den 19 juni 2010. Lundvik och Jorgen Elofsson var också med och skrev låten “When You Tell the World You’re Mine”.

Som textförfattare har han bidragit till verk av musiker som Isac Elliot, Anton Ewald och Sanna Nielsen. Dessutom har han komponerat partituret till filmen Snabba Cash.

I augusti 2016 gjorde han ett framträdande i Allsong på Skansen och uppträdde både solo och i duett med Lill Lindfors.

Den uppdaterade versionen av Lejonkungen, som släpptes 2019, innehåller också John Lundvik som ger rösten till “Simba”.

Som den enda skribenten till Anton Ewalds insändare “Natural”, som slutade på sista plats i finalen i Melodifestivalen 2014, fick John gå direkt till finalen i tävlingen.

Lundvik deltog i Melodifestivalen 2018 med låten “My Turn”, vilket gav honom en tredje plats i tävlingens final. Året därpå deltog han ännu en gång med bidraget “Too Late for Love”,

som fortsatte med att vinna hela Melodifestivalen 2019. Den belönades med alla 12 möjliga poäng från jurygrupperna och fick flest röster från publiken.

Det var i fjärde heatet som han debuterade låten för första gången och därifrån gick han direkt till final. På Eurovision Song Contest 2019 sjöng Lundvik låten som Sveriges bidrag.

John Lundvik Familj
John Lundvik Familj

Han slutade på andra plats i juryomröstningen, men med de sammanlagda poängen från publiken och juryn slutade han på femte plats totalt med 334 poäng.

By sehzuka