Mon. Oct 3rd, 2022

Johar bendjelloul fru /\ Från 1996 till 2012 var Johar Bendjelloul anställd på Sveriges Television, där han bland annat hade reportage och programledare för Kulturnyheterna, ledde och redigerat Babel samt arbetat på Aktuellt. Med början 2010 övervakade han produktionen på SVT1:s Gomorron Sverige som nätverkets programchef. Han var programledare för P1 Morgon på Sveriges Radio från januari 2013 till 2017.

2014 tilldelades han priset Årets journalist. Han var programledare för Sveriges Radios Europapodden och programledare för Studio Ett från början av 2017 till slutet av året. Han arbetade på Dagens Nyheter som reporter, krönikör och evenemangsvärd mellan november 2017 och april 2021. 2021 återvände han till Sveriges Radio som programledare för Ekot-showen. Journalisten och programchefen Johar Bendjelloul, 44, som vann SVT:s populära långspelsprogram “P Spret” 2018, planerar att bli pappa igen.

I måndags hölls ett premiärevenemang i Stockholm för den faktabaserade filmen Thomas Quick, som är bearbetad från Hannes Rstams bok “Fallet Thomas Quick – att skapa en seriemördare.”

Fakta och bio om Johar bendjelloul fru

  • 2018 vann han studieprogrammet P on the Spot tillsammans med Josefin Johansson.
  • Det var den sista matchen för säsongen 2019-2020 för Laget, och de förlorade mot Parisa Amiri och Gunnar Wetterberg.
  • Han spelade som sig själv i den tredje och fjärde säsongen av Kanal 5-komediserien Helt Perfekt 2020 och 2021. Johar Bendjelloul och My Rohwedder har dejtat i tre år och har flyttat ihop i Stockholm.
  • De har två barn nu.
  • För mig kommer detta att vara tredje gången, och för Min andra.
  • Personligen ser jag fram emot det väldigt mycket.
  • Johar Bendjelloul förklarar innan de går in i biosalongen att de kommande fyra veckorna kommer att bli otroligt roliga.
  • Under sin tid på SVT arbetade Johar Bendjelloul med bland annat “Kulturnyheterna”, “Babel” och “Gomorron Sverige”.
  • Han har även varit programledare i Sveriges radioprogram “P1 Morgon” som programledare.
  • Han har varit reporter på Dagens Nyheter de senaste två åren.


Bror till den bortgångne dokumentärfilmaren Malik Bendjelloul, vars arbete låg bakom 2014 års “Searching for Sugar Man”, som vann en Oscar.Det har gått sju år sedan hans yngre bröder lämnade hemmet.Det verkade på eftermiddagen som om Johar Bendjelloul också hade tappat en bit av sig själv.
Han är övertygad om att sorgen aldrig kommer att ta slut.Jag brukade ha en viss typ av lätthet i min själ, och jag tror inte att jag någonsin kommer att få tillbaka det.Jag känner mig mer känslomässigt skör vid den här tiden i mitt liv, och det är tragiskt, det är jag säker på, men det är bara så livet är, säger han.
Nyheten om att hans yngre bror, 36-årige Malik Bendjelloul, hade tagit sitt liv, slog som en ton tegelstenar.


Inte bara på hushållet Bendjelloul, där Johar är familjeöverhuvud.Han umgås fortfarande mycket med mig.Det är lätt att bli ledsen när män försvinner, och jag vill inte att det ska hända någon jag bryr mig om.
Så jag känner mig tvungen att fortsätta prata om honom och tvinga mig själv att tänka på Malik ens lite varje dag.Bara två år skilde dem åt, men de var alltid nära och hade varit det från barndomen i Ängelholm, då de skapade fantasivärldar tillsammans.Johar Bendjelloul berättar att hans barndom präglades av ett konstant flöde av läkare och idrottare.


När de båda så småningom bestämde sig för att flytta till Stockholm kom de på parallella karriärer inom medie- och filmbranschen.Malik Bendjelloul hånade sin storebrors framgångar och tilltalade honom med frågor efter att han vunnit en Oscar.Johar Bendjelloul visste att bröderna hade varit deprimerade ett tag.
Det var oundvikligt att den omedicinska krisreaktionen skulle innebära att man dränkte sina sorger i alkohol.För jag visste med ett ögonkast hur effektivt ett sinneförändrande ämne det var.Det sliter i sömmarna och skapar ordning i kaoset.Jag visste dock från ett mer avlägset perspektiv att “den här platsen kommer aldrig att bli bra”, som han uttryckte det.

Johar bendjelloul fru

By sehzuka