Mon. Aug 15th, 2022

johanna rytting kaneryd /\ Anna Johanna Rytting Kaneryd är mittfältare för det svenska fotbollslaget BK Hacken som tävlar i Damallsvenskan.

johanna rytting kaneryd
johanna rytting kaneryd

Rytting Kaneryd debuterade med Sveriges seniorlag den 19 februari 2021 när de besegrade Österrike med 6–1 i en vänskapsmatch i Paola, Malta.

[2] Hon kom in som ersättare för Fridolina Rolfo i den 61:a minuten.

Ett glänsande leende spred sig över Johanna Rytting Kaneryds ansikte när hon sa: “Jag var jätteglad eftersom det här är ett mål jag har haft länge sedan jag började spela fotboll.”

“Jag är helt enkelt riktigt nöjd och stolt över att jag klarade det.”

Det är första gången som den svenska internationella mittfältaren har blivit vald att delta i en stor tävling med sitt lands landslag.

Rytting Kaneryd har nyligen visat sitt värde på planen för både sin klubb och sin nation, och som ett resultat har hon blivit inbjuden att delta i UEFA Women’s Euros 2022.

På förlägret som hölls i Bstad för Sverige intervjuades hon av Her Football Hub.

I England har förberedelserna för nästa sommar fortskridit snett fram till denna punkt.

Rytting Kaneryd berömde träningsanläggningarnas höga kaliber samt den positiva vibben som genomsyrade gruppen svenska lagkamrater hon spelade med.

Hon delade sina tankar genom att säga: “Gruppen har varit otroligt trevlig och utmärkt.”

Under den andra matchen om EM spelade Sverige dåligt mot Brasilien i första halvlek.

Och för att inleda andra halvlek hoppade Brasilien upp till en ledning som de inte skulle släppa.

Men i den 64:e minuten gjorde landslagets kapten Peter Gerhardsson tre byten och en av de spelarna, Johanna Rytting Kaneryd,

gjorde det matchvinnande målet med bara en minut kvar på planen.

johanna rytting kaneryd

Det är svårt att sätta ord på det jag upplever, men jag kan bara jämföra det med att flyta på moln.

Enligt Johanna Rytting Kaneryd är det en stor upplevelse att få genomföra det inför den här publiken, och det är ännu mer fantastiskt att få göra mitt första mål.

Spelaren, som är 25 år, gjorde sitt första mål i sin tionde landskamp.

Genomförandet av denna milstolpe är naturligtvis oerhört trevligt, och jag är optimistisk att det kommer att resultera i en ökning av värdet på mina aktier.

Jag har jobbat hårt för det här och presterat bra i Hacken, men nu väntar nästa steg på mig, och det kommer att ske i landslaget, säger Rytting Kaneryd som har svårt att sätta ord på firandet efter målet. “Det kommer att hända i landslaget”, fortsätter han.

Jag hade ingen aning om vad som hände efter det; allt var fantastiskt. På grund av hur snabbt allt hände började jag plötsligt fira.

Under ridningen tog Kaneryd ett hjärta ur hans händer.

Efter matchen gick hon in i detalj om orsaken.

Jag gjorde det för medlemmarna i min familj som var där och observerade. Jag såg till att hålla noga koll på sittarrangemanget de valde.

Hon förklarar, “Och jag såg min pappa direkt efter att jag gjorde mål”, och fortsätter: “Och jag var verkligen glad.”

Om jag hade gjort ett mål hade jag lovat min pappa matchtröjan, och eftersom det slutade med att han fick den höll jag mitt ord och infriade mitt löfte.

Det här var något han hade förväntat sig innan matchen, och att jag kunde genomföra det kändes fantastiskt. Jag kan inte uttrycka hur stolt jag är.

Spelaren deltar i spelet för sitt lag som mittfältarbyte. Medan han tävlade för Tyreo FF på klubbnivå under säsongen 2013–2014,

spelaren avancerade hela vägen till mästerskapsmatchen i UEFA Women’s Champions League.

Har Johanna Rytting Kaneryd en partner? Johanna Rytting Kaneryd, spelare för det svenska damlaget i fotboll, kommer inte längre att ha någon lagkamrat efter ungefär år 2022.

Spelaren är kryptisk, mycket uppmärksam på sitt skydd och kunde klara sig utan att avslöja sina finesser.

I vilket fall som helst, baserat på den information som finns tillgänglig, är det rimligt att anta att hon inte är i ett förhållande och inte har en pojkvän eller flickvän.

Spelaren deltar i spelet för sitt lag som mittfältarbyte.

På klubbnivå kom spelaren till finalen i UEFA Women’s Champions League säsongen 2013/2014 medan han var i Tyreo FF.

johanna rytting kaneryd
johanna rytting kaneryd

Har Johanna Rytting Kaneryd en partner? Johanna Rytting Kaneryd, spelare för det svenska damlaget i fotboll, kommer inte längre att ha någon lagkamrat efter ungefär år 2022.

By sehzuka