Sun. Oct 2nd, 2022
Johanna Rytting Kaneryd Föräldrar
Johanna Rytting Kaneryd Föräldrar

Johanna Rytting Kaneryd Föräldrar /\ När det kommer till Rytting Kaneryd kommer moderklubben som är Kolsva IF att tänka på. Därefter gick hon över till Forsby FF. Efter det blev hon medlem i Tyreso FF. Ett kontrakt med klubben skrevs på av Rytting Kaneryd efter att hon fick sparken av IF i juli 2014.

Rytting Kaneryd anlände till Djurgardens IF i februari 2016 efter att ha släppts från häktet. Under säsongen 2016 dök hon upp i totalt 22 matcher och gjorde 54 milkshakes. Rytting Kaneryd har fått titeln “Rets genombrott” som en del av Svenska Fotbollsligan 2016.

Efter sin uppsägning från klubben efter säsongsstarten 2018 skrev Rytting Kaneryd för FC Rosengard om ett tredelat avtal.

Samtidigt som flygresan avslutades märkte hon att hon fick en skrapsår på handleden när hon gick in i Djurgården för en löprunda med hundarna. Till slut, som ett resultat av detta, tvingades hon sitta ner för hela säsongen 2018.

Rytting Kaneryd skrev en ny treårig förlängning av sitt tidigare avtal den 1 november 2019. Seriefinalen mellan Rosengard och Bravida Arena är planerad att äga rum på torsdag. Bortalaget har sexpoäng förbi BK Hacken på bara fem matcher, och hemmalaget är gynnat att vinna.

Det verkar som om det är dags för det nu, enligt Johanna Rytting Kaneryd, som flög från Rosengard till BK Hacken lagom till innevarande säsong.

Efter att ha kört från Rosengard till BK Hacken bestämde sig Johanna Rytting Kaneryd för att spela innevarande säsong.

Hon var ingen vanlig medlem i Malmöklubben innan han var involverad i gulsvarta tröjan, men han har utvecklats till en spelare i världsklass på grund av sin skicklighet och snabbhet.

Eftersom miljön här i Hacken är så extrem och förhllandena ligger så nära varandra kan man kanske bara se sig själv som avtrubbad. Allt är av högsta kaliber.

Rosengard erbjuder dock även professionella arbetsmöjligheter, som ett gym på plats, och majoriteten av de som söker har heltidsjobb. Jag skulle säga att den primära talangen finns i den miljö där spelet spelas.

Som ett resultat av detta är Rosengards sökande efter bollinnehavare och vårt förhållningssätt för att nå dit lite mer fokuserat på uppgiften. Hur växte du under det här förra året? Mycket.

A och o är nödvändiga för att en spelare ska ha en aning om att spela. Föregående år var ett år av försämring för mig, och allt jag ville göra var att illustrera hur killar sköter sig i sin vardag, men nu var jag tvungen att göra det. Jag är extatisk över att den här möjligheten har kommit min väg.

“Allt började när jag gick ombord på ett zonlag eller ett regionallag,” förklarade hon. Så här hände efter mitt framträdande i den lilla staden Västmanland Kolsva:

En främling som såg mig spela och antog att jag var en bråkstake erbjöd sig att hjälpa mig. Och det var den punkt då allting verkligen började.

Johanna Rytting Kaneryd Föräldrar
Johanna Rytting Kaneryd Föräldrar

Som en konsekvens av hans ansträngningar att etablera kommunikation med en mängd olika organisationer, fick jag möjligheten att testa Tyreso.

Jag blev inbjuden till ett träningsläger med laget, och efter det gav de mig ett tvåårs-plus-tvåårskontrakt. Efter det hade jag ingen aning om vad jag skulle göra.

När du kommer ihåg att du bara var ett barn vid den tiden, kan du föreställa dig hur skrämmande det måste ha varit för dina föräldrar och för dig att lägga ner ditt livs bröd när du tonade?

“Min familj har hjälpt mig oerhört. Efter att ha tillbringat de första månaderna av min vistelse i Stockholm med en familj hade jag ingen aning om hur jag skulle ha överlevt utan dem.

De behandlade mig så bra att jag var säker på att jag hade varit medlem i familjen för all framtid.

Det är ett välkänt faktum inom svensk fotboll att kvinnliga spelare under 15 år lämnar hemmet för att göra proffskarriärer inom sporten. Så fort hon var 16 år intervjuade jag Ramona Bachmann, den 15-åriga tjejen från Schweiz som hade landat i Ume.

Hon hade blicken fäst på Ume. Förutom att fokusera på fotbollen kunde hon lära sig svenska samtidigt som hon bodde hos familjen.

När jag frågade henne hur svårt det var för henne att prata svenska sa hon att det var mer praktiskt för henne att prata svenska med mig än det var för henne att prata svenska.

Om Bachmann och Rytting Kaneryd delar en betydande gemensam egenskap framstår det så: En kärlek till fotbollen som delades av många andra.

Hon visste att för att slippa vara den enda praktikanten i gruppen behövde hon jobba hårdare med mig direkt.

Men jag sa till henne att om hon inte tog med en kompis på sina träningspass så kan det bli ett problem. Det är ett hårt arbetande allsvenskt lag.

Sedan dess har Johanna Rytting-Kaneryd återgått till sin rebrodivisutbildning.

Om hon vill bli bäst är det absolut nödvändigt för henne att ta vara på alla möjligheter till kvalitetsundervisning.

De saker som inkluderar Tyreso kommer att bli nästa saker vi testar. GÖTEBORG. En vänskapsmatch med Rosengrds gamla klubb och sex ansträngande gruppmatcher i Champions League.

BK Häckens Johanna Rytting Kaneryd, 24, är nu mitt uppe i en ansträngande träningscykel.

En av förklaringarna till detta är: Varje dag har jag ett långt telefonsamtal med min farfar Dan, som är både skrämmande och tröstande.

– Jag har lyckats komma därifrån någon gång, säger hon. Seriefinalen mellan Rosengrd och Bravida Arena går av stapeln på söndag eftermiddag. Först är det bara sex matcher kvar och BK Häcken siktar på att vinna alla.

Jag har haft höga förväntningar på årets viktigaste match, säger Johanna Rytting Kaneryd, som anlände till BK Häcken från Rosengrd för innevarande säsong.

I Malmöklubben var hon allt från vanlig; men i havets dystra djup har hon framstått som en bländande nyckelspelare med sin skicklighet och list.

Det är en helt annan miljö i Häcken, där man inte kan vara annat än illamående. – Allt är verkligen förstklassigt.

Trots detta har Rosengrd utmärkta gym och syställningar, och majoriteten av medlemmarna är heltidsanställda. Det här är det bästa sättet att spela ett spel, skulle jag säga. Även om vi är mer direkta och direkta än Rose

Johanna Rytting Kaneryd Föräldrar
Johanna Rytting Kaneryd Föräldrar

By sehzuka