Sun. Oct 2nd, 2022
Johanna Rytting Kaneryd Familj
Johanna Rytting Kaneryd Familj

Johanna Rytting Kaneryd Familj /\ När Johanna Rytting Kaneryd fick sina barn tog hon med dem till Kolsva, en stad i Köping. Hennes pappa Dan Kaneryd spelade lacrosse med henne när hon började spela fotboll med pojklaget. Som medlem i laget var Hennes identiska tvillingbror också medlem.

Det började bli mer dramatiskt efter det och hon fick gå på Halmstads elitlägret när hon bara var 14 år. En lång intervju med storspelaren avslöjade att hon nyligen provat på Tyreso FF och fått kontrakt från organisationen.

Efter att allt var sagt och gjort flyttade Rytting Kaneryd till en liten stad och flög till Stockholm för att komma närmare sin familj. Han har inte varit där sedan dess.

För att fortsätta sin karriär fortsatte hon att spela med LTA, Djurgarden och Rosengard tills hon slutligen kom till BK Hacken där hon just nu spelar.

Både han och en annan spelare i ligan delar ett starkt band och är engagerade i lagets framgång. Här är allt vi vet om Stina Blackstenius.

Det finns ett förhållande mellan Johanna Rytting Kaneryd och en annan fotbollsspelare, Anton Salétros, som spelat i AIK tidigare och nu är 26 år gammal. I en intervju med Dagens Nyheter sa hon att Dan och hennes mamma var bland de många som hjälpte henne att övervinna sin rädsla för att tala inför publik.

Den enda press jag någonsin kommer att behöva är den jag håller i just nu. Förr när jag upplevde den känslan var det inte så bra som det är nu.

Så fort jag har en chans så tar jag den såklart… Hon säger till mig att jag inte kommer att gå upp för istället för att gå efter så går jag inte upp för att jag inte ska gå upp , vilket är vad jag säger till henne.

När jag har en chans tar jag den. “Mitt hem ligger strax utanför Köping, som har mer än 3 000 invånare, vilket gör det här läget enormt i jämförelse…

Trots att jag hade köpt en biljett till Stockholm blev jag ändå förvånad över hur långt förutom Malmö och Göteborg var.

Först var jag skeptisk till att det skulle bli en så stor klyfta mellan de två byggnaderna. Det gick att cykla över Malmö på mindre än fem minuter, men det går inte här heller.

För att bara fokusera på fotbollen vid 15 års ålder lämnade hon “byn” utanför Köping. Flyttade til Tyreso, där hon började leva som praktikant hos en familj och ökade mängden fysisk aktivitet hon utförde. Tre pass varje dag till två eller tre pass per dag vissa dagar, med början tre pass varje vecka.

Det är möjligt att det inte var det bästa. Så här i efterhand borde vi ha varit smartare, men jag ångrar inte de beslut jag har tagit. Jag har skaffat mig en mängd nya förmågor.

Hans teckning av Korsbandet gjordes när hon var 16 år. Det var svårt när du var separerad från din familj och inte kunde lita på Tyresos hjälp, som du hade hoppats. Det var också upprörande när du blev separerad från din familj.

Faktum är att jag hade tagit beslutet att stanna hos en mindre än fantastisk familj som behandlade mig som en ovälkommen medlem av sin egen klan.

Pappa I början var Dan Dans tränare. Även om de hade några utrymmen mellan sig, förblir Dan hennes tränare. Varje dag sätter sig vännerna i närheten vid sina telefoner och pratar i timmar; deras samtal blir aldrig kortare. Det finns inga andra kort i leken.

Johanna Rytting Kaneryd Familj
Johanna Rytting Kaneryd Familj

Han ringer mig och resten av mina kollegor när jag går hem från jobbet. Det borde finnas någon som noggrant kan analysera vad jag gör på individuell basis; han uppmärksammar mig mest och kan se en match tre eller fler gånger om jag vill.

Att ha någon som kan göra detta är avgörande, även om vi inte interagerar med andra så mycket som vi gjorde för att kreditera dig för att du skaffat så mycket kunskap på ett år.

Det går inte mycket mer tid till England-Sveriges semifinal på Sheffields Bramall Lane-stadion.

Mot bakgrund av att det engelska laget varit borta i två dagar kommer svenskarna att göra allt de kan för att komma tillbaka i matchen.

Johann Rytting Kaneryd är en spelare som aldrig tappar ur sikte att han är en utom den här världens gris på och utanför banan.

Ett stort pressuppbåd, inklusive representanter från Sverige och andra länder, har samlats på Carden Park efter Strax lördagsförmiddagsträning och stämningen är hög (det här är sista förmatchen innan match).

Engelska fans har uttryckt sin entusiasm över möjligheten att träffa oss och de har uttryckt sin önskan att bli favoriter.

Enligt Rytting Kaneryd “men vi kommer att vår, vi har inget att flora medan de är bakom oss”, vilket är en referens till att pressen att vinna ligger på dem närmare än vad det är på Sverige i semifinal. Rytting Kaneryd är moderator för Kolsva IF som ligger i Kolsva stad. Som ett resultat av detta,

hon var medlem i Forsby FF. Hon blev medlem i Tyreso FF efter det. Rytting Kaneryd anställdes av lta IF i juli 2014, och hon skrev ett kontrakt med klubben på ett och ett halvt år.

Rytting Kaneryd kom till Djurgardens IF efter att ha släppts från häktet i februari 2016. Hon medverkade i 22 matcher under säsongen 2016 och gjorde totalt 54 ml. I Svenska fotbollsligan 2016 vann Rytting Kaneryd titeln “rets genombrott” efter att ha vunnit turneringen.

Efter att ha lämnat klubben efter sin uppsägning skrev Rytting Kaneryd en tredelad pjäs för FC Rosengard inför säsongsstarten 2018.

Så fort planet landade märkte hon en hake i armbandet när hon gick in i ett Djurgardens träningspass. Som ett resultat av detta tvingades hon sitta ute hela säsongen 2018.

Från och med den 1 januari 2019 hade Rytting Kaneryd påbörjat en ny trilogi av sitt tidigare avtal. Bara en dag kvar till semifinalmatchen mellan England och Sverige på Bramall Lane i Sheffield.

Trots att engelsmännen fått två vilodagar, hävdar den svenska kontingenten (som reser mellan Chester och Sheffield varje morgon) sig som bäst vad gäller totalstyrka.

Han är en gamer som ger ett konstant piggt intryck, både på och utanför planen, till Johann Rytting Kaneryd. När Humoret möter ett stort pressuppbud av strax och internationella representanter efter söndagens träning på Carden Park (sista matchen innan matchen) är hon på topp.

– England har kommit ut starkt och sagt att de är favoriter och är glada över att möta oss. – England “Så länge de förblir hemmanation”, säger Rytting Kaneryd, “har vi inget

Johanna Rytting Kaneryd Familj
Johanna Rytting Kaneryd Familj

By sehzuka