Mon. Oct 3rd, 2022

Jill johnson ung /\ Jill Anna Maria Johnson är en välkänd country- och popsångerska och kompositör från Sverige. Hon är också värd för ett tv-program.

Jill johnson ung
Jill johnson ung

Hon tävlade i Melodifestivalen 1998, som hon vann med låten “Karleken ar” (“Love Is”), och hon fortsatte med att representera Sverige.

i Eurovision Song Contest 1998 med samma låt, som slutade med att placera 10:a med 53 poäng. Hon deltog i Melodifestivalen för andra gången 2003 med låten “Crazy in Love”,

som slutade på fjärde plats i tävlingen. Utöver det var hon programledare för finalen i Melodifestivalen 2005. Johnson är nu en av de mest populära musikerna i Sverige.

Hon har flera guld- och platinalåtar bakom sig, och sedan 2014 har hon till och med varit värd för sitt alldeles egna svenska tv-program från Nashville som heter Jills veranda.

Jag gick på Newcastle University för min utbildning och doktorerade i Extreme Value Theory 2010 med en avhandling med titeln “Modelling Dependence in Extreme Environmental Events.”

Under loppet av min doktorandforskning använde jag ett rumsligt tillvägagångssätt för att modellera extrema värden och .

extremberoende för en komplicerad datamängd som inkluderade mätningar av daglig nederbörd och medelvindhastighet gjorda på 25 platser runt om i Storbritannien under loppet av 20 år.

Sedan dess har jag tillbringat de senaste tre åren som forskningsstatistiker vid regeringens livsmedels- och miljöforskningsmyndighet,

där jag fokuserat på kvantifiering av osäkerhet och studie av risk för en mängd olika tillämpningar, inklusive livsmedelssäkerhet och modifiering av mark. använda sig av.

Sedan jag började arbeta vid University of Leeds i december 2012 som medlem i aerosolforskningsgruppen har den primära tyngdpunkten i mitt arbete varit mätning och begränsning av viktiga osäkerheter i komplexa aerosol- och molnmodeller.

Min forskning kräver att jag arbetar med atmosfäriska modeller på ett brett spektrum av skalor, till exempel en modell som simulerar ett enda moln,

en LES-modell (Large Eddy Simulation) som simulerar ett molnfält och en stor aerosol-klimatmodell som simulerar global spridning av aerosoler i atmosfären.

Bland modellerna som jag arbetar med är: en modell som simulerar ett enda moln; en LES-modell (Large Eddy Simulation) som simulerar en jag använder .

och skapar statistiska metoder för att uppskatta de stora parametriska osäkerheterna i dessa sofistikerade atmosfäriska modeller och sedan använda data från den faktiska världen för att begränsa dessa osäkerheter.

Detta arbete innebär tillämpning av statistiska experimentdesigntekniker, surrogatmodellering (emulering) och känslighetsanalys för att kvantifiera de betydande nivåerna av osäkerhet.

Historikmatchningstekniker används också för att jämföra modellerna med observationerna. Tillämpningen av dessa metoder på faktiska atmosfäriska modeller .

Jill johnson ung

i den verkliga världen uppvisar flera hinder. Som en del av min studie vill jag bygga ytterligare statistiska procedurer och verktyg för att undersöka och lösa följande huvudfrågor:

Enligt vad Jill Johnson avslöjade i en intervju är smärtan “helvetisk”. Att den äldsta dottern, Havanna, äntligen gör sig fri är det som gör mest ont.

Hon är sjutton år och det verkar vara helt acceptabelt att hennes mamma döper en tallrik efter henne och karakteriserar tallrikens innehåll som ett brev till sin dotter. Plåten i fråga innehåller ett brev till hennes dotter.

Jill har också hänvisat till albumet som att ha en “touch on private”, och hon har tidigare karakteriserat det som en återgång till countrymusik som innehåller aspekter av folkmusik på samma sätt som americana.

Det är en klassificering som kan verka tydlig och lockande, men i verkligheten är den något disig och öppen för tolkning.

Countrymusik är en väldigt mångfaldig genre, och americanamusik är nästan ännu mer av en oklar kategori än så. Tyvärr lever inte kommentarerna om genren upp till de förväntningar som de ställer.

Uppenbarligen är det inte en hemsk sak. Inte när man har att göra med en utbildad expert som Jill Johnson. Det är ofta vispop såväl som country,

trots att produktionen och instrumenten tenderar att luta mot det senare, och trots att hon ändrar vägen hon tar.

Texterna är i vissa avseenden både för breda och näst intill territoriet för att vara för intima, samtidigt som de är vardagliga.

Johnson var värd för den svenska finalen i Eurovision Song Contest i Stockholm 2005. Tävlingen hölls 2005.

2014 fick hon rollen som programledare för sin alldeles egna svenska musikaliska tv-serie, som fick titeln Jills Veranda.

Under den här serien samlade hon olika svenska och amerikanska musikpersonligheter i Nashville, som också är staden där hon tillbringar en betydande tid med att arbeta med sin egen musik.

Som ett resultat av Jills arbete fick hon den svenska Kristallen-pokalen 2014 för “Årets kvinnliga värd”. Th äran tilldelades henne.

Jill johnson ung
Jill johnson ung

Programmet fortsatte med ytterligare två säsonger under 2015 respektive 2017. 2016 var hon med i den succémusikaliska tv-serien So much beat, som visades på TV4.

By sehzuka