Tue. Sep 27th, 2022

Jill Johnson Familj /\ Jill Anna Maria Johnson är en välkänd country- och popsångerska och kompositör från Sverige, samt en TV-personlighet.

Jill Johnson Familj
Jill Johnson Familj

Hon tävlade i Melodifestivalen 1998, som hon vann med låten “Karleken ar” (“Love Is”), och hon fortsatte med att representera Sverige i Eurovision Song Contest 1998 med samma låt, som slutade med att placera 10:a med 53 poäng.

Hon deltog i Melodifestivalen för andra gången 2003 med låten “Crazy in Love”, som slutade på fjärde plats i tävlingen. Utöver det var hon programledare för finalen i Melodifestivalen 2005.

Johnson är nu en av de populäraste musikerna i Sverige. Hon har flera guld- och platinalåtar under bältet,

och sedan 2014 har hon till och med varit värd för sitt alldeles egna svenska tv-program från Nashville som heter Jills veranda.

Jill Johnson har nyligen sagt att hon fortsätter att jobba på sitt nya tidsfördriv. Fotografen lägger upp bilder på Instagram på sig själv, hennes pojkvän Mattias Elg och familjemedlemmar som åker skidor uppför ett berg.

“Detta var min allra första toppstigning, och jag kände att jag var på toppen av världen! Det är en bisarr och hisnande upplevelse att kunna gå rakt uppför en sluttning med skidor på.

Jag är tacksam mot familjen Elg för att de presenterade mig till nya upplevelser och möjligheter.Jill Johnson konstaterar att upplevelsen var “oförglömlig.”

Jill Johnson och Mattias Elg är just nu inne på sitt tredje år som par och artisten tog nyligen chansen att hylla kärleken för det stöd han alltid ger i “Carina Bergfeldt”. Jill Johnson och Mattias Elg har dejtat i tre år.

– Han kommer aldrig i vägen på jobbet, vilket är det viktigaste, eftersom han får mig att känna mig ganska trygg.

Även om jag inte alltid kan ta med mig mina nära och kära till jobbet tror jag att han bidrar med något nytt varje dag.

Utöver detta har han förmågan att muntra upp mig och uppfatta saker ur ett perspektiv som kanske är unikt. Därför är det underbart att ha honom.

Jills nuvarande pojkvän, Mattias Elg, är 45 år gammal och de träffades ett år efter hennes skilsmässa från pappan till hennes barn.

Den nya partnern, liksom den tidigare (Hakan), hade redan barn från ett tidigare förhållande med en annan kvinna. På grund av detta kommer Jill att fungera som bonusmamma för andra gången.

Under sitt framträdande i Carina Bergfelts diskussionsprogram på SVT1 i våras delade Jill med sig av några av de perspektiv på familjelivet som hon har utvecklat under de senaste åren.

Jill Johnson Familj

Trots att jag varken är särskilt ung eller särskilt naiv, tror jag inte att vi två ska bilda en ny familj. Hon sa i programmet, “Men allt jag kan göra är att hoppas att jag är ett fan och en förebild för hans barn.”

2017 bestämde sig Jill Johnson, 47 år, och Hkan Werner, 58 år, som varit gifta i 20 år, för att avsluta sitt äktenskap och gå sina egna vägar. Havanna och BonnieLee är hennes barn, och de är resultatet av hennes förhållande med Hkan.

Jill, som hade tillbringat nästan hälften av sitt liv med Håkan, tyckte att splittringen var en särskilt svår upplevelse att gå igenom.

Under perioden som följde tog hon beslutet att sörja på sitt eget sätt och ge sig själv tillåtelse att vara ledsen.

Det hade dock inte ens gått ett år efter uppbrottet när countryartisten träffade en ny kille som skulle fortsätta att göra hans liv mer tillfredsställande.

Jill gjorde sitt framträdande vid Polarprisceremonin, och hon hade sällskap av en mystisk kille vid den tiden.

Killen avslöjades vara en 45-årig organisationspsykolog vid namn Mattias Elg, och sedan dess har förhållandet mellan de två blomstrat till kärlek.

Johnson var värd för den svenska finalen av Eurovision Song Contest i Stockholm 2005. Tävlingen hölls 2005.

2014 fick hon rollen som programledare för sin alldeles egna svenska musikaliska tv-serie, som fick titeln Jills veranda.

Under den här serien samlade hon olika svenska och amerikanska musikpersonligheter i Nashville, som också är staden där hon tillbringar en betydande tid med att arbeta med sin egen musik.

Som ett resultat av Jills arbete fick hon den svenska Kristallen-pokalen 2014 för “Årets kvinnliga värd”. Denna ära tilldelades henne.

Jill Johnson Familj
Jill Johnson Familj

Programmet fortsatte med ytterligare två säsonger under 2015 respektive 2017. 2016 var hon med i den succémusikaliska tv-serien So much beat, som visades på TV4.

By sehzuka