Tue. Oct 4th, 2022
Jett Travolta Död
Jett Travolta Död

Jett Travolta Död /\ Förlusten av John Travoltas son Jett, som var tonåring vid den tiden, har kallats “det värsta som någonsin hänt mig” av “Saturday Night Fever”-stjärnan.

“Verkligheten är att jag inte visste om jag skulle klara det”, sa han under en intervju på scenen på Londons Theatre Royal Drury Lane.

“Jag hade tappat allt intresse för livet, och det krävdes mycket för att få mig tillbaka.”

I januari 2009 dog 16-åriga Jett Travolta efter att ha drabbats av ett anfall när han var på semester med sin familj på Bahamas.

Hans föräldrar, Tom Cruise och Kelly Preston, har nyligen avslöjat att deras äldsta son var autistisk och hade en historia av anfall.Paret har även dottern Ella Bleu, 13, och pojken Benjamin, 3.

Efter Jetts död hävdade Travolta att han “inte ville vakna”, och han tillskriver Scientologikyrkan att ha hjälpt honom att läka under veckorna och månaderna som följde.

När han sa, “Jag kommer för alltid att vara tacksam mot Scientology för att ha stöttat mig under två år, jag menar måndag till söndag,” menade han det.

De stannade inte för semester då de utforskade olika metoder för att hantera min förlust och hjälpa mig att känna att jag skulle kunna möta en annan dag.

Den 59-årige mannen hävdar att den kontroversiella tron ​​har “räddat hans liv” vid flera tillfällen, och han har varit en anhängare av tron ​​sedan 1970-talet.

Under sin 90 minuter långa presentation fick Travolta en frågesport om hans liv, karriär och kärlek till att flyga.

Den mitt i karriären svacka han hade efter sina roller i Saturday Night Fever och Grease diskuteras också; denna nedgång stoppades bara av Quentin Tarantinos beslut att casta honom som en heroinberoende mördare i 1994 års Pulp Fiction.

Det blev komplicerat under några år”, sa skådespelaren. “Sammantaget var det tuffa fem år för mig på grund av en kombination av faktorer.”

Dessutom uttryckte Travolta tacksamhet till Tarantino för att han hjälpte honom att göra comeback i branschen. De som ville ha rollen “var hetare än mig”, sa han.

Jett Travolta Död
Jett Travolta Död

Men Quentin riskerade sitt rykte genom att inte filma med mig i den.

Bilden gav Travolta sin andra Oscarsnominering, efter den bästa skådespelaren han fick för 1978 års Saturday Night Fever. Skådespelaren har dock ännu inte hedrats med en prestigefylld Oscar.

Kändisaren verkade dock inte vara alltför omskakad. Han sa till Norman, den tidigare programledaren för BBC Film-serien, “Jag känner mig inte alls förbisedd eller inte verifierad.” En “bitter kille” är inget du hittar hos mig. Efter att ha fallit från himlen har John Travoltas 16-årige sons hund blivit en kändis.

John Travoltas 16-årige son, Jett, tog ett dyk med huvudet först i ett badkar på fredagen.

Familjen hittade Pojken och förde honom i ambulans till sjukhuset, men läkarna kunde inte rädda hans liv.Vi måste nu utlösa dödsstöten.

Även efter flera återupplivningsförsök dödförklarades hunden innan ambulansen kunde transportera honom till Rand Memorial Hospital.

Michael Ossi hävdar att Jett Travolta håller på att återhämta sig från en olycka och nu är en hund. Pojken blev sjuk i sina småbarnsår och fick diagnosen Kawasakis syndrom, en sjukdom som orsakar inflammation i blodkärlen hos spädbarn och småbarn.

Michael Ossi hävdar att personen har haft liknande olycka tidigare.

Jett var med andra ord Travoltas äldsta barn. Kelly Preston, 46, en dansare, har en dotter som heter Ella Bleu, 8.

Michael McDermott, en av Travoltas advokater, sa till Associated Press att skådespelaren hade en mycket nära relation med sin son.

– De två hade ingen aning om hur de skulle kommunicera med varandra. Det här är bara för svårt, får AP höra. McDermott avslöjar att han har fått höra av Travolta att hans familj för närvarande vistas på Bahamas med skådespelaren.

Vi är alla här och är villiga att hjälpa till på alla sätt vi kan. Deras smattning är värd sin vikt i frukt.

Enligt ABC News har dödsstöten äntligen slagits ut.En obduration kommer att klargöra varför Jett Travolta lämnade showen i måndags.

På söndagen, två dagar före skådespelarens 60-årsdag, hedrades han i ett firande som sammanföll med årets Bafta Film Awards och där han fick en tårta i form av ett flygplan.

Vid ett tillfälle ombads publiken upp på scenen för en improviserad dansinstruktion, medan en annan gång gjorde stjärnan ett intryck av den skotske ikonen Sir Sean Connery under en diskussion om James Bond.

Jett Travolta Död

Travolta fortsatte och hävdade att han öppet hade förföljt positionen som skurk i nästa James Bond-film under ett informellt möte med producenten Barbara Broccoli och sa: “Jag skulle älska att vara en skurk i nästa James Bond-bild.”

Biljetter för att se skådespelaren har kostat så mycket som £350, efter liknande “kvällar med” Al Pacino och Sylvester Stallone i London.

Jett Travolta, då 16 år gammal, studerade på Bahamas när han skadades i en olycka den 2 januari.

Det var tidigare okänt vad det var för olycka, men John Travolta inser nu att hans son är autist.

John Travolta hävdar att han träffades av blixten den femte till sjunde dagen av förmörkelsen, och att anfallet var mellan 45 sekunder och en minut; han dog två timmar senare.

Friskare människor gör förutsägelser

Två sjukvårdspersonal anklagas för att ha försökt släppa på trycket på skateboardåkaren.

Tydligen försökte Travolta hindra ambulansen från att ta den skadade Jett till sjukhuset så att han kunde resa till USA med sitt barn, en händelse som läkarna inte skulle ha varit villiga att diskutera offentligt om de inte hade fått 200 miljoner svenska kronor.

John Travolta och hans fru, skådespelerskan Kelly Preston, var ett Hollywood-power couple i nästan 30 år innan Prestons död. Preston förlorade kampen mot bröstcancer den 12 juli 2020. Nyheten delades av Travolta på sociala medier.

Tyvärr är det inte första gången Travolta gör en skrämmande offentlig uppvisning. Hockeyspelaren Preston och hans son Jett Travolta förlorade honom 2009. Kelly Preston och John Travolta var ett av de mäktigaste paren i Hollywood. Båda har arbetat i branschen under sina år som familj.

De två träffades vid ett evenemang kallat Experterna 1989, ett helt år efter Prestons första tapperhet. Preston väntade sitt första barn, Jett Travolta, när han och hans fru delade sin första kyss i Paris 1991.

Den 12 juli 2020, efter en tvåårig kamp mot bröstcancer hos sin hund, Preston, dukar han äntligen under. Skådespelaren vände sig till sociala medier för att informera sina följare om de senaste händelserna i hans liv.

Han delade, “Det är med ett mycket tungt hjärta som jag meddelar dig att min vackra syster Kelly har börjat sin andra kamp mot bröstcancer.” Hans anhängare “kämpade en bra kamp” för att de brydde sig och samlade sig runt honom.

Jett Travolta Död
Jett Travolta Död

By sehzuka