Tue. Sep 27th, 2022

Jessica Wahlgren Föräldrar /\ Linus Carl Henrik Wahlgren är en svensk skådespelare och musikalartist. Han är född i Gustavsberg, som ligger i Varmdo kommun i Stockholms län.

Jessica Wahlgren Föräldrar
Jessica Wahlgren Föräldrar

För drygt nio år sedan bestämde sig makeupartisten Jessica Wahlgren och hennes man Linus Wahlgren för att avsluta sitt förhållande efter att ha varit tillsammans en längre tid.

Även om det aldrig är en trevlig upplevelse att skilja sig, förblir Linus och Jessica utmärkta vänner trots att de har två barn tillsammans: Colin och Linn.

Dessutom, på grund av att Jessica och Pernilla Wahlgren, Linus syster, är goda vänner, fortsätter hon att spela en viktig roll i familjen Wahlgren.

På de många bilderna som tas vid familjesammankomster kan Jessica ofta ses sitta på en av de synliga platserna vid bordet.

Det kommer dock att finnas väldigt små chanser för Linus och Jessica att komma tillbaka tillsammans på romantisk basis inom en snar framtid.

Jessica har gått vidare med sitt liv och hittat kärleken igen med tennisstjärnan Magnus Norman trots att Linus har blivit en av de mest valbara ungkarlarna i Sverige sedan uppbrottet.

Sedan existensen av parets förhållande offentliggjordes har Jessica inte varit blyg med att visa sin kärlek och lycka på sina många sociala medieplattformar.

När beskedet kom ut för ett par månader sedan om att paret hade förlovat sig, nådde allas kärleks- och glädjenivåer någonsin.

Det var på Instagram som Jessica först delade den underbara nyheten med sina följare.

“Som några av er kanske har misstänkt friade Magnus till sin flickvän i lördags, och jag sa såklart JAAA. Jag kan inte fatta hur mycket jag avgudar den här killen.

Han känner igen mig, han uppmuntrar mig, han skrattar åt mina lama skämt och han är så blygsam att det får mig att verka inbilsk.

Hon skrev om lycka på Instagram vid den tiden och beskrev det som “så snäll, snäll, rolig, smart, sällskaplig, full av energi, aldrig upprörd, lugnar mig när jag gör det,

löser alla mina problem utan att ens behöva be om hjälp och får mig att känna mig som den mest fantastiska och underbara killen på planeten.”

Under frågestunden som hölls på Instagram fick skådespelaren ett antal frågor om sitt kärleksliv samt sin relation till sin exfru.

Enligt vad Hant har sagt är anhängarna intresserade av att veta ett antal saker, varav en är hans nuvarande civilstånd.

“Är du singel? Enligt underhållningswebbplatsen ställer en individ frågan “Eller dejtar du?”

“Jag är singel !!”, svarar Linus Wahlgren.

Jessica Wahlgren Föräldrar

Sedan fortsatte hon med att tillägga att det hade varit tumultartat mellan dem någonsin från början, och att orsaken till deras meningsskiljaktigheter inte var för att de inte älskade varandra, utan snarare för att de “bröt upp”.

Även efter skilsmässan har Jessica behållit sin status som en öppet accepterad medlem av familjen Wahlgren.

Hon är särskilt nära Pernilla Wahlgren, som är Linus syster. Som ett resultat av detta dyker hon ofta upp till familjesammankomster, till exempel de som hålls för att fira milstolpsårsdagar eller födslar.

Grattis är på sin plats för Linus och Jessica Wahlgren, som välsignats med en pojke.

På sin blogg var Pernilla Wahlgren, faster Pernillas syster, först med nyheten och hon avslöjade också att hon längtade efter ett eget barn…

Måndagen var dagen då Linus och Jessica Wahlgren välkomnade sin son till världen och gjorde Linn, som redan var 4 år, storebror till ett yngre syskon.

“Herregud, vilken välsignelse det är att välkomna en ny liten medlem i familjen! Moster är extatisk, och barnen kan inte vänta på att få träffa sin nyaste lilla kusin. Enligt vad Pernilla säger på sin blogg.

Och ännu tidigare än så, i tisdags, åkte Pernilla och Theo, som bara är 2 år, till BB för att träffa Jessica och hennes kusin.

“Hur otroligt det är med detta nya lilla liv som plötsligt helt enkelt finns här, och vilar tryggt bredvid sin mamma och sover lugnt, som om han aldrig gjort något annat”, sa hon.

“Vad anmärkningsvärt det är med detta nya lilla liv som plötsligt bara finns här.” Helt enkelt känslan av att gå inuti BB får mitt hjärta att kännas otroligt varmt och luddigt inombords.

Han var väldigt snäll mot den unge när han låg där täckt av Theos gamla filt som var ljusblå till färgen och som han hade när han var bebis.

Jessica Wahlgren Föräldrar
Jessica Wahlgren Föräldrar

Pernilla Wahlgren skriver på sin blogg att minnen plötsligt har svämmat över henne.

By sehzuka