Tue. Oct 4th, 2022

Jessica Wahlgren Barn /\ Linus Carl Henrik Wahlgren är en skådespelare som är född och uppvuxen i Sverige.

Jessica Wahlgren Barn
Jessica Wahlgren Barn

Han är bror till skådespelarna och sångarna Pernilla och Niclas Wahlgren och son till skådespelerskorna Christina Schollin och Hans Wahlgren. Hans föräldrar är alla artister.

Dessutom har han gjort cameo-framträdanden i några avsnitt av Wahlgrens värld, tv-serien skapad av hans syster Pernilla Wahlgren och visad på Kanal 5.

Lite mer än 10 år hade gått sedan Linus och Jessica Wahlgren slutförde sin skilsmässa.

I modern tid fortsätter exen att komma bra överens med varandra, och Jessica har avslöjat att orsaken till detta till stor del beror på att de delar två barn, Linn och Colin.

Sedan fortsatte hon med att tillägga att det hade varit tumultartat mellan dem från början,

och att anledningen till deras meningsskiljaktigheter inte var för att de inte älskade varandra, utan snarare för att de “bröt upp”.

Även efter skilsmässan har Jessica behållit sin status som en öppet accepterad medlem av familjen Wahlgren. Hon är särskilt nära Pernilla Wahlgren, som är Linus syster.

Som ett resultat av detta dyker hon ofta upp till familjesammankomster, till exempel de som hålls för att fira milstolpsårsdagar eller födslar.

Jessica diskuterar sin koppling till sin tidigare pojkvän och hans familj i ett avsnitt av podden som heter Bathina – en podcast.

När vi skulle gå skilda vägar sa Christina något som var ganska snällt mot mig.

Hon börjar med att säga: “Du kanske är annorlunda än Linus, men du kan inte vara annorlunda än oss”, och fortsätter sedan med att säga:

Det är ett stort antal människor som har ifrågasatt, “herregud, är det inte ovanligt att du och Pernilla umgås så mycket?”

, och svaret är “ja”. Men med tanke på att jag och Linus också är vänner, om vi inte hade gjort det hade det verkat mycket konstigare än vad det redan gjorde.

Jessica Wahlgren, en 45-årig makeupartist, och Hanna Hedlund, en 47-årig artist, är inte bara goda vänner utan är också programledare för podden “Jessica & Hanna – På andra sidan” tillsammans.

I det senaste avsnittet diskuterar de uppbrott och Mark Wahlgren avslöjar att han ansökte om skilsmässa från sin man, skådespelaren Linus Wahlgren, 45, för drygt 10 år sedan.

– Jag minns att när jag skilde mig från honom pratade vi mycket eftersom han alltid säger så insiktsfulla saker.

Sedan frågade han mig: “Hur känns det nu?” och jag svarade med att säga: “Självklart,

det kommer alltid att vara tråkigt att vi inte ska vara en familj, och då och då sköljer en känsla av misslyckande över mig.”

Jessica Wahlgren Barn

– Det här är något som jag aldrig kommer över. Jag är säker på att jag inte kommer att få skilsmässa; Jag har bestämt mig för det.

Förlossningen av Essica Wahlgrens första barn, en tjej som heter Linn, gick inte så bra som den borde.

Anledningen var enligt henne att hon hade en okvalificerad barnmorska, vilket en annan barnmorska med mer kompetens ska ha hittat,

och som ett resultat måste den mer erfarna barnmorskan ha “knuffat bort” den andra barnmorskan så att hon själv kunde ta över uppgiften.

Enligt Wahlgren behövde de först använda en sugkopp för att få ut barnet, sedan klippa mycket och sist pressa ut ungen.

Sedan tappade jag det helt. Hon hävdar att sjuttiofem procent av sfinktermuskeln gick sönder och att det tog fyra timmar att sy ihop henne igen efter förlossningen av hennes barn.

Enligt Jessica Wahlgren ska läkaren som sydde ihop henne tillbaka ha gjort ett så bra jobb att barnmorskan som inspekterade henne vid uppföljningsbesöket inte kunde hitta några bevis på förlossningen.

Detta trots att barnmorskan reagerade starkt när hon läste om hur Jessicas förlossning gått till i anteckningsboken som hon förvarade under hela graviditeten.

Läs mer om hur bostadsbyggaren Pernilla Wahlgren tycker om sina anställda genom att klicka här: “De är som mina barn.”

Hon varnades för att det finns en möjlighet att hon kan bli inkontinent om slutmuskeln går sönder igen,

vilket är en av anledningarna till att hon kände rädsla innan hon födde ytterligare ett barn. Detta var en av anledningarna till att hon kände sig rädd.

Det är pinsamt nog att behöva kissa medan man hoppar på en studsmatta eller vad som helst. Det kan tyckas vara ganska utmanande ibland, men hon tror att det finns en mängd olika lösningar tillgängliga, inklusive följande:

Men sfinktern kändes helt enkelt så här, och gud, ska jag utsätta mig själv för fara genom att kanske bajsa på mig själv?

På grund av detta hade Jessica svårt att föda sitt andra barn genom kejsarsnitt, vilket hon till slut bestämde sig för att hon behövde göra efter mycket intern debatt.

Jessica Wahlgren Barn
Jessica Wahlgren Barn

Just nu uppfostrar Jessica Wahlgren och hennes man Linus Wahlgren, 45, sina barn Linn och Colin tillsammans.

By sehzuka