Sun. Oct 2nd, 2022

Jacob Hård Sjuk /\ .Under skid-VM som hölls i Falun blev Anders Blomquist och Jacob Hard ett skidåkarpar.

Jacob Hård Sjuk
Jacob Hård Sjuk

Ett antal personer märkte dock att den kände kommentatorn framstod som annorlunda när de såg sändningarna och SVT-profilen som finns i Sportbladets tryckta version förklarar nu varför det hände.

jag har glaukom Om du inte gör något åt ​​det kommer synnerven att skadas och så småningom riskerar du att bli blind. Däremot uppger han till Sportbladet att man framgångsrikt kan bromsa det om man tar samma medicin som jag.

Den välkände Jacob Hard har varit journalist i över 40 år. Han började som backup i radions konkurrensutsatta värld men hittade gradvis till tv och det är i det mediet som han har gjort sitt största genomslag.

Under vad som verkar vara en behaglig evighet har han, med hjälp av längdexperten Anders Blomquist, hjärtligt guidat publiken i den berömda showen Vinterstudion, som går i SVT.

I höstas meddelades det att han vunnit Stora Journalistpriset, helt overkligt.

Eftersom jag tror att priset är så nära kopplat till social journalistik och stora avslöjanden, blev jag chockad när jag fick veta att det gick till en politisk journalist.

I en intervju med Aftonbladet sa Hard: “Jag hade inte ens övervägt konceptet att få det.” Jag hade inte ens övervägt möjligheten.

I podden berättar Hard också om hur nära han kom att lämna SVT, som hade erbjudit honom dubbelt så mycket lön som han tidigare (!).

Ekonomiska förhållanden spelade in, men jag funderade också mycket på om jag skulle tillbringa hela mitt yrkesverksamma liv i samma företag eller inte.

Det var lockande att ta ett steg, uppleva hur det skulle vara att arbeta professionellt och se vilket värde jag kunde tillföra den här marknaden.

Han noterade att det fanns skäl till den uppenbara förändringen i utseende som ägde rum i Falun, Sverige 2015 när VM hölls där.

Enligt rapporten orsakades det av en biverkning av ett läkemedel som ordinerats för att behandla glaukom.

Även om jag fick mycket användbar feedback, har jag bytt ut några av dropparna mot andra som är bättre lämpade för situationen.

Efter det provade jag några laserbehandlingar för att hjälpa mig att förstå saker tydligare. Eftersom jag inte vill ändra mitt utseende för tillfället så behöver jag inga kosmetiska droppar för tillfället.

Det är troligt att grå starr är förknippad med en hög risk för dödsfall. Det kan leda till blindhet om det lämnas obehandlat och kontrollerat eftersom det dödar synnerven, vilket är avgörande för en sund synfunktion.

Vissa saker är skadade bortom reparationspunkten enligt min mening; Men majoriteten av patienterna

Jacob Hard Sjuk

Om du påbörjar behandlingen i tid, sakta ner eller till och med stoppa utvecklingen av sjukdomen genom användning av medicin och kirurgi.

Det är många som tror att Jacob har burit smink i alla år, men så är det inte.

Han tar medicin för att behandla ett ögonsjukdom, vilket har resulterat i en liten förändring i hans utseende till följd av sjukdomen och behandlingen.

Ja, jag har fått en del reaktioner till följd av biverkningen av de mediciner jag tar, nämligen mina ögonfransar har blivit längre och mörkare av att jag tagit medicinen.

I min situation kände jag att det var något, och som ett resultat var folk runt omkring mig nyfikna och frågade mig varför jag bar smink.

Jacob Hard sa i en tidigare intervju med Sportbladet att han svarat med att säga saker “som de är”.

jag har glaukom Om du inte gör något åt ​​det kommer synnerven att skadas och så småningom riskerar du att bli blind.

Men om du tar samma mediciner som jag använder kan du framgångsrikt sakta ner dem.

Efter fotbolls-VM 2015, som hölls i Falun, konstaterade Hard att det fanns anledningar till de uppenbara skillnaderna i utseende.

En negativ reaktion på ett läkemedel som används för att behandla glaukom var roten till problemet.

Jag har sett en hel del reaktioner, men har sedan dess delat dessa droppar med andra. Efter det hade jag laserbehandlingar för att få tillståndet under kontroll.

För närvarande behöver jag inga droppar som kommer att förändra mitt utseende på något sätt. Katarakt kan orsaka allvarliga komplikationer.

Det är en väg till blindhet eftersom det påverkar synnerven

dödar och om den lämnas obehandlad och under kontroll kan leda till blindhet.

Det som är skadat går inte att läka och enligt min mening förstörs vissa saker.

Jacob Hård Sjuk
Jacob Hård Sjuk

Emellertid kan majoriteten av patienterna, om de börjar behandlingen tillräckligt tidigt, bromsa eller stoppa utvecklingen av detta tillstånd genom användning av medicin och kirurgi.

By sehzuka